lakitira

Η TUI Group επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων με πάνω από 20 προσθήκες νέων ξενοδοχείων σε 11 χώρες και στην Ελλάδα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η TUI Group επεκτείνει περαιτέρω την ηγετική της θέση ως διαχειριστής ξενοδοχειακών μονάδων και ενδυναμώνοντας έτσι τον ξενοδοχειακό τομέα του Ομίλου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ταξιδιωτικός κολοσσός, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του money-tourism.gr, στις 6 Μαϊου.

Στις επόμενες εβδομάδες πρόκειται να εγκαινιαστούν συνολικά πάνω από 20 ξενοδοχειακές μονάδες σε 11 χώρες, τα οποία θα λειτουργούν με τα εμπορικά σήματα της TUI. Υψηλή ανάπτυξη παρουσιάζουν ιδιαίτερα τα ξενοδοχεία concept του ομίλου TUI, τα οποία είναι τα TUI Sensimar, TUI Family Life και TUI Sensatori. Το «all inclusive» concept των TUI Magic Life Club ξεκινάει με τρεις νέες μονάδες το καλοκαίρι και τα κοινοπρακτικά επιχειρηματικά σχήματα Riu και Atlantica επεκτείνουν επίσης το χαρτοφυλάκιό τους.

«Τα ξενοδοχεία, οι κρουαζιέρες και οι εκδρομές στους προορισμούς είναι τα μεγάλα πεδία ανάπτυξης για την TUI. Ήδη σήμερα περίπου το 70 τοις εκατό των αποτελεσμάτων του Ομίλου προέρχεται από αυτές τις δραστηριότητες. Εστιάζουμε σε αυτούς τους τομείς για την περαιτέρω ανάπτυξη του ομίλου. Οι tour operators του ομίλου συνεισφέρουν το 30 τοις εκατό του αποτελέσματος της TUI. Επενδύουμε αποφασιστικά σε ξενοδοχεία, πλοία και στην επέκταση των ψηφιακών πλατφορμών στον τομέα των εκδρομών», δήλωσε ο κ. Sebastian Ebel, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της TUI και ο οποίος εκπροσωπεί τους τομείς Ξενοδοχεία, Κρουαζιέρες και Destination Experiences. Σήμερα στον Όμιλο TUI ανήκουν περίπου 380 ξενοδοχεία και 17 κρουαζιερόπλοια.

ebel
Ο κ. Sebastian Ebel

Την 1η Μαΐου δέκα νέα ξενοδοχεία άνοιξαν σε μία μόλις ημέρα τις πύλες τους για τους πελάτες. Στις επόμενες εβδομάδες ακολουθούν άλλες μονάδες. Μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου, περισσότερα από 20 νέα ξενοδοχεία θα συμπληρώσουν την προσφορά του «adults only» εμπορικού σήματος TUI Sensimar παγκοσμίως. «Αναπτυσσόμαστε και στην Ελλάδα τόσο με τα ιδιόκτητα ξενοδοχεία όσο και με εμπορικά σήματα ξενοδοχείων concept με την Atlantica, με την οποία διατηρούμε μακροχρόνια κοινοπραξία, καθώς και με άλλους ξενοδοχειακούς εταίρους στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Ebel.

Στην Ελλάδα

Μια ιδιαίτερη καινοτομία για τις ξενοδοχειακές επενδύσεις στην TUI είναι η απόκτηση ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Κω, μέσω της νέας διαδικασίας πλειστηριασμού στην οποία η κοινοπραξία της TUI με την Atlantica, επικράτησε επιτυχώς. Τα τρία πρώην ξενοδοχεία Lakitira ενσωματώθηκαν επίσημα στο χαρτοφυλάκιο της TUI.

Επίσης, στην Ελλάδα ανοίγουν την περίοδο αυτή: ένα νέο TUI Family Life στην Κρήτη, το TUI Family Life Elounda Breeze, καθώς και τα εξής τέσσερα ξενοδοχεία του «adults only» εμπορικού σήματος TUI Sensimar: TUI Sensimar Atlantica Belvedere Resort & Spa στην Κω, TUI Sensimar Zante Maris στη Ζάκυνθο, TUI Sensimar Insula Alba στην Κρήτη και το TUI Sensimar Meltemi Blu στη Σαντορίνη επεκτείνουν την προσφορά για τους διεθνείς πελάτες της TUI.

Τα νέα ξενοδοχεία της TUI Hotels & Resorts παρουσιάζονται σε ειδική θεματική ενότητα στην ιστοσελίδα της TUI Group στη διεύθυνση www.tuigroup.com. Η θεματική ενότητα θα επεκτείνεται συνεχώς τις επόμενες εβδομάδες.

To TUI Group

H TUI Group είναι ο κορυφαίος τουριστικός Όμιλος παγκοσμίως και δραστηριοποιείται σε περίπου 180 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η έδρα του Ομίλου βρίσκεται στη Γερμανία. Η μετοχή της TUI είναι εισηγμένη στο FTSE 100, τον κορυφαίο δείκτη του Χρηματιστηρίου Αξιών του Λονδίνου, καθώς επίσης και στην εξωχρηματιστηριακή αγορά της Γερμανίας. Ο κύκλος εργασιών της TUI Group ανήλθε κατά το οικονομικό έτος 2018 σε 19,2 δισεκατομμύρια ευρώ και τα λειτουργικά της κέρδη σε 1,177 δισεκατομμύρια ευρώ. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 70.000 εργαζόμενους σε περισσότερες από 100 χώρες. Η TUI προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους περίπου 27 εκατομμύρια πελάτες της, από τους οποίους 21 εκατομμύρια βρίσκονται στην Ευρώπη. Ολόκληρη η τουριστική αλυσίδα της προστιθέμενης αξίας βρίσκεται υπό τη σκέπη του Ομίλου. Σε αυτή συγκαταλέγονται περίπου 380 ιδιόκτητα ξενοδοχεία και θέρετρα πολύ γνωστών αλυσίδων, όπως η RUI και η Robinson και 16 κρουαζιερόπλοια, από τα υπερπολυτελή MS Europa και MS Europa 2 έως το στόλο της TUI Cruises με το «Mein Schiff» και των κρουαζιερόπλοιων της Marella Cruises στην Αγγλία. Στον Όμιλο ανήκουν επίσης κορυφαίοι διεθνείς τουριστικοί πράκτορες, 1.600 ταξιδιωτικά γραφεία στην Ευρώπη καθώς επίσης και πέντε ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες με περίπου 150 σύγχρονα αεροπλάνα μέσων και μεγάλων αποστάσεων. Η παγκόσμια ευθύνη για τη βιώσιμη οικονομική, οικολογική και κοινωνική δράση αποτελεί τον πυρήνα της εταιρικής μας κουλτούρας. Το TUI Care Foundation που ιδρύθηκε το 2015 από την TUI εστιάζει στις θετικές επιδράσεις του τουρισμού, στην παιδεία και την εκπαίδευση καθώς και στην ενίσχυση των περιβαλλοντικών και κοινωνικών προτύπων. Με αυτόν τον τρόπο υποστηρίζει την ανάπτυξη των προορισμών διακοπών. Το TUI Care Foundation δραστηριοποιείται σήμερα σε περισσότερες 20 χώρες παγκοσμίως και προωθεί έργα, τα οποία δημιουργούν νέες ευκαιρίες για την επόμενη γενιά.

Tα Atlantica Hotels

Η Atlantica είναι η μοναδική ξενοδοχειακή επιχείρηση με έδρα στην Κύπρο και μέλος του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού παγκοσμίως, της TUI Group. Η επιχείρηση εκπροσωπείται στην Κύπρο, την Ελλάδα και την Αίγυπτο με συνολικά 50 ξενοδοχειακές μονάδες.

Η Riu

Η διεθνής αλυσίδα RIU ιδρύθηκε το 1953, από την οικογένεια Riu, ως μια μικρή επιχείρηση υπηρεσιών διακοπών. Η RIU Hotels & Resorts διαθέτει αυτή τη στιγμή περισσότερα από 93 ξενοδοχεία σε 19 χώρες.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *