Η τουριστική Εκπαίδευση σε “πρώτο πλάνο” στο τεύχος Σεπτεμβρίου του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΑΣ

Mε το ιδιαίτερα σημαντικό θέμα της τουριστικής Εκπαίδευσης και όπως πάντα πλούσια ύλη για τα δρώμενα στον Τουρισμό και την Οικονομία, κυκλοφόρησε το τεύχος Σεπτεμβρίου του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.

Πιο αναλυτικά στο αφιέρωμα στις τουριστικές σχολές, παρουσιάζονται τα σύγχρονα, επικαιροποιημένα προγράμματα σπουδών των κορυφαίων ιδιωτικών σχολών, οι οποίες εξειδικεύονται στην τουριστική εκπαίδευση, αλλά και όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην τουριστική Εκπαίδευση συνολικά.

Ακόμη, στο τελευταίο τεύχος του «Χ&Τ», ο αναγνώστης μπορεί να αντλήσει ενδιαφέροντα στοιχεία για τις αφίξεις στα αεροδρόμια της χώρας, όπως προκύπτουν από τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία.

Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το θέμα για τις πρακτικές της Booking, που δημιουργούν προβλήματα στα ξενοδοχεία και τα καταλύματα, καθώς και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Σημαντικά στοιχεία για την αύξηση του κύκλου εργασιών των επιχειρήσεων, και των τουριστικών, υπάρχουν και στο ρεπορτάζ για τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Και σε αυτό το τεύχος μία σειρά από μόνιμες στήλες, με εξαιρετικό ενδιαφέρον και πιστούς αναγνώστες, ολοκληρώνουν τη θεματογραφία και την εικόνα του περιοδικού.

Ολόκληρο το τεύχος, ΕΔΩ.

Καλή ανάγνωση!

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *