©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

TUI Cruises: Κρουαζιέρες στην Ελλάδα αποκλειστικά για εμβολιασμένους

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κρουαζιέρες στην Ελλάδα, αποκλειστικά για εμβολιασμένους ταξιδιώτες θα προσφέρει η TUI Cruises, από  τις 10 Σεπτεμβρίου, με το κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff. 

Με την είσοδο του Mein Schiff στις κρουαζιέρες αποκλειστικά για εμβολιασμένους, ένα ακόμη πλοίο της TUI Cruises εισέρχεται σε αυτού τους είδους τις κρουαζιέρες, καθώς, ήδη, το Mein Schiff 1, προσφέρει κρουαζιέρες στη Νορβηγία αποκλειστικά για εμβολιασμένα άτομα, από τις 22 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την εταιρία, οι εμβολιασμένοι ταξιδιώτες έχουν μεγαλύτερες ελευθερίες κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας επί τους πλοίου, όπως είναι, για παράδειγμα, η αυτοεξυπηρέτηση στον μπουφέ και η απεριόριστη χρήση της σάουνας, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία από δραστηριότητες ψυχαγωγίας στα θέατρα, τα μπαρ και στο κατάστρωμα της πισίνας.

Βεβαίως, πρέπει να σημειωθεί ότι, ακόμη και στις κρουαζιέρες που απευθύνονται αποκλειστικά σε εμβολιασμένους ταξιδιώτες  και πλήρωμα, η TUI Cruises δίνει μεγάλη σημασία στα υγειονομικά πρωτόκολλα και όπου είναι απαραίτητο ή καθορίζεται από  τις αρχές, προσαρμόζεται με ευελιξία, στις νέες συνθήκες. Τα τρέχοντα μέτρα περιλαμβάνουν μια ταχεία δοκιμή αντιγόνου, στην οποία όλοι οι επισκέπτες από την ηλικία των τεσσάρων ετών πρέπει να υποβληθούν έως και 24 ώρες πριν από το check-in τους.

Αλλά και για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη, η εταιρία προσφέρει πληθώρα επιλογών, για κάθε ταξιδιωτικό γούστο. Έτσι:

  • Το Mein Schiff 2 ξεκινά από/προς την Πάλμα ντε Μαγιόρκα σε δεκαήμερες κρουαζιέρες στη Μεσόγειο.
  • Το Mein Schiff 3 ξεκινά από/προς Μπρεμερχάφεν.
  • Το Mein Schiff 4, προσφέρει κρουαζιέρες στις ιταλικές ακτές σε συνδυασμό με επιλεγμένα γαλλικά λιμάνια.
  • Το Mein Schiff 5 πλέει από/προς την Κρήτη σε μια σειρά από ελληνικά νησιά.
  • Το Mein Schiff 6 ξεκινά από το Κίελο σε ταξίδια μέσω της Βαλτικής Θάλασσας, στα οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται η Στοκχόλμη και το Γκέτεμποργκ.

Σε όλες τις κρουαζιέρες οι συμμετέχοντες μπορούν να εξερευνήσουν τις περιοχές που επισκέπτονται σε μικρές ομάδες ως μέρος των εκδρομών στην ξηρά που διοργανώνονται από την TUI Cruises.

Στον στόλο των κρουαζιερόπλοιων της εταιρίας, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών: Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία εστιατορίων, μπιστρό και μπαρ, αυτό περιλαμβάνει, επίσης, spa και χώρο γυμναστικής, αλλά και ένα ποικίλο πρόγραμμα ψυχαγωγίας.

Υπάρχουν βραχυπρόθεσμες προσφορές, με τις τιμές για κρουαζιέρα μίας εβδομάδας στη Γερμανία, την Ιταλία, την Ελλάδα ή την Ισπανία, σε καμπίνα με μπαλκόνι, σε Premium All Inclusive προσφορά, από 899 ευρώ ανά άτομο.

ksd
adv
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *