TUI UK: Νέα πακέτα εργασία+διακοπές σε 30+ ξενοδοχεία | Και στην Ελλάδα | Από 1.049 £ | ΕΡΕΥΝΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πακέτα που συνδυάζουν την εργασία με τις διακοπές στο εξωτερικό (workation), προσφέρει η TUI, σε περισσότερα από 30 ξενοδοχεία all inclusive, σε επιλεγμένους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, σε συνέχεια της πολιτικής που εισήγαγε ο τουριστικός “γίγαντας” για “εργασία από οπουδήποτε”, τον Ιούλιο, προσφέροντας στους εργαζόμενους του μια ευέλικτη προσέγγιση της εργασίας.

Η μεγαλύτερη ταξιδιωτική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου, TUI UK ανακοίνωσε την Τετάρτη την έναρξη των “workations”, τα οποία είναι νέα ταξιδιωτικά πακέτα σε προορισμούς στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Πορτογαλία, το Μαρόκο και την Τζαμάικα.

Οι τιμές, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων, ξεκινούν από 1.049 £ για δεκαπενθήμερο, 1.349 £ για τρεις εβδομάδες και 1.799 για τέσσερις εβδομάδες και τα ξενοδοχεία έχουν επιλεγεί με βάση να διαθέτουν, μεταξύ των άλλων, χώρο-γραφείο εργασίας, καλό Wi-Fi και μπαλκόνι ή βεράντα.

Σύμφωνα με νέα έρευνα που διεξήχθη από την TUI, το 52% του συνόλου του προσωπικού που εργάζεται σε γραφεία θα καλωσόριζε την ευκαιρία για εργασία και διακοπές, εκτιμώντας πως αυτό θα τους έκανε πιο ευτυχισμένους και καλύτερους στη δουλειά τους. Την ίδια στιγμή, το 72% των Λονδρέζων ότι θα καλωσόριζαν την ευκαιρία να εργαστούν από απόσταση, ποσοστό υψηλότερο από οποιαδήποτε άλλη πόλη ή περιοχή.

Καθώς το προσωπικό του γραφείου της Βρετανίας αρχίζει σταδιακά να επιστρέφει στο γραφείο μετά από ένα χρόνο εργασίας από το σπίτι και περιορισμό των ταξιδιών, η μεγαλύτερη ταξιδιωτική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου, προσφέρει μια πολύ επιθυμητή αλλαγή σκηνικού για πολλούς Βρετανούς που είναι καιρό τώρα περιορισμένοι σε τέσσερις τοίχους. 

Πιο αναλυτικά τα πακέτα εργασία + διακοπές της TUI είναι διαθέσιμα σε περισσότερα από 30 ξενοδοχεία 4 και 5T all-inclusive σε όλη την Ισπανία, την Ελλάδα, την Πορτογαλία, το Μαρόκο και την Τζαμάικα, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων από διάφορα περιφερειακά αεροδρόμια. Αυτά τα ξενοδοχεία είναι all-inclusive και έχουν διάφορες δραστηριότητες και υπηρεσίες, όπως σπα, γυμναστήρια και καθημερινές δραστηριότητες όπως είναι η γιόγκα, πράγμα που σημαίνει ότι οι επισκέπτες μπορούν πραγματικά να επωφεληθούν από τις διακοπές τους. 

Photo by Vlada Karpovich on PexelsΗ μεγαλύτερη ταξιδιωτική εταιρία του Ηνωμένου Βασιλείου διεξάγει επίσης έναν διαγωνισμό που προσφέρει σε έναν νικητή την ευκαιρία να δοκιμάσει το “workation” και να μοιραστεί τις απόψεις του. Το έπαθλο θα περιλαμβάνει διαμονή επτά διανυκτερεύσεων για δύο άτομα σε “workation”, all-inclusive ξενοδοχείο, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων και μεταφορών..

Μιλώντας σχετικά ο Richard Sofer, διευθυντής εμπορικών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της TUI στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, είπε: “Η πανδημία μας έδειξε τα οφέλη της ευέλικτης εργασίας και μετά την πρόσφατη ανακοίνωσή μας για αλλαγή στον τρόπο που εργαζόμαστε ως οργανισμός, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε ‘workation’ για πελάτες και συναδέλφους”.

“Η πανδημία δεν έχει αλλάξει μόνο τον τρόπο που εργαζόμαστε εκατομμύρια από εμάς, αλλά έχει αλλάξει και τον τρόπο που αισθανόμαστε για την ισορροπία μεταξύ εργασίας και ζωής. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να συνδυάσουν ευχάριστα την εργασία με τη διασκέδαση, σε ένα υπέροχο περιβάλλον. Άλλωστε, είναι πιθανό ότι όσο πιο ευτυχισμένοι είναι, τόσο καλύτερα θα αποδώσουν και αυτό θα πρέπει να το αγκαλιάσουμε”.

Τα ευρήματα

Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι τα κύρια οφέλη μιας εργασίας θα ήταν ο καθαρός αέρας, ο ηλιόλουστος καιρός και η παροχή τροφής και ποτού, που είναι τα πιο σημαντικά θέματα που ανέφεραν  οι εργαζόμενοι ότι θα κάνουν τη δουλειά τους πιο ευχάριστη. 

Άλλα βασικά ευρήματα της έρευνας περιλαμβάνουν: 

  • Το 72% από εκείνους από το Λονδίνο δήλωσαν ότι θα καλωσόριζαν την ευκαιρία να εργαστούν από απόσταση – πολύ υψηλότερα από οποιαδήποτε άλλη πόλη / περιοχή. Οι Ουαλοί ήταν ελαφρώς πιο πιθανό να πουν όχι – το 46% το ανέφεραν αυτό έναντι του εθνικού μέσου όρου του 34%   
  • Οι άνθρωποι στη Σκωτία ήταν πιο πιθανό να πουν ότι ο εργοδότης τους δεν θα τους επέτρεπε να εργάζονται από το εξωτερικό – το 63% το ανέφερε αυτό, μαζί με το 60% αυτών από τα East Midlands που δήλωσαν το ίδιο. Οι Λονδρέζοι ήταν πιο πιθανό να το πιστέψουν – 46% σε σύγκριση με τον εθνικό μέσο όρο του 24%.  
  • Οι συμμετέχοντες από το Λονδίνο (43%) και τη Νοτιοδυτική Αγγλία (40%) ήταν πιο πιθανό να πουν ότι θα εργαστούν από το σπίτι, αλλά θα αναζητήσουν ευελιξία στους μελλοντικούς εργοδότες τους.  
Τα κορυφαία 10 οφέλη του workation 
Ζεστός ηλιόλουστος καιρός  39% 
Έχοντας όλα τα τρόφιμα και τα ποτά για εσάς  33% 
Θέα στην εξοχή (βουνά, τοπίο κλπ)  30% 
All-inclusive φαγητό και ποτά  30% 
Μια παραλία  28% 
Μια συναρπαστική νέα πόλη / πόλη για εξερεύνηση  25% 
Μία πισίνα   23% 
Δραστηριότητες στην περιοχή  19% 
Το κρεβάτι σας και το δωμάτιο τακτοποιημένο καθημερινά  18% 
Βραδινή ψυχαγωγία  18%

Η διαδικτυακή έρευνα πραγματοποιήθηκε από την Atomik Research μεταξύ 2.006 ερωτηθέντων από το Ηνωμένο Βασίλειο, που όλοι εργάζονταν σε γραφείο υπό κανονικές συνθήκες. Η ερευνητική εργασία πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου 2021-9 Ιουλίου 2021. Η Atomik Research είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός δημιουργικής έρευνας αγοράς που απασχολεί ερευνητές με πιστοποίηση MRS και τηρεί τον κώδικα MRS. 

TUI Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας

Η TUI UK και Ireland είναι ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, το πρόγραμμα διακοπών της TUI UK & Ireland επηρεάστηκε πολύ και η επιχείρηση ανταποκρίθηκε παρέχοντας ευέλικτες επιλογές για τους πελάτες, ενώ ακολουθούσε τις κυβερνητικές ταξιδιωτικές συμβουλές.  

Η TUI UK & Ireland έχει μια ομάδα άνω των 9.000 υπαλλήλων και το πλήρες πρόγραμμα των διακοπών της εξυπηρετεί πάνω από έξι εκατομμύρια πελάτες κάθε χρόνο. Ως μέρος του Ομίλου TUI, είναι η επιχείρηση πίσω από τις μάρκες TUI, First Choice, Marella Cruises και Crystal Ski Holidays, καθώς και TUI Lakes & Mountains, TUI Tours και TUI River Cruises, καθώς και των ξενοδοχείων TUI BLUE.  

Όταν είναι πλήρως λειτουργική, η αεροπορική της εταιρεία, TUI Airways, εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 85 προορισμούς σε 38 χώρες. Ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο που παρέλαβε το Boeing 787 Dreamliner. TUI

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *