©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

TUI: Εγκαινιάζει την First Choice ως t.o. με πακέτα DIY για νεότερους ταξιδιώτες

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η ΤUI πρόκειται να επαναλανσάρει το brand της First Choice ως μια διαδικτυακή πλατφόρμα που βασίζεται σε εφαρμογές και απευθύνεται σε ταξιδιώτες νεότερης ηλικίας, οι οποίοι “εκτιμούν την ευελιξία του DIY (Do It Yourself) και την ευκολία ενός πακέτου”.

Οι διακοπές θα είναι διαθέσιμες με την άδεια ATOL της TUI σε σχεδόν 200 προορισμούς, σε περισσότερες από 60 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Κεντρική Αμερική, και η διαμονή θα περιλαμβάνει από ξενοδοχεία πέντε αστέρων έως διαμερίσματα και ξενώνες.

Τα πακέτα θα είναι διαθέσιμα μόνο μέσω των καναλιών της First Choice και όχι μέσω της TUI ή τρίτων πρακτόρων. Τα υπάρχοντα προϊόντα της First Choice, συμπεριλαμβανομένων των all-inclusive θέρετρων της, θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμα στο χαρτοφυλάκιο της TUI.

Η εταιρία δήλωσε ότι “η επανεκκίνηση αντικατοπτρίζει τις μεταβαλλόμενες συμπεριφορές διακοπών”, οι οποίες “καθοδηγούνται από ταξιδιώτες με ανεξάρτητη νοοτροπία και διαφορετικές προτεραιότητες από τους τυπικούς πελάτες της ΤUΙ”.

Εκτός από τις διακοπές ήλιου και θάλασσας, το χαρτοφυλάκιο θα περιλαμβάνει λιγότερο καθιερωμένους προορισμούς, όπως η Αλβανία, η Γαλλική Ριβιέρα, το Τελ Αβίβ, το Κέιπ Τάουν και η Ιορδανία.

Οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με τρένο, μετά από συμφωνία με την εταιρία Byway, και θα μπορούν να προσαρμόσουν τα πακέτα τους με εμπειρίες στον προορισμό.

Θα προσφέρεται επίσης μια εγγύηση καιρού για ορισμένες διακοπές ως πρόσθετο στοιχείο που μπορεί να κλείσει κανείς, επιτρέποντας στους πελάτες να δημιουργήσουν μια εξατομικευμένη εγγύηση και να λάβουν αποζημίωση για τις ημέρες με πάνω από δύο ώρες βροχόπτωση.

Επικεφαλής του brand θα είναι ο Bart Quinton Smith, ο οποίος δήλωσε ότι το προϊόν και οι συνεργασίες θα συνεχίσουν να εξελίσσονται με βάση τις τάσεις των προορισμών και εκείνων που προσφέρουν ιδιαίτερα καλή αξία.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΤUI UK & Ireland, Andrew Flintham, δήλωσε: “Η First Choice βοηθάει τους παραθεριστές να επιλέξουν το τέλειο ταξίδι τους εδώ και σχεδόν 30 χρόνια”.

“Το 2023 οι ανάγκες των ταξιδιωτών αλλάζουν, το ίδιο και η First Choice. Θέτουμε την προσωπική επιλογή, την αξία και την ευελιξία στο επίκεντρο και βοηθάμε τους λάτρεις των ταξιδιών να επιλέξουν τα ταξίδια που πραγματικά επιθυμούν, ώστε να μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον χρόνο πριν από την αναχώρησή τους και κάθε δευτερόλεπτο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους”, είπε.

Σημειώνεται ότι το μάρκετινγκ θα επικεντρωθεί κυρίως στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Tagged

1 σχόλιο στο “TUI: Εγκαινιάζει την First Choice ως t.o. με πακέτα DIY για νεότερους ταξιδιώτες

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *