Τυνησία: Δείτε το “ιατρικό” video για την επανεκκίνηση του Τουρισμού

VIDEO ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ένα νέο βίντεο από την Τυνησία παρουσιάζει την επανεκκίνηση του Τουρισμού και την εφαρμογή των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας σε όλη τη διάρκεια της “ταξιδιωτικής εμπειρίας” του επισκέπτη.

Το βίντεο του Discover Tunisia, έχει τον τίτλο “ποιος είπε ότι οι διακοπές του 2020 ακυρώθηκαν;” και ξεκινάει με τα μέτρα που θα εφαρμόζονται στα αεροδρόμια, όπου θα πραγματοποιούνται έλεγχοι των επιβατών στα κτίρια, θα καταγράφεται η θερμοκρασία τους, θα απολυμαίνονται οι αποσκευές τους, καθώς και τα μέσα μεταφοράς.

Με την άφιξή στο ξενοδοχεία, τα οποία θα λειτουργούν στο 50% της πληρότητάς τους,  θα πραγματοποιείται ξανά έλεγχος της θερμοκρασίας των επισκεπτών, ενώ υπάρχει ειδική μέριμνα για την τήρηση της απαραίτητης απόστασης. Επίσης, όλοι οι χώροι απολυμαίνονται συνεχώς και τα δωμάτια, τα οποία θα απολυμαίνονται τακτικά, θα μένουν κενά τουλάχιστον για 3 ώρες πριν την άφιξη των νέων επισκεπτών.

Photo by Christian Gabi on Unsplash
Photo by Christian Gabi on Unsplash

Επιπλέον, θα εφαρμόζονται τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής στους κοινόχρηστους χώρους των ξενοδοχείων, όπως τα μπαρ, οι καφετέριες, οι πισίνες, τα γυμναστήρια και τα οι χώροι ευεξίας. Οι εξωτερικές δραστηριότητες θα επιτρέπονται για μικρές ομάδες και μόνο εάν δεν υπάρχει στενή επαφή.

Στις παραλίες θα τηρούνται επίσης μέτρα και θα υπάρχει η απαραίτητη μερίμνα ώστε να έχουν λιγότερο κόσμο με στόχο την ασφαλή χαλάρωση των λουόμενων. Όσον αφορά την εστίαση θα υπάρχει η κατάλληλη πρόβλεψη και η εφαρμογή των μέτρων σε κάθε κατηγορία εστιατορίων ενώ θα εφαρμόζονται αυστηρά μέτρα. Η χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους, όπως τα μουσεία και οι χώροι που προσελκύουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών, θα είναι υποχρεωτική.

ksd
adv
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *