Λύσεις για τους επαγγελματίες του Τουρισμού και της Φιλοξενίας από την Praktiker Hellas – “We Mind Your Business”

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Με κεντρικό σύνθημα “We Mind Your Business” η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, συμμετείχε με εξαιρετική επιτυχία για τέταρτη χρονιά στην Έκθεση Xenia, που φέτος πραγματοποιήθηκε 26-28 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo, παρουσιάζοντας μια μεγάλη γκάμα προϊοντικών λύσεων και υπηρεσιών για τις ανάγκες των επαγγελματιών του Τουρισμού και της Φιλοξενίας.

Η Praktiker παρουσίασε τις B2B υπηρεσίες της, που είναι στη διάθεση των επαγγελματιών της Φιλοξενίας και τις ολοκληρωμένες λύσεις, για όλους τους τύπους καταλυμάτων, με 4 dedicated concepts:

 

Τι σημαίνει «We mind your business»

Η Praktiker βρίσκεται στο πλευρό ιδιωτών και επιχειρηματιών από το 1991, με ένα Πανελλαδικό δίκτυο 16 καταστημάτων και προσφέρει 50.000 προϊόντα σε περισσότερους από 6.000.000 πελάτες ετησίως. Γνωρίζει τι χρειάζεται κάθε επιχείρηση για να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των πελάτών, αλλά και για να αγγίξει την τελειότητα ικανοποιώντας κάθε επιθυμία τους.

We mind your Sustainability

Η βιωσιμότητα μιας επιχειρήσεις αποτελεί το νέο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Οι απαιτήσεις των ταξιδιωτών αλλάζουν και προσανατολίζονται περισσότερο προς την ολοένα αυξανόμενη οικολογική συνείδηση. Το  85,6% των ταξιδιωτών δηλώνει πως θα πλήρωνε περισσότερο για ένα βιώσιμο κατάλυμα, ενώ οι κυρίαρχες πλατφόρμες ηλεκτρονικών κρατήσεων καταλυμάτων έχουν προσθέσει φίλτρα αναζήτησης φιλικών προς το περιβάλλον καταλυμάτων. Συγχρόνως, η βιωσιμότητα συνιστά τον τρόπο για να γίνει η επιχείρησή σας ενεργειακά αποδοτική, εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα.

Η Praktiker Hellas διαθέτει μια πλούσια γκάμα σε ηλεκτρικές συσκευές υψηλής ενεργειακής κλάσης για την εξοικονόμηση ενέργειας και την εξοικονόμηση νερού, ολοκληρωμένες, λιγότερο ενεργοβόρες λύσεις φωτισμού, ενώ διαθέτει πληθώρα προτάσεων ηλεκτροκίνησης και για όσους επιθυμούν να παράσχουν τη δυνατότητα ενοικίασης κάποιου οχήματος στους επισκέπτες τους, με ηλεκτρικά πατίνια και ηλεκτρικά ποδήλατα, τα οποία εξασφαλίζουν γρήγορες μετακινήσεις με μηδενικές απώλειες.

Επιπλέον προάγοντας την ανακύκλωση αλλά και την ενίσχυση του πρασίνου, η εταιρεία με το ειδικευμένο τμήμα Praktiker Business μπορεί να σας καθοδηγήσει και να σας συμβουλεύσει ώστε να περάσετε σε ένα no plastic μοντέλο λειτουργίας αντικαθιστώντας σταδιακά το πλαστικό με άλλα, πιο φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, αλλά και να πρασινίσετε του εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σας με φυτά, τα οποία καθαρίζουν την ατμόσφαιρα, ρυθμίζουν τον κύκλο του νερού και δημιουργούν ευεξία.

We mind your Accessibility

Πάνω από το 14% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ), ενώ τα εμποδιζόμενα άτομα, δηλαδή άτομα με μειωμένες ικανότητες (π.χ. εγκυμονούσες, άτομα τρίτης ηλικίας) φτάνουν το 50%. Στην Ελλάδα, πάνω από το 10% του πληθυσμού είναι ΑμεΑ, ενώ πάνω από 24% είναι εμποδιζόμενα άτομα.

Οι άνθρωποι με αναπηρία ή οι ηλικιωμένοι, συνηθίζουν να ταξιδεύουν με συνοδεία, οικογένεια ή φίλους, επομένως το αν ένα κατάλυμα είναι προσβάσιμο, είναι καθοριστικός παράγοντας για τη διαμονή περισσότερων ατόμων. Επιπλέον, τα άτομα με αναπηρία συνηθίζουν να ταξιδεύουν σε ένα μέρος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να περνούν αρκετό χρόνο στο κατάλυμα όπου διαμένουν.

Η Praktiker διαθέτει μια διαρκώς εμπλουτιζόμενη γκάμα προϊόντων που απευθύνεται σε άτομα με αναπηρία και καλύπτει τις ανάγκες ατόμων με κινητικές δυσκολίες, δυσκολίες ακοής ή όρασης, ακόμα και τις ιδιαίτερες ανάγκες της τρίτης ηλικίας ή εμποδιζόμενων ατόμων. Με τις προσθήκες εξειδικευμένων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών που ενισχύουν την εικόνα και τον ήχο και δίνουν τη δυνατότητα τηλεχειρισμού, με ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο και πολλά άλλα είδη μπορείτε να αναβαθμίσετε τις δομές σας, για να είστε συμπεριληπτικοί και προσβάσιμοι σε όλους τους ταξιδιώτες, ανεξαρτήτως αναπηρίας ή οποιασδήποτε δυσκολίας αντιμετωπίζουν.

Προϊόντα

Σειρά προϊόντων φιλικά σε Κινητική Αναπηρία, ΕΔΩ

Σειρά προϊόντων φιλικά σε Οπτική Αναπηρία, ΕΔΩ

Σειρά προϊόντων φιλικά σε Ακουστική Αναπηρία, ΕΔΩ

3η ηλικία και εμποδιζόμενα άτομα, ΕΔΩ

We mind your Flexibility and Inspiration

Στο Praktiker Business μπορείτε να βρείτε όλες τις νέες, ειδικά σχεδιασμένες πολυμορφικές προτάσεις, που προσφέρουν εξοικονόμηση χώρου και ευελιξία στη διακόσμηση των χώρων σας. Κλείστε ραντεβού με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο της εταιρίας, για να βρείτε μαζί του τις λύσεις που ταιριάζουν καλύτερα στην επιχείρησή σας!Praktiker

Για την Praktiker Business όλα ξεκινούν από τον επαγγελματία

Η Praktiker Hellas διαθέτει και αναπτύσσει συνεχώς το εξειδικευμένο τμήμα Praktiker Business, καλύπτοντας με τον πιο άμεσο και ολοκληρωμένο τρόπο τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης. Η άρτια και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση κάθε επαγγελματία, αποτελεί την προτεραιότητα της έμπειρης ομάδας των Praktiker Business συμβούλων, που αφοσιώνονται προσωπικά στις ανάγκες κάθε πελάτη.

Η Praktiker μεγαλώνει μαζί με τον Επαγγελματία, με προσαρμοστικότητα και διαρκή βελτίωση για τη μέγιστη δυνατή και άμεση ανταπόκριση στις αλλεπάλληλες αλλαγές και τις αναδυόμενες ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματικού τοπίου και με περισσότερα από 50.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα και ειδικές παραγγελίες, κορυφαίας ποιότητας, επώνυμων brands και προηγμένης τεχνολογίας.Praktiker

One Stop Shop

Το δίκτυο της Praktiker αποτελεί την ιδανική επιλογή για μία ολοκληρωμένη λύση σε οποιαδήποτε ανάγκη, μέσω της μεγάλης γκάμας προϊόντων, και της πληθώρας των υπηρεσιών που παρέχει, ενώ όποια και αν είναι η ανάγκη σας, η Praktiker διαθέτει την απαραίτητη ευελιξία, ώστε να εξυπηρετήσει, παρέχοντας custom λύσεις αρχιτεκτονικής – ανακαίνισης – διακόσμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, πάντα με την καθοδήγηση και τις συμβουλές του καταρτισμένου προσωπικού της.

Διαθέτει ομάδες, όπως οι Interior Experts, οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες, αρχιτέκτονες μηχανικοί και διακοσμητές που είναι δίπλα σας για να σχεδιάσουν ό,τι ονειρεύεστε για τους εσωτερικούς χώρους του επαγγελματικού σας χώρου.Praktiker

Επιπλέον, με την ομάδα των Kipos Experts της Praktiker,  τους εξειδικευμένους αρχιτέκτονες τοπίου και γεωπόνους, μπορείτε να μετατρέψετε τους χώρους σε μικρές ή μεγάλες οάσεις πρασίνου! Θα σας προτείνουν προσωποποιημένες λύσεις διαμόρφωσης & διακόσμησης, που θα καλύψουν τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε υπαίθριου χώρου.

Γιατί Praktiker Business

Εν κατακλείδι μερικοί μόνο λόγοι για την επιλογή του Praktiker Business, είναι:

-Η παροχή προσωποποιημένης εξυπηρέτησης από εξειδικευμένους συμβούλους πωλήσεων.

-Η προσφορά υπηρεσιών διακόσμησης εσωτερικού χώρου και αρχιτεκτονικής κήπου, καθώς και υπηρεσίες after sales.

-Η παροχή εξατομικευμένου πακέτου υπηρεσιών Home Fix by Praktiker Business.

-Η παροχή ολοκληρωμένης μελέτης και πλήρους ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων σε συνεργασία με κατασκευαστικές εταιρίες.

-Οργάνωση και ο συντονισμός υπηρεσιών διαχείρισης και παράδοσης των παραγγελιών στα σημεία που επιθυμεί ο πελάτης.

-Οι ευέλικτοι τρόποι πληρωμής.

-Η δυνατότητα επιχειρηματικής χρηματοδότησης με το πρόγραμμα Δ-όση θέλεις για Επαγγελματίες.

Στον ανανεωμένο Κατάλογο Praktiker Business, μπορείτε να βρείτε αμέτρητες επαγγελματικές λύσεις για την επιχείρησή σας!

Και πάντα μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο πωλήσεων στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 210 99 40 000 για να σχεδιάσετε το μέλλον της επιχείρησής σας με τον πλέον έμπειρο και αξιόπιστο συνεργάτη, την Praktiker Hellas.

 

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *