Η TUI αυξάνει τις διαφημιστικές δαπάνες κατά 20%

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στοχεύοντας στην ανάπτυξη στο διαδίκτυο, η TUI ξοδεύει περίπου 20% περισσότερα σε ενέργειες διαφήμισης φέτος, με τη νέα της διαφημιστική καμπάνια με το σύνθημα “Live Happy”, να περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα προτάσεων και εμπειριών.

Σύμφωνα με την επικεφαλής μάρκετινγκ, Katie McAlister, η TUI επενδύει στη διαφήμιση προκειμένου να ενημερώσει τον καταναλωτή για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. “Επενδύουμε στη διαφήμιση και ξοδεύουμε πολύ περισσότερα εφέτος, καθώς  έχουμε λιγότερα καταστήματα, επομένως πρέπει να αυξήσουμε τις πωλήσεις μας στο διαδίκτυο”, είπε.

Οι νέες διαφημίσεις της TUI, άρχισαν να προβάλλονται στην τηλεόραση μόλις καταργήθηκε η “κόκκινη” ταξιδιωτική λίστα στο Ην. Βασίλειο και θα συνεχιστούν μέχρι το επόμενο έτος.

Επί του παρόντος, οι διαφημίσεις αφορούν την “αναζωπύρωση της λαγνείας για τα ταξίδια και την παροχή σε όλους της ευκαιρίας να ονειρεύονται”, σύμφωνα με την McAlister. Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια, στόχος είναι οι διαφημίσεις να γίνουν “πιο εμπορικά εστιασμένες”, εμπεριέχοντας μηνύματα καθησυχασμού για τις άδειες Atol και την ασφαλιστική κάλυψη.

Σύμφωνα με την McAlister, η επικοινωνία του φάσματος των διακοπών που προσφέρει η TUI συνιστά τη μεγάλη ευκαιρία για την εταιρία στο μέλλον. “Πώς διευρύνουμε την πρότασή μας;”, διερωτάται η ίδια. Για να απαντήσει: “Υπάρχουν άνθρωποι που δεν  χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας και πρέπει να ασχοληθούμε με αυτούς, όπως και με τους υπάρχοντες πελάτες, τους οποίους πρέπει να ενθαρρύνουμε να επιλέξουν διαφορετικούς τύπους διακοπών”, είπε.

“Τα μηνύματά μας βασίζονται στο ότι δημιουργούμε στιγμές που κάνουν τη ζωή πλουσιότερη, μέσα από τη φράση: ‘Τα ταξίδια είναι το μόνο πράγμα που μπορείτε να αγοράσετε και σας κάνει πλουσιότερους’. Είτε παρακολουθείτε ένα ηλιοβασίλεμα πάνω από μια παραλία, είτε κάνετε σκι σε μια εξαιρετικά δύσκολη διαδρομή, είτε επισκέπτεστε μια τοπική αγορά, ή ακόμη παίζετε με τα παιδιά σας στην πισίνα, είναι εκείνες οι στιγμές που γεμίζουν τη μνήμη ή και το Instagram και πρέπει να πούμε στους ανθρώπους ότι δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να συμβαίνουν όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα”, είπε η McAlister.

Σύμφωνα με την ίδια, η εταιρία “πρωταγωνιστεί” στην αγορά στις διακοπές “ήλιου και παραλίας”, κι αυτό θα παραμείνει στο επίκεντρό της. Ωστόσο, η TUI προσφέρει πολλά περισσότερα -κρουαζιέρας, εμπειρίες σκι, κ.λπ., τα οποία σκοπεύει να αναδείξει.

Είπε, επίσης, ότι οι καταναλωτές στρέφονται σε μια καθιερωμένη μάρκα που μπορούν να εμπιστευτούν, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της πανδημίας. “Είμαστε προσεκτικοί στο να διατηρούμε επαφή με τους πελάτες μας, φροντίζοντας να έχουν ό,τι χρειάζονται, ώστε να είναι καθησυχασμένοι. Στο πλαίσιο αυτό προσφέραμε ένα φθηνό τεστ Covid, όταν τα τεστ αυτά ήταν πολύ ακριβά, ενώ  δημιουργήσαμε ένα εξατομικευμένο ασφαλιστήριο συμβόλαιο Covid με την AXA, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των πελατών μας” είπε.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *