Αρχική > ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ > TUI UK: Προσφέρει εξέταση PCR για ταξίδια από 20 λίρες
tui

TUI UK: Προσφέρει εξέταση PCR για ταξίδια από 20 λίρες

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η TUI UK ανακοίνωσε μια συμφωνία με μια εταιρεία δοκιμών για να προσφέρει δοκιμές PCR Covid για τους πελάτες της που ταξιδεύουν σε προορισμούς στην «πράσινη λίστα» της κυβέρνησης από μόλις 20 £, με  τα έξοδα αποστολής και επιστροφής για τις εξετάσεις  να συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.

Η συμφωνία έγινε με την εταιρεία Chronomics και η TUI επιδοτεί το κόστος όταν αγοράζεται η εξέταση, παράλληλα με τις οργανωμένες διακοπές.

Έχουν συμφωνηθεί τέσσερα πακέτα δοκιμών.

Το πακέτο με κόστος 20 £ περιέχει μία εξέταση (flow test) πριν από την αναχώρηση και μία δοκιμή PCR στην επιστροφή, την δεύτερη ημέρα.

ksd PRIMAGEL
adv

Το πακέτο £ 60 περιλαμβάνει μία δοκιμή PCR εξερχόμενου με κόστος ταχυμεταφοράς, μία δοκιμή πλευρικής ροής πριν από την αναχώρηση και μία δοκιμή PCR στην επιστροφή την δεύτερη ημέρα.

Οι δοκιμές για ταξιδιώτες που ταξιδεύουν σε πορτοκαλί προορισμούς ξεκινούν από 50 £.

Το πακέτο των £ 50 περιέχει ένα τεστ (flow test) πριν την αναχώρηση και δύο δοκιμές PCR στην επιστροφή, για τις ημέρες δύο και οκτώ.

Διατίθεται επίσης επιλογή £ 90, με μία δοκιμή PCR στην αναχώρηση, συμπεριλαμβανομένου του κόστος ταχυμεταφοράς, μία δοκιμή πλευρικής ροής πριν από την αναχώρηση και δύο δοκιμές  PCR στην επιστροφή, για τις ημέρες δύο και οκτώ.

Οι δοκιμές πλευρικής ροής πριν από την αναχώρηση θα περιλαμβάνουν επαλήθευση και πιστοποίηση δοκιμών για επιστροφή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εκτός από τα πακέτα εισερχόμενων δοκιμών που απαιτούνται από τους κανονισμούς του Ηνωμένου Βασιλείου, οι πελάτες της TUI μπορούν επίσης να επιλέξουν κιτ που περιλαμβάνει μια πρόσθετη δοκιμή PCR στην αναχώρηση, εάν αυτό απαιτείται από τον προορισμό στον οποίο ταξιδεύουν.

Εάν ένας προορισμός που έχει κλείσει μετακινηθεί από την πορτοκαλί στην πράσινη λίστα, η TUI είπε ότι θα επιστρέφει τη διαφορά στις τιμές στον τουρίστα.

Η εταιρεία περιλαμβάνει την προστασία Covid-19 Cover για όλους τους πελάτες με πακέτα διακοπών που ταξιδεύουν από τις 17 Μαΐου έως τις 31 Αυγούστου και επιτρέπει δωρεάν τροποποιήσεις έως και 14 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

Δηλώσεις

Ο Andrew Flintham, διευθύνων σύμβουλος της TUI UK & Ireland, δήλωσε: «Πάντα πιστεύαμε ότι οι οικονομικά αποδοτικές λύσεις δοκιμών, καθώς και η μέγιστη ευελιξία, θα επιτρέψουν τα ταξίδια αυτό το Καλοκαίρι και μετά. Η έρευνά μας έδειξε ότι οι πελάτες προσβλέπουν στις πολυπόθητες διακοπές τους στο εξωτερικό, αλλά οι οικονομικές και εύκολες δοκιμαστικές λύσεις ήταν απαραίτητες για να γίνει αυτό πραγματικότητα. Τα τέσσερα νέα αποκλειστικά πακέτα δοκιμών έχουν αναπτυχθεί λαμβάνοντας υπόψη τους πελάτες μας. Προσφέρονται σε πολύ μειωμένες τιμές, περιλαμβάνουν πιστοποίηση για ταξίδια και θα είναι μια απλή διαδικασία από την αρχή έως το τέλος. Επίσης, εάν οι απαιτήσεις δοκιμών αλλάξουν μεταξύ αγοράς και ταξιδιού, για παράδειγμα, εάν αγοράσετε ένα πορτοκαλί πακέτο και ο προορισμός μετακινηθεί στην πράσινη λίστα, θα επιστρέφουμε απλώς τη διαφορά”.

Ο Flintham πρόσθεσε: «Ενώ περιμένουμε την επικείμενη ανακοίνωση για το ποιες χώρες θα εντάσσονται στους διαφορετικούς καταλόγους, συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε την επιστροφή μας στους ουρανούς από τις 17 Μαΐου. Αναγνωρίζουμε ότι ορισμένοι πελάτες ενδέχεται να χρειαστεί να αλλάξουν τις διακοπές τους, οπότε οποιοσδήποτε πελάτης μπορεί να αλλάξει δωρεάν τις ημερομηνίες, 14 ημέρες πριν από το ταξίδι – και τυχόν επιπλέον έξοδα που σχετίζονται με το Covid-19 που δεν θα καλύπτονταν από τακτική ταξιδιωτική ασφάλιση θα αφαιρεθούν με την δωρεάν προστασία Covid-19.

Ο Tom Stubbs, διευθύνων σύμβουλος της Chronomics, δήλωσε: «Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για όλους, και η προοπτική να μπορέσουμε να κάνουμε διακοπές φέτος το καλοκαίρι είναι εξαιρετικά σημαντικό για πολλούς ανθρώπους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την TUI UK για να το κάνουμε πραγματικότητα για οικογένειες σε όλη τη χώρα. Είμαστε πολύ περήφανοι που βοηθούμε σε αυτό”.

Tagged

1 σχόλιο στο “TUI UK: Προσφέρει εξέταση PCR για ταξίδια από 20 λίρες

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *