Η TÜV AUSTRIA επαναπιστοποίησε την Avis με το πρωτοποριακό σχήμα πιστοποίησης CoVid Shield

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα επαναπιστοποίησε την Avis, την ισχυρότερη εταιρία ενοικίασης & leasing αυτοκινήτων στη χώρα μας, με το πρωτοποριακό ιδιωτικό σχήμα TÜV AUSTRIA CoVid Shield.

Avis AvisΣυγκεκριμένα, η Avis είναι πιστοποιημένη με το CoVid Shield από το 2020 και για δεύτερη συνεχή χρονιά έλαβε πιστοποίηση με το επίπεδο «Excellent», για τις Διοικητικές Εγκαταστάσεις της, τα σημεία εξυπηρέτησης τεχνικού ελέγχου στη Μεταμόρφωση, στον Άγιο Δημήτριο και στην Παιανία, καθώς και τους σταθμούς ενοικίασης που διαθέτει στην Αθήνα και στα Αεροδρόμια Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου Κρήτης.

Μέσα από τη συστηματική διαδικασία ελέγχου των απαιτήσεων του σχήματος πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πως η εταιρεία αναπτύσσει έμπρακτα κατάλληλους και επαρκείς μηχανισμούς, για την αναχαίτιση της μετάδοσης και διασποράς του ιού. Η επαναπιστοποίηση της Avis με το TÜV AUSTRIA CoVid Shield επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρίας για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου καθώς και το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, στους ανθρώπους της και σε όλους εκείνους που την επιλέγουν.

 Η TÜV AUSTRIA Hellas με το βλέμμα στραμμένο στην Υγεία, την Ασφάλεια και την Επιχειρηματική Συνέχεια δημιούργησε από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία, το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield με στόχο την αύξηση της εμπιστοσύνης των πολιτών και των καταναλωτών στις επιχειρήσεις. Παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να στέκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων που διαρκώς αναζητούν τρόπους εξέλιξης και υγιούς ανάπτυξης, συνεχίζει να δημιουργεί και να εφαρμόζει καινοτόμα σχήματα Πιστοποίησης που κάνουν πράξη το «υπεύθυνο επιχειρείν» παράγοντας αξία για την Κοινωνία.

TÜV AUSTRIA Hellas: Η πιστοποίηση είναι πολιτισμός.

Η TÜV AUSTRIA Hellas

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου TÜV AUSTRIA ACADEMY, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.

Η Avis

Η Avis είναι η κορυφαία εταιρεία μίσθωσης αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Διαθέτει ευρύ γεωγραφικό δίκτυο με σταθμούς ενοικίασης σε όλη την Ελλάδα, σύγχρονο στόλο πλέον των 50.000 οχημάτων και εξειδικευμένο προσωπικό 500 ατόμων, ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες κινητικότητας των πελατών της, πέραν των βραχυχρόνιων μισθώσεων, των μακροχρόνιων μισθώσεων (operating leasing) και της διάθεσης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Η Avis είναι ο εθνικός master franchisee της Avis Budget Group από το 1960 και  έχει παγκόσμια παρουσία σε 180 χώρες με περισσότερους από 11.000 σταθμούς και εξυπηρετεί περισσότερους από δέκα εκατομμύρια πελάτες ετησίως.

Tagged

1 σχόλιο στο “Η TÜV AUSTRIA επαναπιστοποίησε την Avis με το πρωτοποριακό σχήμα πιστοποίησης CoVid Shield

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *