tui

TUI UK: Ξεχωρίζει η Ελλάδα στις κρατήσεις για το 2021 | “Άνοιξαν” και οι πωλήσεις για το 2022

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ξεχωρίζει η Ελλάδα στις επιλογές των Βρετανών για διακοπές το Καλοκαίρι 2021, σύμφωνα με ανακοίνωση της TUI UK, η οποία γνωστοποίησε την έναρξη πωλήσεων στις επόμενες ημέρες για το Καλοκαίρι 2022, αλλά και για τον Χειμώνα 2021 και 2022.

Σύμφωνα με την TUI UK, οι τάσεις για το επόμενο Καλοκαίρι, είναι οι εξής:

  • Οι διακοπές ήλιου και θάλασσας στην Μεσόγειο είναι οι πιο δημοφιλείς, με την Ελλάδα να ξεχωρίζει για το επόμενο καλοκαίρι
  • Μεγαλύτερη ζήτηση για all-inclusive ξενοδοχεία 4 & 5 αστέρων με ιδιωτικές πισίνες ή βίλες
  • Το 57% των Βρετανών επιλέγουν διακοπές στη Μεσόγειο
  • Δημοφιλείς προορισμοί μετά την Ελλάδα, Τουρκία, Αίγυπτος, Μεξικό και Δομινικανή Δημοκρατία
  • Οι τάσεις αυτές αναμένεται να επεκταθούν και το 2022

Πιο αναλυτικά, η TUI UK έχει ξεκινήσει τις πωλήσεις πακέτων διακοπών για το Χειμώνα 2021 και 2022 και θα θέσει σε πώληση τα πακέτα για το Καλοκαίρι 2022, στις 5 Νοεμβρίου, συμπεριλαμβανομένων χιλιάδων δωρεάν θέσεων για παιδιά, χαμηλές προκαταβολές από £ 75 ανά άτομο και £ 0 προκαταβολή σε άμεση χρέωση τραπεζικού λογαριασμού για κρατήσεις που γίνονται online σε προσφορά.

Οι κινήσεις αυτές της TUI UK, έρχονται μετά από έρευνα που δείχνει ότι το 86% των πελατών που ερωτήθηκαν τον Σεπτέμβριο δήλωσαν ότι αναμένουν να πάνε ξανά διακοπές το επόμενο Καλοκαίρι, αποδεικνύοντας την αυξανόμενη επιθυμία για ταξίδια το Καλοκαίρι του 2021.

Με συνεχιζόμενη την αβεβαιότητα των ταξιδιωτικών περιορισμών για ορισμένους αγαπημένους χειμερινούς προορισμούς, και με βάση τις κρατήσεις που έχουν γίνει για τον Χειμώνα, υπάρχει έντονη ζήτηση ιδίως για το Κανκούν, την Τζαμάικα και την Τενερίφη από το ευρύ φάσμα 52 προορισμών προς πώληση.

Τι λένε οι πελάτες

Με το 57% των πελατών να λένε ότι αναμένουν να κλείσουν διακοπές στις παραλίες της Μεσογείου για το Καλοκαίρι του 2021, αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη ζήτηση για το καλοκαίρι του 2022, καθώς οι άνθρωποι θέλουν να «καλύψουν» το γεγονός ότι δεν μπορούν να φύγουν φέτος. Μέχρι στιγμής, η Ελλάδα είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός, με βάση τις τρέχουσες κρατήσεις για το επόμενο καλοκαίρι, με την Τουρκία, την Αίγυπτο, το Μεξικό και τη Δομινικανή Δημοκρατία να είναι επίσης δημοφιλείς και αυτή η τάση δείχνει ότι θα μπορούσε να συνεχιστεί και το 2022.

Η TUI θα προσφέρει συνολικά 62 προορισμούς για το πρόγραμμα του καλοκαιριού 2022 από 16 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, εντάσσοντας το αεροδρόμιο Teesside για το καλοκαίρι του 2022 για πρώτη φορά από το 2013 με την έναρξη εβδομαδιαίας πτήσης προς την Πάλμα κάθε Τρίτη. Αυτή η πτήση θα δώσει επίσης στους ανθρώπους που ζουν στην περιοχή Teesside πρόσβαση σε τέσσερα δρομολόγια κρουαζιέρας της Marella Cruises, συμπεριλαμβανομένων των Coastal Gems, Treasures of the Mediterranean, Magic of Spain and Mediterranean Medley, που θα βγουν σε πώληση από τον Δεκέμβριο του 2020.

Η TUI βλέπει ανοδική τάση στις κρατήσεις ξενοδοχείων all-inclusive 4 και 5 αστέρων για το επόμενο καλοκαίρι, με πάνω από το 40% των πελατών που ερωτήθηκαν να εκφράζουν αυτήν την προτίμηση. Αυτό περιλαμβάνει ξενοδοχεία που προσφέρουν βίλες ή επιλογές δωματίου με ιδιωτικές πισίνες και καταλύματα, καθώς οι οικογένειες επιδιώκουν ιδιαίτερα την ασφάλεια λόγω κορονοϊού. Η TUI θα προσφέρει 233 διαφορετικές επιλογές σε 155 ξενοδοχεία για αυτήν την αναπτυσσόμενη κατηγορία το καλοκαίρι του 2021 και αναμένει ότι η τάση αυτή θα συνεχιστεί για το καλοκαίρι του 2022.

ksd
adv

Στο ίδιο πνεύμα, το 18% των πελατών που ρωτήθηκαν δήλωσαν ότι θα ήθελαν να κάνουν κράτηση για διακοπές βίλας με συμπεριλαμβανόμενη ενοικίαση αυτοκινήτου, καθιστώντας την κοινωνική απόσταση ευκολότερη στις διακοπές. Η TUI προσφέρει 150 βίλες με πτήσεις και ενοικίαση αυτοκινήτου για το καλοκαίρι 2021 και το καλοκαίρι 2022 σε Κύπρο, Ελλάδα, Τουρκία, Βαλεαρίδες Νήσους, Κανάριους Νήσους, ηπειρωτική Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία και Φλόριντα.

Η TUI αναμένει επίσης ότι η Φλόριντα θα συνεχίσει να αποδεικνύεται δημοφιλής καθώς πολλές οικογένειες μετέφεραν τις διακοπές τους από φέτος στο 2021, με το 40% των διακοπών σε αυτόν τον προορισμό να έχει ήδη πωληθεί. Οι οικογένειες συνήθως κάνουν κράτηση για τις διακοπές τους στη Φλόριντα, οπότε η πώληση το καλοκαίρι του 2022 τώρα θα βοηθήσει τους πελάτες να σχεδιάσουν τις πραγματικά αξέχαστες οικογενειακές διακοπές τους.

Ο Richard Sofer, Διευθυντής Εμπορικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της TUI δήλωσε: «Η τελευταία μας έρευνα για πελάτες και μοτίβα κρατήσεων για το επόμενο καλοκαίρι δείχνει ότι το μεγάλο βρετανικό κοινό ανυπομονεί για διακοπές ακόμη περισσότερο, καθώς δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν φέτος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε ξεκινήσει τα μελλοντικά μας προγράμματα διακοπών έως τα τέλη Οκτωβρίου 2022, έτσι ώστε οι οικογένειες και τα ζευγάρια να μπορούν να προγραμματίσουν το επόμενο έτος και να κάνουν επιλογές για τις τέλειες διακοπές τους από το ευρύ φάσμα προσφορών που παρέχουμε”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *