Η TUI River Cruises επεκτείνει το εύρος των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων εν πλω

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η TUI River Cruises έχει αυξήσει το φάσμα των δραστηριοτήτων για τους πελάτες της κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου στα τρία πλοία της, TUI Isla, TUI Skyla και TUI Maya.

Προστέθηκαν μια λέσχη βιβλίου, η παρατήρηση των άστρων, η χειροτεχνία και τα σιωπηλά μαθήματα γυμναστικής, με στόχο να προσφερθούν περισσότερες επιλογές χαλάρωσης και πνευματικής ευεξίας για τους επιβάτες.

Η Λέσχη Βιβλίου προσφέρει την ευκαιρία να διαβάσουν και να συζητήσουν ένα μπεστ σέλερ μαζί με άλλους ταξιδιώτες και πολλά αντίτυπα κάθε τίτλου είναι διαθέσιμα στο πλοίο για τους επισκέπτες.

Οι τρέχοντες τίτλοι περιλαμβάνουν το “Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες” και το “Φύλακας των Ιστοριών”, και τα δύο από τη συγγραφέα Sally Page.

Προσφέρονται συνεδρίες αστροπαρατήρησης, όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες, με έναν υπεύθυνο να υποδεικνύει τους αστερισμούς για τους επιβάτες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τηλεσκόπια και κιάλια.

Μετά τη δημοτικότητα των χειμερινών δραστηριοτήτων χειροτεχνίας, τη θερινή περίοδο προστίθενται επιλογές όπως η κατασκευή κοσμημάτων, η κατασκευή καρτών και η κατασκευή εποχιακών στεφανιών.

Τα σιωπηλά μαθήματα γυμναστικής θα προσφέρουν στους πελάτες ακουστικά για να κάνουν ασκήσεις ακούγοντας μουσική, ενώ θα υπάρχει επίσης καθοδηγούμενος διαλογισμός, που θα περιλαμβάνει τεχνικές χαλάρωσης, ασκήσεις βαθιάς αναπνοής και συνειδητοποίησης.

Σε δηλώσεις της η Katy Berzins, επικεφαλής της TUI River Cruises, είπε: “Η ευεξία συνεχίζει να αποτελεί παγκόσμια τάση, γι’ αυτό αποφασίσαμε να ενσωματώσουμε περισσότερα στοιχεία χαλάρωσης και συνειδητοποίησης στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων μας εν πλω. Αυτές οι νέες δραστηριότητες θα βοηθήσουν να διασφαλιστεί ότι οι πελάτες θα έχουν χρόνο στο πλοίο για να απολαύσουν τα χόμπι τους ή να λάβουν μέρος σε δραστηριότητες που ήθελαν να δοκιμάσουν μετά από μια μέρα περιήγησης σε κάποιους από τους εμβληματικούς προορισμούς της Ευρώπης”.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης, η TUI River Cruises αύξησε πρόσφατα τη χωρητικότητά της για το χειμώνα του 2023 με επιπλέον επτά εορταστικά ταξίδια. Η ενίσχυση του προγράμματος έρχεται μετά τα ισχυρά αποτελέσματα της εταιρείας κρουαζιέρας ποταμού, με τις κρατήσεις να έχουν αυξηθεί περισσότερο από 30 τοις εκατό σε σχέση με πέρυσι.

Tagged

1 σχόλιο στο “Η TUI River Cruises επεκτείνει το εύρος των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων εν πλω

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *