Βραβεία Apollo: Οι Σκανδιναβοί “ψηφίζουν” Κρήτη | Διακρίσεις για τα ξενοδοχεία των Χανίων και του Ρεθύμνου

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τα ξενοδοχεία των Χανίων και του Ρεθύμνου, που διακρίθηκαν στις προτιμήσεις των πελατών τους το 2023, επιτυγχάνοντας υψηλές επιδόσεις στην παροχή υπηρεσιών, βράβευσε ο ταξιδιωτικός οργανισμός Der Touristik Nordic/Apollo, σε δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις, που έλαβαν χώρα την Κυριακή 21 και τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024.

Ειδικότερα, τα ξενοδοχεία των Χανίων βραβεύθηκαν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, στο ξενοδοχείο Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels και τα ξενοδοχεία του Ρεθύμνου  σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στο ξενοδοχείο Nautilux Rethymno by Mage Hotels.

Στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από την DTS INCOMING HELLAS, μέλος του ομίλου DERTOUR, προέκυψαν θετικά μηνύματα για την Κρήτη ως ταξιδιωτικό προορισμό, καθώς παραμένει ένας από τους δημοφιλείς προορισμούς για τους Σκανδιναβούς παραθεριστές, οι οποίοι εξακολουθούν να επιμένουν στο παραδοσιακό, τουριστικό μοντέλο “ήλιος και θάλασσα”.

Αυτό επιβεβαίωσε ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της DTS HELLAS, κ. Γιάννης Παπαδάκης, τονίζοντας πως “ο ήλιος υπολείπεται αρκετά στις χώρες τους και είναι λογικό να τον αποζητούν. Έτσι, η χώρα μας και η Κρήτη ειδικότερα θα αποτελεί πάντα ελκυστικό προορισμό για τους Σκανδιναβούς ταξιδιώτες”.

Από την πλευρά της η εμπορική διευθύντρια της Apollo DERTOUR/Nordic, κα. Nina Hornewall, επισήμανε ότι το 2023 το 74% των Σκανδιναβών έκανε τουλάχιστον ένα ταξίδι, μια τάση που δείχνει να συνεχίζεται κι εφέτος, παρουσιάζοντας σημάδια περαιτέρω ενίσχυσης.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, από τον ταξιδιωτικό οργανισμό Der Touristik Nordic/Apollo, εκτός από την εμπορική του διευθύντρια, Nina Hornewall, ο Contracting/Operating Manager Eastern Europe, Νίκος Χριστουλάκης, ο Chief Revenue & Optimization, Christofer Roth, η Concepts Director, Jamila Assel, η Lotta Sundvall, Senior Contracting Manager, ο Matthias Karlsson, Head of Administration. Ενώ, από την DTS HELLAS, εκτός από τον κ. Παπαδάκη, παρέστησαν η Destination Manager Χανίων & Ρεθύμνου, Ελένη Διλβόη, η Contract Manager DTS, Μαρία Κανέτου, και ο Contract Manager Eastern Europe, Ηρακλής Μπασογιάννης.

Επίσης, τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων, κ. Μανώλης Γιαννούλης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου, κ. Μανώλης Τσακαλάκης, καθώς και διάφοροι εκπρόσωποι φορέων.

Της βράβευσης προηγήθηκε παρουσίαση της Apollo, η οποία φέρνει τους περισσότερους Σκανδιναβούς σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Κροατία, τα ΗΑΕ, κ.ά..

Ο όμιλος DERTOUR/Nordic μεταφέρει περισσότερους από 9 εκατ. ταξιδιώτες σε ετήσια βάση και η Apollo διακινεί 700.000 επισκέπτες, με την Κρήτη να έχει την πρωτιά με 175.000 επισκέπτες.

Η DTS INCOMING HELLAS, μέλος του ομίλου DERTOUR GROUP, ιδρύθηκε το 2014. Ως πρακτορείο εισερχομένου Τουρισμού, η DTS INCOMING HELLAS προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών υπηρεσιών σε διάφορες αγορές και διακινεί ετησίως πάνω από 1 εκατομμύριο ταξιδιώτες, μέγεθος το οποίο την κατατάσσει ανάμεσα στους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στη χώρα.

Έχει τα κεντρικά της γραφεία στο Ηράκλειο της Κρήτης και διατηρεί γραφεία στην Κρήτη (Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Σητεία), την Κέρκυρα, τη Ρόδο, την Κω, τις Κυκλάδες (Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ιο), τη Ζάκυνθο, τη Χαλκιδική και την Αθήνα.

Αυτά είναι τα ξενοδοχεία στα Χανιά που διακρίθηκαν

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτά είναι τα ξενοδοχεία στο Ρέθυμνο που διακρίθηκαν

Category 2+
Nostalgie 2 + 9,0 Gold
Bro & Sister 2 + 8,5 Silver
Category 3
Astali 3 8,6 Gold
Kokalas Resort 3 8,6 Gold
Medusa 3 8,5 Silver
Melmar 3 8,1 Bronze
Category 3+
Alianthos Garden 3 + 9,5 Gold
Iperion Beach 3 + 9,3 Silver
Ideon 3 + 9,0 Bronze
Category 4
Ionia Suites 4 9,3 Gold
Melrose by Mage Hotels 4 9,1 Silver
Bio 4 8,9 Bronze
Category 4+
Bio Beach Boutique 4 + 9,7 Gold
Palazzino di Corina 4 + 9,0 Silver
Minos Ambassador Suites & Spa 4 + 8,8 Bronze
Alegria Beach Resort 4 + 8,8 Bronze
Category 5
Nautilux Rethymno by Mage Hotels 5 9,6 Gold
Amira Luxury Resort 5 9,6 Gold
Anemos Luxury Grand Resort 5 9,2 Silver
Atlantis Beach 5 9,0 Bronze
Special award
Alegria Beach Resort 4 + 8,8 Gold
Mondo Family
RET Alegria Beach Resort MF 953 Silver
Mondo Duo
RET Amira Luxury Resort MD 314 Silver
Mondo One of a Kind
RET Avli MO 7 Gold

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *