Η TUI… επιτάσσει το προσωπικό της στην προσπάθεια προσλήψεων | 950 κενές θέσεις εργασίας σε προορισμούς διακοπών

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο όμιλος TUI επιδιώκει να καλύψει περίπου 950 κενές θέσεις εργασίας σε προορισμούς διακοπών και αγορές προέλευσης ταξιδιωτών, χρησιμοποιώντας ένα βίντεο που βασίζεται εξ ολοκλήρου σε περιεχόμενο που έχει δημιουργηθεί από το προσωπικό του.

Περιέχει αποκλειστικά αυτοηχογραφημένα βίντεο από εργαζόμενους στην TUI, συμπεριλαμβανομένων των πληρωμάτων των αεροπορικών εταιρειών, των ομάδων στα ξενοδοχεία, των ταξιδιωτικών αντιπροσώπων στους προορισμούς διακοπών και των ομάδων στα κεντρικά γραφεία.

Χρησιμοποιώντας το σλόγκαν “Let’s TUI it”, η εταιρία στοχεύει επίσης να αναδείξει πώς είναι να εργάζεσαι για την TUI μέσω ενός προγράμματος πρεσβευτών για τους εργαζόμενους, ώστε να παρέχουν συνεχείς πληροφορίες σχετικά με θέσεις εργασίας τους και επικαιροποιημένο employer branding.

Περισσότεροι από 26.000 από τους 61.000 υπαλλήλους της TUI είναι στο LinkedIn και η εταιρία θέλει να επικεντρωθεί στο αυθεντικό περιεχόμενο των εργαζομένων, το οποίο μοιράζονται μέσω των δικών τους προφίλ σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Instagram.

Οι έρευνες δείχνουν ότι οι πληροφορίες τους θεωρούνται από τους ενδιαφερόμενους ως ιδιαίτερα αξιόπιστες, σύμφωνα με τον όμιλο

Οι πτυχές που αναφέρθηκαν από τους εργαζόμενους σε εσωτερική έρευνα ως τα καθοριστικά χαρακτηριστικά της εργασίας στην TUI περιλαμβάνουν τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους ταξιδιώτες, τη διασκέδαση ως μέρος μιας ομάδας, την ανάληψη πρωτοβουλιών στη δουλειά για την επίλυση προβλημάτων και τη μεγάλη ευελιξία όσον αφορά τη δική τους σταδιοδρομία, τον τόπο εργασίας και τις ώρες εργασίας.

Σε δηλώσεις της η επικεφαλής του τμήματος παγκόσμιας προσέλκυσης ταλέντων στον όμιλο TUI, Lena Weber, είπε: “Με την αναπροσαρμογή της εργοδοτικής μας ταυτότητας, εστιάζουμε στην αυθεντικότητα. Οι εργαζόμενοι της TUI δίνουν πραγματικές πληροφορίες για την εργασία τους στην TUI. Οι συνάδελφοί μας συμμετείχαν στον επανασχεδιασμό από την αρχή”.

Το employer branding, σύμφωνα με την κα. Weber, κατευθύνεται, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Το χρησιμοποιεί ο όμιλος για να  απευθυνθεί σε υφιστάμενους, αλλά και πιθανούς νέους εργαζόμενους, καθώς μεταδίδει με αυθεντικό και κατανοητό τρόπο το πώς είναι να εργάζεσαι για την TUI.

Tagged

1 σχόλιο στο “Η TUI… επιτάσσει το προσωπικό της στην προσπάθεια προσλήψεων | 950 κενές θέσεις εργασίας σε προορισμούς διακοπών

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *