swiss

Το Swiss Education Group στηρίζει τους μαθητές του εν μέσω πανδημίας

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση των ελβετικών αρχών για τη σταδιακή άρση των μέτρων κατά του COVID-19, το Swiss Education Group (SEG), το κορυφαίο Ελβετικό δίκτυο παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών Hotel Management, ανακοινώνει την επανέναρξη όλων των προγραμμάτων με φυσική παρουσία των μαθητών τον Ιούλιο στο κολέγιο César Ritz, στην Ακαδημία Μαγειρικής Τέχνης και στο Hotel Institute Montreux, στην Ελβετία.

Έχοντας τηρήσει αυστηρά προληπτικά μέτρα προστασίας και υγιεινής όλο αυτό το διάστημα έξαρσης της νόσου COVID-19, το SEG ενημερώνει όλους τους ενδιαφερομένους ότι υπήρξαν μηδενικά κρούσματα στις πανεπιστημιουπόλεις του, προσθέτοντας ότι έχει προβλεφθεί ο επαρκής εφοδιασμός με το κατάλληλο υλικό προστασίας, συμπεριλαμβανομένων μασκών και απολυμαντικών.

Το Swiss Education Group κατανοώντας την αρνητική επίδραση της πανδημίας του κορονοϊού για την παγκόσμια οικονομία και τη μεγάλη αναστάτωση που έχει προκαλέσει σε όλον τον κόσμο, δεσμεύεται ως προς τη στήριξη, όπου είναι δυνατόν, των οικογενειών των σπουδαστών του, καθώς και των συνεργατών του κλάδου που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν οικονομική αβεβαιότητα. Δημιουργώντας την πρωτοβουλία “SEG Cares”, το Swiss Education Group συγκεκριμένα ανακοινώνει ότι στους νέους μαθητές ή τους μαθητές που θα επιστρέψουν στις σχολές του και χρειάζονται οικονομική βοήθεια για το 2020, θα υπάρξει μείωση του κόστους εγγραφής και θα προσφερθεί ένα ευνοϊκό πρόγραμμα πληρωμών χωρίς επιπλέον κόστος. Θα προσφερθεί επίσης πρόσθετη οικονομική ενίσχυση σε μαθητές των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες εξαιτίας της τρέχουσας κρίσης.

Ως απάντηση στις προκλήσεις που θέτει η πανδημία COVID-19 και ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της σύγχρονης εκπαίδευσης, το Swiss Education Group υιοθετεί τη μέθοδο της εξ αποστάσεως μάθησης, λανσάροντας ένα Virtual Learning Environment (VLE), διαθέσιμο σε όλους τους μαθητές. Για το άμεσο μέλλον, όλα τα μαθήματα, τα εργαστήρια και τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν μέσω του εικονικού περιβάλλοντος μάθησης. Ο Emanuel Donhauser, Chief Academic Officer στο SEG, δήλωσε σχετικά: «Τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός Virtual Learning Environment είναι σημαντικά. Αρχικά, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας διδασκαλία σε μαθητές σε όλο τον κόσμο. Η εξ αποστάσεως μάθηση δε διαφέρει από τα μοντέλα διδασκαλίας που χρησιμοποιούνται στην τάξη και είναι πολύτιμη για τους λιγότερο αυτάρκεις μαθητές. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με τις πλατφόρμες ηλεκτρονικής διδασκαλίας, θα στηρίξουμε επαρκώς τους μαθητές μας στην επίτευξη των μαθησιακών τους στόχων».

Τέλος, το Swiss Education Group ανακοινώνει την εφαρμογή ενός ειδικού πλάνου στήριξης για όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση παρακολούθησης κάποιου προγράμματος σπουδών το φθινόπωρο του 2020. Το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει τη χρονική επέκταση των διαθέσιμων υποτροφιών, τη διευκόλυνση των υποψηφίων σχετικά με προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν όσον αφορά τις εξετάσεις πιστοποίησης της Αγγλικής γλώσσας ή σχετικά με καθυστερήσεις στην υποβολή αντιγράφων των διπλωμάτων τους και την προσφορά της δυνατότητας συμμετοχής στην εξ αποστάσεως μάθηση σε όσους δεν έχουν παραλάβει ακόμα τη φοιτητική τους visa.

Το Swiss Education Group, SEG

Με περισσότερους από 6.500 φοιτητές το χρόνο σε 7 campus, το Swiss Education Group, SEG, αποτελεί το κορυφαίο σύστημα εκπαίδευσης στο χώρο του hospitality. Από την ίδρυση της πρώτης σχολής το 1992, ο όμιλος παραμένει πιστός στην παράδοση και την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, όντας επικεντρωμένος στις πρακτικές πτυχές του hotel management  προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των κύριων και μεγαλύτερων παικτών του κλάδου. Όλα τα μαθήματα διεξάγονται στα Αγγλικά και η σχολή προσφέρει μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων που παρέχουν τίτλους σπουδών επιπέδου Diploma και Master. Οι συνεργασίες του SEG με το Πανεπιστήμιο του Derby (ΗΒ), το Πανεπιστήμιο Northwood (ΗΠΑ) και το Πανεπιστήμιο της Washington (ΗΠΑ) διασφαλίζουν ότι τα προσόντα των σπουδαστών του είναι διεθνώς αναγνωρισμένα. Ως παγκόσμιος πρεσβευτής των βέλτιστων πρακτικών στην Ελβετία, το SEG απολαμβάνει το πλεονέκτημα να είναι ιδιαίτερα αγαπητό από επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας. Σε τοπικό επίπεδο, το SEG θεωρείται ισχυρός οικονομικός παράγοντας καθώς εξασφαλίζει πολλούς διεθνείς σπουδαστές και επισκέπτες στις περιοχές όπου λειτουργούν οι σχολές. Το SEG απασχολεί 700 μέλη προσωπικό. Τέλος, το SEG είναι μέλος της Swiss Hotel Schools Association, πληρώντας όλα τα απαιτούμενα ποιοτικά  κριτήρια.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *