Η United Airlines θα προσθέσει 25.000 πτήσεις για τον Αύγουστο

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

Ένεκα της “αργής επιστροφής” των πελατών της, η United Airlines θα προσθέσει 25.000 πτήσεις για τον Αύγουστο, έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις διακυμάνσεις της ζήτησης.

Η αεροπορική εταιρία δηλώνει πως θέλει να παραμείνει ευέλικτη και να ακολουθεί τις τάσεις της ζήτησης καθώς η έξαρση του Κορωνοϊού αλλάζει από πολιτεία σε πολιτεία και η ζήτηση οδηγείται σε μία εξισορρόπηση.

Η αύξηση αυτή εντός του επόμενου μήνα ανέρχεται στο 50% του προγράμματος πτήσεων εσωτερικού της ίδιας περιόδου για το 2019 και στο 25% των διεθνών πτήσεων. Για τον Ιούλιο προβλέπεται να πραγματοποιηθεί το 30% των πτήσεων εσωτερικού και το 16% των πτήσεων εξωτερικού. Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για τον Αύγουστο είναι οι εξής: Lima, Peru, Shanghai και Φρανκφούρτη.

Ο ιός και τα μέτρα που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της έξαρσης του οδήγησαν σε “κατάρρευση” σημαντικών τουριστικών προορισμών και επηρέασαν τις εναέριες μετακινήσεις. Ο αριθμός των ταξιδιωτών που πέρασε από τα σημεία ελέγχου των αεροδρομίων των ΗΠΑ κατά τον Ιούνιο του 2020 ανήλθε στο 25% συγκριτικά με την ίδια περίοδο το 2019.

Ο αντιπρόεδρος δικτύων και συμμαχιών της αεροπορικής εταιρίας, Patrick Quayle, δηλώνει πως εν μέσω της ταξιδιωτικής απαγόρευσης από την Ευρώπη, το νέο πρόγραμμα των United Airlines βασίζεται στην παρούσα ζήτηση, η οποία αφορά κυρίως εισιτήρια one-way, δηλαδή πτήσεις επαναπατρισμού.

Η Delta Airlines καθυστερεί την επανεκκίνηση των πτήσεων της από το JFK έως και τον Αύγουστο με προορισμούς την Αθήνα και τη Λισσαβόνα. Η American Airlines δήλωσε χθες πως αναμένει μεγάλη μείωση στη ζήτηση για πτήσεις εξωτερικού και σχεδιάζει να πραγματοποιεί το 25% του προγράμματος πτήσεών της για το επόμενο καλοκαίρι, ενώ θα αφαιρέσει 19 διεθνή δρομολόγια.

ΠΗΓΗ

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *