poseidonio

Τριήμερο γαστρονομίας στο Poseidonion Grand Hotel

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το Poseidonion Grand Hotel σφραγίζει τον Ιούλιο με μια τριήμερη γιορτή γεμάτη γεύσεις και μοναδικά κοκτέιλ. Για όσους επισκεφθούν το νησί των Σπετσών στις 29, 30 και 31 Ιουλίου, ο σεφ του ξενοδοχείου Σταμάτης Μαρμαρινός και ο ιδιοκτήτης και head bartender του cocktail bar The Gin Joint Δημήτρης Κιάκος, συνδυάζουν τη μαεστρία τους και προσφέρουν ξεχωριστές εμπειρίες φαγητού και ποτού στις βεράντες του ιστορικού ξενοδοχείου.kiakosΗ τέχνη του κοκτέιλ συναντά την τέχνη της γαστρονομίας στο εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel, στο πλαίσιο μιας συνεργασίας που έχει ήδη ξεκινήσει με απόλυτη επιτυχία από την αρχή της σεζόν, όταν το The Gin Joint ανέλαβε την επιμέλεια της λίστας των κοκτέιλ του ξενοδοχείου. Ο Σταμάτης Μαρμαρινός και ο Δημήτρης Κιάκος εμπνέονται από τη μαγευτική θέα του Poseidonion Grand Hotel στα νερά του Αργοσαρωνικού, από την αύρα της επιβλητικής αρχιτεκτονικής του ξενοδοχείου, από τους καρπούς και τα αρώματα της Σπετσιώτικης και Αργολικής γης και δημιουργούν για εσάς πιάτα και ποτά που μυρίζουν Ελλάδα.

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου, στο cocktail bar του Ποσειδωνίου Palms on the Verandah, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τις ιδιαίτερες δημιουργίες κοκτέιλ του Δημήτρη Κιάκου σε συνδυασμό με ελληνικού τύπου tapas από τον Σταμάτη Μαρμαρινό. Την επόμενη μέρα, η εμπειρία μεταφέρεται στον χώρο του εστιατορίου On the Verandah όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν ένα μενού 4 πιάτων σε συνδυασμό με κοκτέιλ, δημιουργημένα ειδικά για την ημέρα. Το τριήμερο επισφραγίζεται την Κυριακή στη Library Brasserie, όπου θα σερβίρεται brunch σε buffet καθώς και κοκτέιλ ειδικά εμπνευσμένα για να συνδυάζονται ιδανικά με τα πιάτα της κυριακάτικης -αγαπημένης πια- συνήθειας.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *