Βράβευση του Kenshō Boutique Hotel & Suites

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το Kenshō Boutique Hotel & Suites στη Μύκονο, έλαμψε για μια ακόμη φορά στην 4η απονομή των Greek Hospitality Awards την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, προσθέτοντας στη φαρέτρα του ακόμη 3 χρυσά βραβεία.

Η δέσμευση του Kenshō Fine Dining Restaurant και του chef Γιώργου Στυλιανουδάκη στην ποιότητα των υλικών, τις σύγχρονες τεχνικές και την ευφάνταστη παρουσίαση, είχε ως φυσικό επακόλουθο τη βράβευση του με το χρυσό βραβείο Best Greek Hotel Restaurant.

Kenshō Boutique Hotel & Suites, Mykonos.Η αδιαμφισβήτητη υψηλή αισθητική και άνεση των χώρων σε συνδυασμό με τη μαγευτική θέα στον κόλπο του Ορνού, αλλά και οι πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης που προσφέρει το Spa του Kenshō το ανέδειξαν ως το Best Greek Romantic Resort, αναδεικνύοντάς το σε ιδανικό προορισμό για μήνα του μέλιτος.

Τέλος, η προσωποποιημένη αίσθηση φιλοξενίας κάθε επισκέπτη, που ενσαρκώνεται στα προσεκτικά επιλεγμένα και εκπαιδευμένα στελέχη του ξενοδοχείου, ώθησαν κοινό και κριτική επιτροπή να το επιλέξουν ως το Best Greek Hotel Tailor Made Guest Experience.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *