Έλληνα ανέδειξε το Virtuoso ως “Ξενοδόχο της Χρονιάς” | Νέα παγκόσμια διάκριση για την Ελλάδα

ΔΙΕΘΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Μια μεγάλη παγκόσμια διάκριση συνιστά για τη χώρα μας η βράβευση του ιδιοκτήτη και διευθύνοντα συμβούλου του ξενοδοχείου Canaves Oia Santorini, Μάρκου Χαϊδεμένου, ως “Ξενοδόχου της Χρονιάς”, από το κορυφαίο δίκτυο ταξιδιωτικών πρακτορείων για πολυτελή ταξίδια στον κόσμο Virtuoso.

Ειδικότερα, το Virtuoso βράβευσε τον κ. Χαϊδεμένο με το βραβείο “Hotelier of the Year”, στο πλαίσιο της 35ης διοργάνωσης “Virtuoso Travel Week”, που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας, νωρίτερα μέσα στον μήνα.

Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει έναν έμπειρο διευθυντή ξενοδοχείου με ασυναγώνιστη ηγετική ικανότητα και όραμα, αμείωτο πάθος για τον κλάδο, αφοσίωση στο δίκτυο των ταξιδιωτικών συμβούλων Virtuoso και οξυδερκή αντίληψη της λεπτομέρειας.

Οι συνυποψήφιοι του κ. Χαϊδεμένου ήταν οι: Claudio Meli – The Place Firenze, Andrew Pike – The Milestone Hotel and Residences, Stuart Proctor – The Stafford London, Deborah Yager Fleming – Acqualina Resorts & Residences on the Beach

Το 350 ετήσιο συνέδριο του δικτύου, ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια του κλάδου παγκοσμίως, κορυφώθηκε κι εφέτος με τα βραβεία “Best of the Best”, με νικητές στελέχη και εταιρίες που ξεχωρίζουν στο παγκόσμιο τουριστικό, ταξιδιωτικό και ξενοδοχειακό στερέωμα.

Η πορεία του ομίλου Canaves Oia Luxury Resorts ξεκίνησε το 1983, όταν ο Γιάννης και η Άννα Χαϊδεμένου, γονείς του Μάρκου και του Αλέξανδρου, που σήμερα έχουν αναλάβει τα “ηνία” του ομίλου, αποφάσισαν να μετατρέψουν ένα παραδοσιακό οινοποιείο σε ξενοδοχείο, ιδρύοντας ένα από τα πρώτα και πιο ιστορικά ξενοδοχεία στην Οία, το Canaves Oia Boutique Hotel.

Σήμερα, η οικογένεια λειτουργεί πέντε από τα πιο βραβευμένα καταλύματα στη Σαντορίνη, το Canaves Oia Boutique Hotel, το Canaves Oia Suites, το Canaves Oia Epitome, το Canaves Oia Sunday Suites και το EdenVillas στο Ημεροβίγλι, τα οποία έχουν στη “φαρέτρα” τους σειρά διακρίσεων, μεταξύ άλλων και από τα Conde Nast Traveller και Travel & Leisure.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *