Αρχική > ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ > TUI: Κορυφαία σε ζήτηση η Ελλάδα για τους Αυστριακούς | Στο νο2 η Κρήτη | Πρώτη η Αττάλεια
Photo by daniel plan on Unsplash
Photo by daniel plan on Unsplash

TUI: Κορυφαία σε ζήτηση η Ελλάδα για τους Αυστριακούς | Στο νο2 η Κρήτη | Πρώτη η Αττάλεια

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Ελλάδα παραμένει η πιο δημοφιλής χώρα στην αυστριακή, τουριστική αγορά, συγκεντρώνοντας μαζί με την Τουρκία τη μεγαλύτερη ζήτηση, με την Κρήτη να αποτελεί τον δεύτερο πιο δημοφιλή προορισμό διακοπών για τους Αυστριακούς, πίσω από την Αττάλεια, η οποία ανέκτησε τη θέση της, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της TUI. 

Η Ελλάδα συνεχίζει να έχει υψηλή ζήτηση και φέτος υπερασπιζόμενη τη θέση της ως κορυφαίος προορισμός διακοπών. Ενώ, η Κύπρος και η Αίγυπτος σημειώνουν επίσης ισχυρές κρατήσεις αυτήν τη στιγμή.

Η TUI καταγράφει επίσης υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης σε προορισμούς μεγάλων αποστάσεων όπως οι ΗΠΑ, οι Μαλδίβες και η Δομινικανή Δημοκρατία. Την ίδια στιγμή, η Ζανζιβάρη αποτελεί “πεφταστέρι” στις διαδρομές μεγάλων αποστάσεων.

“Η ζήτηση είναι πολύ ισχυρή, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες, και είναι σταθερά πάνω από το επίπεδο του 2019. Δεν υπάρχει σχεδόν τμήμα ή προορισμός που να μην έχει ζήτηση αυτήν τη στιγμή. Υπάρχει μεγάλη πεποίθηση ότι η TUI θα δει τις καλοκαιρινές της δραστηριότητες φέτος να πλησιάζουν το 2019”, αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας.

Σύμφωνα με την TUI, ο αριθμός των εργαζομένων σε όλα τα σημεία επαφής πελατών, ειδικά στις τηλεφωνικές γραμμές εξυπηρέτησης πελατών, αυξήθηκε, όπως και η παρουσία στους προορισμούς διακοπών σε πάνω από 700 ξεναγούς.

 

Tagged

1 σχόλιο στο “TUI: Κορυφαία σε ζήτηση η Ελλάδα για τους Αυστριακούς | Στο νο2 η Κρήτη | Πρώτη η Αττάλεια

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *