Στιγμιότυπο από τη βράβευση της KSM Human Resources, με τους κ.κ. Γιάννη Χρέμο, γενικό διευθυντή της εταιρίας, Μάριο Καβουρίδη, διευθύνοντα σύμβουλο και Θάνο Λιόντο, μέλος της επιτροπής Luxury Panel Member.

Βραβείο 7 Αστέρων για την KSM Human Resources

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βραβείο 7 Αστέρων απέσπασε η εταιρία KSM Human Resources
για τις κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες της στον χώρο της εύρεσης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards 2019, τα οποία θεωρούνται τα «Όσκαρ Πολυτελείας» σε ότι αφορά τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Ο κ. Μάριος Καβουρίδης και ο διεθνούς φήμης φωτογράφος και μέλος της επιτροπής Luxury Panel Member, Oliver Jiszda.

Το βράδυ του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου 2019, στην ειδυλλιακή τοποθεσία απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς της Λίμνης Βουλιαγμένης, φιλοξενήθηκε μια διεθνών προδιαγραφών παραγωγή τηλεοπτικού επιπέδου και χάρισε στους υψηλούς καλεσμένους, συμμετέχοντες και υποψηφίους των βραβείων, τη δυνατότητα να αποκτήσουν τη διάκριση των «7 Αστέρων».

Με τη διάκριση η KSM Human Recourses, έχει τιμηθεί τρεις συνεχόμενες χρονιές, -2017, 2018 και 2019-, λαμβάνοντας το βραβείο Seven Stars Human Resources Company, επιβεβαιώνοντας την ηγεμονία της στα επαγγελματικά δρώμενα του χώρου εύρεσης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα.

O Οργανισμός των Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards, έχει σαν στόχο την ανάδειξη της αριστείας και την επιβράβευση με το «Signum Virtutis», τη «Σφραγίδα της Αριστείας» για επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο.

Οι κ.κ. Γιάννης Χρέμος, Γιώργος Καβουρίδης, Μάριος Καβουρίδης και Θάνος Λιόντος.

Η απονομή των βραβείων SSLHLA αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς παγκοσμίως, καθώς η συγκεκριμένη διοργάνωση, γνωστή για το κύρος και την αίγλη της, έχει φιλοξενήσει και βραβεύσει στη λαμπερή σκηνή της, διεθνούς φήμης επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες εμβληματικών επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο, καθώς τα μέλη της επιτροπής «Luxury Panel Members» είναι ευγενείς και γαλαζοαίματοι, όπως ο Πρίγκιπας Massimiliano della Torre e Tasso, η Πριγκίπισσα Costanza della Torre e Tasso, η Πριγκίπισσα Nathalie του Hohenzollern η Βαρώνη Nerina Keeley, η Πριγκίπισσα της Ινδίας Bhargavi Kumari Mewar, αλλά και κορυφαίου επιπέδου επαγγελματίες όπως ο διεθνούς φήμης φωτογράφος Oliver Jizsda, o Θάνος Λιόντος, η Carine Lackner, η Amani Vernescu και άλλοι.

Η ομάδα της KSM Human Resources

Μιλώντας για τη βράβευση, ο διευθύνων σύμβουλος της KSM Human Resources, κ. Mάριος Kαβουρίδης, δήλωσε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και τιμή που η εταιρία μας, για τρίτη συνεχή χρονιά, λαμβάνει το βραβείο Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards, αλλά και εξαιρετικά υπερήφανος γι’ αυτή την αναγνώριση σε διεθνές επίπεδο, καθώς με τον τρόπο αυτό, αναγνωρίζεται η προσπάθεια 40 και πλέον ετών και ιδιαίτερα ικανοποιημένος, καθώς αυτό έλαβε χώρα υπό την διοίκηση μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά και τον καθένα ξεχωριστά, όλους τους συνεργάτες και διαχρονικούς πελάτες, για την εμπιστοσύνη τους.

Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής της KSM Human Resources, κ. Γιάννης Χρέμος, είπε: «Μόνο χαρά και περηφάνεια μπορώ να αισθάνομαι ως Γενικός Διευθυντής της KSM Human Recourses γι’ αυτή την τιμητική διάκριση, με ένα βραβείο παγκόσμιας εμβέλειας, όπως αυτό των Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards, που αποδεικνύει ότι η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση στον στόχο αμείβονται. Εκ μέρους όλων των συνεργατών της εταιρίας μας θέλω να ευχαριστήσω τον θεσμό των 7 Αστέρων, από καρδιάς, και να υποσχεθώ πως τα καλύτερα είναι αυτά που θα ακολουθήσουν.

Βραβευθέντες

Μεταξύ άλλων βραβεύτηκαν είναι οι:
Marina Flisvos
Kensho Mykonos
Samsung
Ecali Club
SIXT
Transcorp Hilton
Hanging Gardens of Bali
Let’s Go Maldives
Crowne Plaza Athens
N11 Vienna
Delifrance

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *