Βάφτισε τα δίδυμα η οικογένεια Καμπουράκη (ΦΩΤΟ)

Βάφτισε τα δίδυμα η οικογένεια Καμπουράκη (ΦΩΤΟ)

0
rodos palace

Το πιο σημαντικό και μεγαλειώδες κοινωνικό γεγονός, κατά την τελευταία τουλάχιστον, δεκαετία, έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής, στο ξενοδοχείο «Rodos Palace».
Ο Αντώνης και η Εύη Καμπουράκη, βάπτισαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Βασιλείου του ξενοδοχείου, τα δίδυμα παιδιά τους, την Βαλασία-Τσαμπίκα και τον Βασίλη-Παΐσιο, με νονούς, για μεν τον Βασίλη-Παΐσιο, τον παππού Βασίλη και την αδελφούλα Αναστασία-Μιχαέλα, για δε την Βαλασία-Τσαμπίκα, τη γιαγιά Βαλασία και τη θεία Μαίρη.
Το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος, συμπαραστατούμενος από τον μητροπολίτη Νουβίας κ. Σάββα και κληρικούς της Ρόδου.
Η βάπτιση γινόταν αρχικώς σε πολύ στενό κύκλο προσώπων, όμως στην πορεία υπερέβησαν τους τετρακόσιους, λόγω της αθρόας προσέλευσης κόσμου.
Μεταξύ των προσκεκλημένων ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος τη Ν.Δ. κ. Κώστας Καραμανλής, οικογενειακώς, ο πρώην υπουργός κ. Γ. Βαληνάκης, οικογενειακώς, πολλά πολιτικά πρόσωπα και δημοσιογράφοι από την Αθήνα και άλλες περιοχές της χώρας και πολλοί εκπρόσωποι τοπικών φορέων και τάξεων, φίλοι της οικογένειας Καμπουράκη.
Γενικώς ήταν μια εκδήλωση αντάξια της ιστορίας και του «μεγέθους» της οικογένειας Καμπουράκη.
Ακολούθησε πάρτυ στο ξενοδοχείο, στο οποίο πήραν μέρος πάνω από 1.000 άτομα, με τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες της χώρας να δίνουν τον τόνο και να προσφέρουν μια αξέχαστη βραδιά.
Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρών οι: Κωνσταντίνος Αργυρός, Μάγδα Τσέγκου, Ναταλία Γερμανού, Σόφη Πασχάλη, Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά, Έμυ Λιβανίου, Χάρης Σιανίδης, Βίκυ Γεροθόδωρου, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Θέμης Γεωργαντάς κ.α.
Αλλά και το γλέντι, στο ξενοδοχείο φυσικά, θύμιζε συναυλία με το μικρόφωνο να παίρνουν οι Σταμάτης Κόκοτας, Αντώνης Ρέμος και Νατάσα Θεοδωρίδου.
Ευχόμαστε στους ευτυχείς γονείς και παππούδες να τους ζήσουν τα δίδυμα και να τους χαρίζουν πάντα όμορφες στιγμές.

 


Πηγή: www.dimokratiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ