trivago_logo

Trivago: Τι πραγματικά θέλουν οι business ταξιδιώτες από ένα ξενοδοχείο

ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Αν το κατάλυμά σας δεν έχει συνήθως ιδιαίτερη πληρότητα από Δευτέρα έως Παρασκευή, ίσως θα ήταν καλό να σκεφτείτε πώς μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες διαμονής των business ταξιδιωτών.

Αυτό το τμήμα πελατών αποτελεί σημαντικό μέρος της αξίας του ξενοδοχειακού κλάδου. Σύμφωνα με αποκλειστικά δεδομένα από την trivago, το 43% των ταξιδιωτών κάνει κράτηση για διαμονή σε ξενοδοχείο για ταξίδια που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ημερών της εβδομάδας. Επιπλέον, η φιλοξενία των business ταξιδιωτών είναι μια ολοένα και πιο επικερδής δραστηριότητα. Σύμφωνα με την έκθεση The 2018 Skift Global Business Traveller Report, ο τομέας εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 1,6 τρισ. USD (1,4 τρισ. EUR) έως το 2020.

Για να κερδίσετε τους business ταξιδιώτες, πείτε τους ότι έχετε όλα όσα χρειάζονται από ένα κατάλυμα. Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε, εξετάσαμε δεκάδες online κριτικές ξενοδοχείων και δημιουργήσαμε μια λίστα με τις κορυφαίες απαιτήσεις των business ταξιδιωτών. Προσφέρετε αυτές τις υπηρεσίες και παροχές και διαφημίστε τις στην ιστοσελίδα σας και στα προφίλ metasearch σας, προκειμένου να βελτιώσετε την πληρότητά σας και να δείτε τα έσοδά σας ανά διαθέσιμο δωμάτιο να αυξάνονται από το 2019 και πέρα.

Οι business ταξιδιώτες δεν επιθυμούν τίποτα περισσότερο από μια γρήγορη, εύκολη και ευέλικτη διαδικασία check-in μετά το κουραστικό ταξίδι τους.

Προβάλετε τις επιλογές μεταφορών (καθώς και το κόστος και τις ώρες αναχώρησης) ανάμεσα στους κεντρικούς ταξιδιωτικούς κόμβους, το ξενοδοχείο σας και τυχόν συνεδριακά κέντρα. Εξάλλου, δεδομένου οι ταξιδιώτες βρίσκονται εκεί για επαγγελματικούς σκοπούς, η μετάβαση στην τοποθεσία είναι σημαντική. Εξίσου σημαντική είναι η εύρεση βολικού χώρου στάθμευσης κατά την επιστροφή στο ξενοδοχείο μετά από μια κουραστική ημέρα δουλειάς.

Γρήγορο, αξιόπιστο ίντερνετ

Η αξία του ίντερνετ αναφέρθηκε σε όλες τις κριτικές. Οι ταξιδιώτες είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για αυτό αν η ποιότητά του είναι η καλύτερη δυνατή. Βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία σας ίντερνετ είναι γρήγορη και αξιόπιστη και ότι η σύνδεση σε αυτήν είναι εύκολη. Αν προσφέρετε το ίντερνετ δωρεάν, προβάλετε τα στοιχεία σύνδεσης σε περίοπτες θέσεις σε όλο το ξενοδοχείο σας.

Πολλές πρίζες

Χρειαζόμαστε περισσότερες πρίζες από ποτέ, ιδιαίτερα οι business ταξιδιώτες. Σιγουρευτείτε ότι τα δωμάτιά σας διαθέτουν πολλές πρίζες που να είναι τοποθετημένες σε βολικά σημεία (οι επισκέπτες δε θα πρέπει να είναι αναγκασμένοι να μετακινήσουν έπιπλα, για να τις βρουν). Είναι το κατάλυμά σας ιστορικό και δεν έχει αρκετές πρίζες; Μπορείτε κάλλιστα να προσφέρετε στα δωμάτια ένα πολύπριζο.

Εύκολο check-in

Οι business ταξιδιώτες δεν επιθυμούν τίποτα περισσότερο από μια γρήγορη και ανώδυνη διαδικασία check-in μετά το κουραστικό ταξίδι τους. Ορισμένα ξενοδοχεία προσφέρουν τώρα online check-in με είσοδο στο δωμάτιο χωρίς κλειδί, ώστε να ανταποκριθούν σε αυτήν την ανάγκη. Αν αυτό δεν είναι δυνατό για το κατάλυμά σας, απλώς βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία σας check-in είναι γρήγορη. Ποιο είναι το πρώτο βήμα; Έχετε κάποιον στη ρεσεψιόν όλες τις ώρες.

Πληροφορίες για μεταφορές

Αν υπάρχει ένα μεγάλο συνεδριακό ή εκθεσιακό κέντρο στην πόλη, αυτό σημαίνει ότι οι business ταξιδιώτες σίγουρα χρειάζονται έναν τρόπο, για να μεταβούν εκεί. Προβάλετε τις επιλογές μεταφορών (καθώς και το κόστος και τις ώρες αναχώρησης) ανάμεσα στους κεντρικούς ταξιδιωτικούς κόμβους, το ξενοδοχείο σας και τυχόν συνεδριακά κέντρα. Εξάλλου, οι ταξιδιώτες έρχονται για business, η μετάβαση στην τοποθεσία είναι σημαντική.

Παροχή θρεπτικού πρωινού

Οι business ταξιδιώτες είναι συνέχεια έξω. Εκτιμούν τα εύγευστα, υγιεινά πρωινά που είναι και γρήγορα και χορταστικά. Βοηθήστε τους να χορτάσουν με φρούτα, ξηρούς καρπούς, υγιεινά δημητριακά, χυμούς, καφέ και τσάι και προσφέρετέ τους επίσης σνακ για το δρόμο, καθώς και ένα πρωινό σε σακούλα για εκείνους που δεν έχουν χρόνο να κάτσουν κάτω και να φάνε.

Μπαρ ξενοδοχείου

Ένα ποτό μπορεί να βοηθήσει τους επισκέπτες σας να χαλαρώσουν μετά από μια κουραστική μέρα εργασίας. Αν έχετε ένα μπαρ στο ξενοδοχείο σας, βεβαιωθείτε ότι αυτό είναι ανοιχτό, όταν οι business πελάτες σας επιστρέφουν αργά το βράδυ. Δεν έχετε μπαρ; Δοκιμάστε να προσφέρετε ένα μπουκάλι κρασί ή minibar στα δωμάτιά τους.

Άνετα κρεβάτια

Τα επαγγελματικά ταξίδια είναι εξουθενωτικά. Καθώς παρέχετε το κρεβάτι για τη νύχτα, βεβαιωθείτε ότι αυτό είναι άνετο. Πολυτελή κλινοσκεπάσματα και μαξιλάρια φτιαγμένα από φυσικές ίνες μπορούν να συνδράμουν σε έναν καλόν ύπνο. Αν οι κουβέρτες σας είναι λεπτές και από συνθετικά υλικά, ίσως να είναι καιρός για μιαν αναβάθμιση την οποία θα χαρούν όλοι οι πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των business ταξιδιωτών.

Ησυχία & ηρεμία

Μετά το κουραστικό ταξίδι και μια κουραστική μέρα δουλεύοντας, οι business ταξιδιώτες χρειάζονται τον ύπνο τους. Βοηθήστε τους να αποκοιμηθούν γρηγορότερα τοποθετώντας τους στα δωμάτια που απέχουν περισσότερο από τον πολυσύχναστο δρόμο. Πέρα από τους θορύβους, τα φώτα από έξω μπορεί να διαταράσσουν τον ύπνο τους. Πηγαίνετε ένα βήμα παραπέρα και τοποθετήστε στα δωμάτιά σας κουρτίνες συσκότισης.

Τσάι & καφές

Στα επαγγελματικά ταξίδια οι εργαζόμενοι συχνά δε δουλεύουν το συνηθισμένο ωράριο 9 με 5. Οι business ταξιδιώτες συχνά δουλεύουν μέχρι αργά και ξυπνούν νωρίς και έτσι είναι δύσκολο για αυτούς να νιώθουν ξεκούραστοι το πρωί. Δώστε στους πελάτες την έξτρα ώθηση που χρειάζονται, προσφέροντας καφεϊνούχα ποτά στα δωμάτια ή αυτόματους πωλητές ποτών σε κάθε όροφο.

Σίδερο και σιδερώστρα

Ακόμα περισσότερο και από το μέσο πελάτη, οι business ταξιδιώτες ντύνονται, για να εντυπωσιάσουν. Βοηθήστε τους να ξεφορτωθούν τις ζάρες από τα ρούχα τους παρέχοντας ένα σίδερο και μια σιδερώστρα μέσα στο δωμάτιο. Αν αυτό δεν είναι δυνατό, μπορείτε να έχετε ένα σίδερο και μια σιδερώστρα που οι πελάτες μπορούν να δανειστούν και να τους πληροφορήσετε για αυτά.

Αρχίστε να προσελκύετε business ταξιδιώτες

Καθώς και εμείς είμαστε business ταξιδιώτες, κατανοούμε τη σημασία των παραπάνω παροχών, ιδιαίτερα ενός γρήγορου και αξιόπιστου ίντερνετ. Για να αρχίσετε να προσελκύετε business ταξιδιώτες που αναζητούν ξενοδοχεία online, προβάλετε ξεκάθαρα και σε περίοπτα σημεία τις τρέχουσες business παροχές σας, και στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας και στα προφίλ σας metasearch.

Αρχίστε να προσελκύετε business ταξιδιώτες στο κατάλυμά σας

Αρχίστε να προσελκύετε business ταξιδιώτες που αναζητούν ξενοδοχεία online, προβάλλοντας ξεκάθαρα και σε περίοπτα σημεία τις τρέχουσες business παροχές σας, στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας και στο προφίλ σας metasearch. Φροντίστε το προφίλ σας στην trivago να αναφέρει όλες τις κορυφαίες παροχές για business ταξιδιώτες που προσφέρετε. Δείτε ένα παράδειγμα:

businessblog.trivago.comtraveler

businessblog.trivago.com

Tagged

1 σχόλιο στο “Trivago: Τι πραγματικά θέλουν οι business ταξιδιώτες από ένα ξενοδοχείο

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *