Η Βουδαπέστη ψηφίστηκε, ως καλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός για το 2019

ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Βουδαπέστη ψηφίστηκε από τους ταξιδιώτες, ως ο «Καλύτερος Ευρωπαϊκός Προορισμός» για το 2019. Ξεπερνώντας στη δεύτερη θέση τη Μπράγκα στην Πορτογαλία και την ιταλική πόλη Monte Isola, που βρίσκεται  στην τρίτη θέση.

Για την ψηφοφορία

Σημειώνεται, πως η κατάταξη βασίζεται σε δελτίο τύπου που αποστέλλεται στην Budapest Business Journal από την European Best Destinations.

Ο διαγωνισμός  διανύει τώρα το  δέκατο έτος και έχει ρεκόρ συμμετοχών πάνω από μισό εκατομμύριο ψήφων (515.375) από 153 χώρες, καθώς και περισσότερες από 140.000 συμμετοχές σε σελίδα ψηφοφορίας στα κοινωνικά δίκτυα. Ο ιστότοπος του διαγωνισμού επαινεί την πλούσια αρχιτεκτονική και ιστορική κληρονομιά της Βουδαπέστης, λατρεύοντας ταυτόχρονα τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και τα ιαματικά λουτρά.

Οι  European Best Destinations σημειώνουν ότι το μαργαριτάρι του Δούναβη δεν είναι μόνο ο καλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός, είναι επίσης μια από τις πιο όμορφες και ασφαλέστερες πόλεις στον κόσμο. Η Βουδαπέστη προσφέρει την κομψότητα του Παρισιού, την αρχιτεκτονική κληρονομιά της Βιέννης, τη γοητεία του Πόρτο, τον ήπιο τρόπο ζωής της Στοκχόλμης.

Οι 15 πιο αγαπητοί προορισμοί θα προωθηθούν σε εκατομμύρια ταξιδιώτες, μέσα ενημέρωσης και επαγγελματίες του τουρισμού ως τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για επίσκεψη το 2019 και θα εμφανιστούν στην ιστοσελίδα του European Best Destinations.

Σημειώνεται, πως το πρόγραμμα προωθεί τον πολιτισμό και τον τουρισμό στην Ευρώπη σε εκατομμύρια ταξιδιώτες και επαγγελματίες του τουρισμού και τα μέσα ενημέρωσης από το 2009.

ΠΗΓΗ

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *