Η Turkish Airlines ενισχύει το σύστημα ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της πτήσης

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Turkish Airlines, συνεχίζει να ενισχύει το σύστημα ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της πτήσης. Το σύστημα διαθέτει πλέον ένα εντελώς επανασχεδιασμένο περιβάλλον χρήστη.

Οι πρόσφατα σχεδιασμένες υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της πτήσης περιλαμβάνουν μια ποικιλία από νέα χαρακτηριστικά, όπως η κατηγοριοποίηση των ταινιών και η βαθμολόγηση τηλεοπτικών σειρών είτε ταινιών από τη γνωστή βάση δεδομένων IMDb (Internet Movie Database).

Το σύστημα προσφέρει επίσης μια νέα μηχανή αναζήτησης που επιτρέπει στους επιβάτες να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο πιο εύκολα και πιο γρήγορα, αναζητώντας ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, μουσική και παιχνίδια. Σε αυτό το πλαίσιο, οι επιλογές της Turkish Airlines από «Accessible Movies», δηλαδή ταινίες με υπότιτλους και ειδικές περιγραφές για επιβάτες με ακουστικά προβλήματα ή προβλήματα όρασης, έχουν επεκταθεί σε 11 τίτλους.

O βελτιωμένος 3D χάρτης παρέχει πιο διαδραστικά και ενημερωτικά δεδομένα, καθώς και live εικόνες από την τρέχουσα πτήση, με λήψεις από το πιλοτήριο, το δεξί και το αριστερό παράθυρο, 3D ρεαλιστική απεικόνιση και περιγραφές της απόστασης, του υψομέτρου και των γεωγραφικών χαρακτηριστικών. Επιπλέον, οι επιβάτες business class έχουν στη διάθεσή τους ένα επιπλέον χειριστήριο με τη δική του δεύτερη οθόνη. Έτσι, μπορούν για παράδειγμα να παρακολουθούν πληροφορίες για την πτήση τους στην οθόνη του χειριστηρίου, ενώ παράλληλα να παρακολουθούν μια ταινία στην προσωπική τους οθόνη.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *