Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της φετινής σεζόν υποδέχθηκε η Θεσσαλονίκη

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Το κρουαζιερόπλοιο Serenissima αφίχθη χθες το πρωί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και θεωρείται ο προπομπός μιας καλής περιόδου για τον τουρισμό της κρουαζιέρας, στον οποίο η Θεσσαλονίκη, όπως σημειώνει η Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, κα. Βούλα Πατουλίδου, προσδοκά να καταστεί προορισμός και κόμβος για το Βόρειο Αιγαίο και τη ΝΑ Μεσόγειο. «Το πρώτο μήνυμα για φέτος είναι ενθαρρυντικό. Ελπίζουμε να έχουμε και καλή συνέχεια», πρόσθεσε η κα. Πατουλίδου.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ήταν ,εκεί με οργανωμένο σταντ, για την εξυπηρέτηση των Βρετανών τουριστών, που αποβιβάστηκαν από το Serenissima, παρέχοντας πληροφορίες και διανέμοντας ενημερωτικό υλικό και χάρτες σχετικά με τα μνημεία, τα αξιοθέατα και την αγορά της πόλης.

Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο επέλεξε τη Θεσσαλονίκη ως σταθμό στο πρόγραμμά του, καθώς διανυκτέρευσε στο λιμάνι και οι Βρετανοί τουρίστες αναχώρησαν μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία», ολοκληρώνοντας την κρουαζιέρα τους. Οι νέοι επιβάτες θα αναχωρήσουν από τη Θεσσαλονίκη με πρώτο σταθμό τη Σαμοθράκη.

Σημειώνεται πως, ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης και η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης στην πρόσφατη συνάντησή τους έθεσαν νέες βάσεις αποτελεσματικής συνεργασίας για την προώθηση της κρουαζιέρας και της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού προορισμού.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *