The Landmark
(από αριστερά προς δεξιά): Αριστοτέλης Καρυτινός, Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου, Χάρης Μιχαήλ

Το THE LANDMARK NICOSIA, υποδέχθηκε την επιχειρηματική κοινότητα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Περισσότεροι από τριακόσιοι εκπρόσωποι της πολιτικής, επιχειρηματικής ηγεσίας και των Μέσων Ενημέρωσης του τόπου καλωσόρισαν χθες το βράδυ το The Landmark Nicosia στη δυναμική νέα εποχή του.

Με την επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου παρούσα στην ετήσια εταιρική εκδήλωσή του, το εμβληματικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας σηματοδότησε με εντυπωσιακό τρόπο την έναρξη της νέας, λαμπρής πορείας του μετά την απόκτησή του από τις Ιnvel και Εθνική Πανγαία.

The Landmark
από αριστερά προς δεξιά): Χάρης Μιχαήλ, Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου, Γωγώ Αλεξανδρινού, Αριστοτέλης Καρυτινός

Παράλληλα, η εταιρική εκδήλωση αποτέλεσε και την πρώτη ευκαιρία για τη νέα ιδιοκτησία να δηλώσει ξεκάθαρα την αποφασιστικότητά της για αξιοποίηση των τεράστιων αναπτυξιακών δυνατοτήτων του The Landmark Nicosia, με ευεργετικές συνέπειες για την πόλη, τη βιομηχανία της φιλοξενίας και την τοπική οικονομία.

Στην ομιλία του, την πρώτη μετά την ανάληψη της πλειοψηφίας (98%) των μετοχών της ιδιοκτήτριας εταιρείας CTDC, ο ιδρυτής, Διευθύνων Σύμβουλος της Invel και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επενδυτικής Επιτροπής της Εθνικής Πανγαία, κ. Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου, ανέδειξε τη θέση του ξενοδοχείου ως σταθερού σημείου αναφοράς της πόλης και επίκεντρο της επιχειρηματικής, πολιτικής, κοινωνικής και διπλωματικής ζωής του νησιού.

Παράλληλα, περιέγραψε το όραμα του για την ουσιαστική αναγέννησή του The Landmark Nicosia, την αναβάθμιση των υποδομών του και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του, αναλαμβάνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο που του αναλογεί στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της Λευκωσίας.

Ο κ. Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου περιγράφει την προοπτική του The Landmark Nicosia

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαχριστοφόρου ανέφερε: «Στα άμεσα πλάνα είναι όχι μόνο η ανακαίνιση της ξενοδοχειακής μονάδας, που θα γίνει με τρόπο που να επιτρέπει τη συνέχιση της λειτουργίας της με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο, αλλά, παράλληλα η περαιτέρω επέκταση με την ανάπτυξη ενός φιλόδοξου οικιστικού και τουριστικού project, στο όμορο οικόπεδο του ξενοδοχείου, πιθανότατα κάτω από ένα διεθνές brand».

Στη δική του ομιλία, ο Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Πανγαία κ. Αριστοτέλης Καρυτινός, εξέφρασε τη δέσμευση της εταιρείας για ακόμα περισσότερες επενδύσεις στην Κύπρο, τονίζοντας ιδιαίτερα τον μακροπρόθεσμο χαρακτήρα τους. Όπως ανέφερε, «η ΠΑΝΓΑΙΑ δεν είναι απλώς ένα fund με ημερομηνία λήξης, αλλά μία εισηγμένη εταιρεία επενδύσεων με σκοπό τη μακροχρόνια διακράτηση των ακινήτων που αποκτά, γεγονός που προσδίδει άλλη ποιοτική διάσταση στις σχέσεις που δημιουργεί εκεί που επενδύει».

The Landmark
Πανοραμική άποψη του χώρου της πισίνας όπου έγινε η εκδήλωση

Στον χαιρετισμό του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cyprus Tourism Development Public Company Ltd και Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου, κ. Χάρης Μιχαήλ, κατέδειξε την ετοιμότητα της Διεύθυνσης και του προσωπικού να υποδεχθούν και να αγκαλιάσουν την ανανέωση, παραμένοντας σταθερά αφοσιωμένοι στις διαχρονικές αξίες του εμβληματικού ξενοδοχείου, την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και εξυπηρέτησης που για τόσα χρόνια το χαρακτηρίζουν.

H εκδήλωση ξεκίνησε με μια εντυπωσιακή προβολή βίντεο που σκιαγράφησε την πρωταγωνιστική πορεία του The Landmark Nicosia στη ζωή του τόπου διανθισμένο με χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τη φιλοξενία στους χώρους του. Παράλληλα, παρουσιάστηκε η ιδέα πίσω από τη δημιουργία του νέου λογοτύπου και η δέσμευση της νέας ιδιοκτησίας για την αναγέννησή του.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Γωγώ Αλεξανδρινού, η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και προλόγισε τους τρεις ομιλητές, ενώ η βραδιά έκλεισε με ένα όμορφο κοκτέιλ πάρτι με τη συνοδεία dj.

Οι Invel και Εθνική Πανγαία προχώρησαν πρόσφατα στην απόκτηση και μετονομασία του γνωστού ξενοδοχείου σε The Landmark Nicosia, με το νέο όνομα και λογότυπο να τίθενται σε ισχύ από την 1η Ιουνίου 2019.

Στη νέα εποχή, το ξενοδοχείο εξακολουθεί να αποτελεί τον πρωταγωνιστή της φιλοξενίας στην πρωτεύουσα. Εταιρείες και ιδιώτες δείχνουν ανελλιπώς την εμπιστοσύνη τους στις αξιόπιστες υπηρεσίες του The Landmark Nicosia για τα συνέδρια, τις συγκεντρώσεις και τις κοινωνικές τους εκδηλώσεις με αποτέλεσμα την εκτεταμένη πληρότητα του για τους επόμενους μήνες.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *