Τουρισμός Δωδεκανήσου: Η Βιωσιμότητα στην πρώτη γραμμή

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΦΟΡΕΙΣ

Την Δευτέρα 1η Μαρτίου, ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου διοργάνωσε την 1η διαδικτυακή συνάντηση για τα μέλη, της με συμμετοχή από όλα τα Δωδεκάνησα για πρώτη φορά.

Το θεματικό σεμινάριο του Συλλόγου είχε ως θέμα “Η Βιωσιμότητα στη πρώτη γραμμή. Οι τάσεις του 2021. Νέες νομοθεσίες, πλαστικά, απόβλητα, κλιματική αλλαγή και βήματα προετοιμασίας”.

Εισηγητής ήταν ο Σωτήρης Μυλωνάς, Σύμβουλος αειφορίας και επιθεωρητής συστημάτων – Υπεύθυνος Travelife Ελλάδος και Κύπρου.

Είχε προηγηθεί η αποστολή ερωτηματολογίου προς τους διευθυντές, τα αποτελέσματα του οποίου παρουσίασε αναλυτικά ο εισηγητής.

Συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα της βιωσιμότητας και δόθηκαν χρήσιμες συμβουλές αναφορικά με τα απαιτούμενα της νέας νομοθεσίας.

ksd PRIMAGEL Δωδεκανήσου
adv

Ακολούθησε ενημέρωση από τον πρόεδρο, κ. Γ. Ματσίγκο, αναφορικά με την εξέλιξη της σαιζόν κι έγινε ανοιχτή συζήτηση με συμμετοχή διευθυντών ξενοδοχείων από αρκετά νησιά της Δωδεκανήσου.

Ως γνωστόν, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, διευρύνθηκε σε Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου, ο Σύλλογος της Ρόδου. Ήδη έχουν κάνει εγγραφεί πολλοί διευθυντές από Κω, Κάλυμνο, Λέρο και Αστυπάλαια.

Ο Σύλλογος θα συνεχίσει τις προγραμματισμένες δράσεις – ενημερώσεις προς τα μέλη του και το επόμενο διάστημα, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία των καταλυμάτων για το 2021, στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *