Η TUI επεκτείνει την περίοδο και αυξάνει τη χωρητικότητά της για την Τουρκία

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η TUI διευρύνει την προσφορά της για την Τουρκία, για τους Βρετανούς ταξιδιώτες, αυξάνοντας τη χωρητικότητά της στην Αττάλεια κατά 30%, τη χειμερινή περίοδο 2022/23, επεκτείνοντας παράλληλα την περίοδο το Φθινόπωρο και την Άνοιξη.

Ο κορυφαίος tour operator, ο οποίος μετέφερε 1,9 εκατομμύρια επισκέπτες στην Τουρκία το 2022, προσφέρει τώρα και στους Βρετανούς, μια σειρά από προτάσεις διακοπών όλο τον χρόνο στη χώρα, ανταποκρινόμενη άμεσα στις ανάγκες του βρετανικού, ταξιδιωτικού κοινού, με το ολοκληρωμένο επιχειρηματικό της μοντέλο με τα δικά της αεροσκάφη και ξενοδοχεία.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του, τώρα ο όμιλος επεκτείνει την προσφορά και στους Βρετανούς πελάτες. Είναι μια κατάσταση win-win-win για όλους: οι επισκέπτες της TUI έχουν ακόμη περισσότερες επιλογές και ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στον προγραμματισμό των διακοπών τους και επωφελούνται από τις προσφορές σε διαφορετικές εποχές της σεζόν- η μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν αποδίδει στην τουριστική στρατηγική των προορισμών και η TUI μπορεί να αξιοποιήσει τα αεροσκάφη και τα ξενοδοχεία περισσότερο και καλύτερα.

tui“Η ζήτηση για διακοπές ξεπερνά κατά πολύ την κλασική καλοκαιρινή ταξιδιωτική περίοδο. Αυτό ισχύει για πολλές χώρες της δυτικής και ανατολικής Μεσογείου. Οι πελάτες επιθυμούν υψηλό βαθμό ευελιξίας. Εκτός από τα κλασικά ταξίδια, κατά τη διάρκεια της υψηλής καλοκαιρινής περιόδου, υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός πελατών που περνούν τον χειμώνα στον νότο ή ταξιδεύουν σε τουριστικές περιοχές για αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες την άνοιξη και το φθινόπωρο. Πολλές περιοχές έχουν προετοιμαστεί καλά για τη μεγαλύτερη σεζόν και δρομολογούν κοινές πρωτοβουλίες με την TUI”, λέει ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Sebastian Ebel.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι μεσογειακοί προορισμοί συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων προορισμών για καλοκαιρινές διακοπές, γεγονός που θα ισχύει και στο μέλλον.” Όμως υπάρχουν σαφείς δυνατότητες για πρόσθετες προσφορές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η τουριστική περίοδος παρατείνεται ολοένα και περισσότερο. Αυτό δημιουργεί πρόσθετες ευκαιρίες για τους προορισμούς και για την TUI”, λέει ο κ. Ebel.

Από τη Γερμανία, η TUI προσφέρει ήδη πακέτα διακοπών όλο τον χρόνο προς την Πάλμα ντε Μαγιόρκα, το Φάρο και τη Χερέθ, εκτός από την Τουρκία.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *