Το “βαρύ πυροβολικό” της TUI Nordic στην GREKLAND PANORAMA

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Μία εντυπωσιακή και ιδιαίτερα δυναμική παρουσία ετοιμάζει η TUI Nordic στην 2η έκθεση της Ελλάδας στην Σουηδία, με περίπτερο 100 τ.μ., στο οποίο θα πλαισιώνεται από όλα τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της στη χώρα μας, ενώ παράλληλα, προγραμματίζει σειρά δράσεων και events για τους πελάτες της και για τους επισκέπτες της έκθεσης. 
Για πρώτη φορά η TUI Nordic στο περίπτερό της έχει την συμμετοχή όλων των αποκλειστικών συνεργαζόμενων ξενοδοχείων, που είναι: 
TUI Atlantica Hotels 
TUI Blue Star Ibiscos Garden 
TUI Blue Star Iolida Village 
TUI Blue Star Stefan Village 
TUI Blue Star Sun Beach Resort 
TUI Blue Village Doryssa Seaside Resort
Η κίνηση αυτή αναδεικνύει τη μεγάλη σημασία που προσδίδουν, ήδη, οι μεγάλοι tour operators της Σκανδιναβικής αγοράς στην Grekland Panorama, ως πλατφόρμας προώθησης και προβολής των προϊόντων και των υπηρεσιών τους για την Ελλάδα στο κοινό, αλλά επιβεβαιώνει και τη δυναμική που αναπτύσσει η χώρα μας στις προτιμήσεις των Σκανδιναβών. 
Η 2η έκθεση GREKLAND PANORAMA 2015 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού – ΕΟΤ, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) και του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου. Exclusive Culinary Partner της έκθεσης είναι η GAEA. Διοργανωτής της έκθεσης GREKLAND PANORAMA είναι η North Events. 
Η 2η έκθεση διοργανώνεται στο ERICSSON GLOBE τις ημ/νίες 13-15.02.2015.