Τουρισμός: Συμμαχία 2 παγκόσμιων τουριστικών συνδέσμων για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς και της επαγγελματικής εκπαίδευσης

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

2 παγκόσμιοι τουριστικοί σύνδεσμοι προχωρούν σε “Συμμαχία” προκειμένου να συμβαδίζουν στους τομείς της προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς και της επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Πιο συγκεκριμένα, επετεύχθη συμφωνία μεταξύ του μεταξύ του Παγκόσμιου Συνδέσμου Τουρισμού για τον Πολιτισμό και την Κληρονομιά (WTACH) και του Παγκόσμιου Συνδέσμου για τη Φιλοξενία και την Τουριστική εκπαίδευση (AMFORHT), η οποία θα καλύπτει ένα μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων όπως η διοργάνωση εκδηλώσεων, σεμινάρια, vlogs και ανταλλαγή πληροφοριών.

Οι δύο οργανισμοί έχουν συμφωνήσει να εντοπίσουν τομείς και ευκαιρίες κοινού οφέλους, οι οποίες θα αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα, θα προσελκύσουν νέα μέλη και θα βοηθήσουν στην επίτευξη θετικών μακροπρόθεσμων αποτελεσμάτων στο ευρύ πλαίσιο των ταξιδιών, του τουρισμού και της φιλοξενίας. Η αμοιβαία συμμετοχή για τη διάρκεια της συμφωνίας αποτελεί, επίσης, μέρος της συμφωνίας.

Ο Πρόεδρος του WTACH, Chris Flynn, θεωρεί πως ο Κορωνοϊός έχει δημιουργήσει μια ευκαιρία εξισορρόπησης της ανάγκης για διατήρηση και προστασία των πολιτιστικών αξιοθέατων με τη συνεχή αύξηση της ζήτησης από τους εσωτερικούς και διεθνείς τουρίστες.

Ο Πρόεδρος του AMFORHT, Philippe Francois, πιστεύει πως ο τουριστικός κλάδος θα ανακάμψει εντός των επόμενων μηνών λόγω της δίψας του κόσμου για ταξίδια και του εμπλουτισμού των γνώσεων με εμπειρίες από νέους πολιτισμούς.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *