WEATHER PROTECTION: Προϊόντα σκίασης υψηλής αισθητικής για κάθε χώρο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Η WEATHER PROTECTION µέσα από την πολυετή εµπειρία της ανέπτυξε την κατάλληλη τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην κατασκευή προϊόντων σκίασης για κάθε χώρο, ιδιωτικό ή επαγγελµατικό.

Στόχος είναι η υψηλή αισθητική σε συνδυασµό µε την καλύτερη ποιότητα των υλικών κατασκευής.
Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει κατασκευές προσαρµοσµένες στις ανάγκες του χώρου του, καθώς και να διαµορφώσει το στιλ που επιθυµεί µέσα από µία µεγάλη γκάµα προϊόντων.

H WEATHER PROTECTION δραστηριοποιείται πανελλαδικά και όχι μόνο, με εξειδικευμένα συνεργεία που ανταποκρίνονται άμεσα και με συνέπεια στις απαιτήσεις των πελατών της.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα σχεδιαστικά προγράμματα ώστε να προσφέρει μια πλήρη φωτορεαλιστική απεικόνιση των προτεινόμενων κατασκευών στους πελάτες της.

Nomadik Stretch Tents

Οι Nomadik Stretch Tents είναι ειδικά κατασκευασμένες τέντες-σκηνές, ώστε να μπορούν να φιλοξενoύν κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση. Μπορούν να στηθούν σε οποιοδήποτε χώρο, ακόμα και πάνω σε σκάφος. Το φουτουριστικό τους σχήμα δίνει ένα ξεχωριστό design. Προσφέρουν τέλεια προστασία από την ακτινοβολία του ηλίου προσφέροντας δροσερή σκίαση.

Yachting Canopies

Οι ειδικές κατασκευές σκίασης της Weather Protection που προορίζονται για τα σκάφη. Οι τέντες σκαφών είναι απαραίτητες για τη σκίαση του σκάφους, προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία και ταυτόχρονα παρέχουν προστασία για τον εξοπλισμό του. Μέσα από μεγάλη ποικιλία υλικών και χρωμάτων θα βρούμε αυτό που ταιριάζει καλυτέρα για το σκάφος σας.

Domes/Glamping

Για μία φορά ακόμη η Weather Protection πρωτοπορεί και δίνει την απόλυτη λύση στην πολυτελή κατασκήνωση (Glamping).

Με τη μέθοδο της Γεωδαισίας και με τα πιο τεχνολογικά εξελιγμένα υλικά δημιουργούμε πολυτελείς χώρους διαβίωσης σε οποιοδήποτε μέρος. Επίσης, τα Domes μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως χώροι μαζικής προσέλευσης κόσμου και για οποιαδήποτε άλλη χρήση.

Στέγαστρα Αυτοκίνητων

Η Weather Protection δημιουργεί ειδικές κατασκευές για την προστασία του αυτοκινήτου. Είναι κατάλληλες για επαγγελματική, αλλά και οικιακή χρήση, καθώς ο πελάτης μπορεί να τις διαμορφώσει ανάλογα με τις ανάγκες του. Είναι η τέλεια λύση που εφαρμόζεται σε βενζινάδικα, πλυντήρια αυτοκινήτων και χώρους στάθμευσης. Μην ξεχνάτε ότι ο ήλιος είναι η βασική αιτία αλλοίωσης του χρώματος του αυτοκινήτου και όχι μόνο. Χαρίστε στο αυτοκίνητό σας την προστασία που του αξίζει.

Εφελκυόμενες Μεμβράνες

Μία διαφορετική πρόταση σκίασης- ευρέως διαδεδομένη στο εξωτερικό- έρχεται από τη WEATHER PROTECTION στην ελληνική αγορά.Οι εφελκυόμενες κατασκευές παρέχουν ένα μοντέρνο και minimal αποτέλεσμα αντικαθιστώντας τις συμβατικού τύπου απλές τέντες. Δίνουν στο χώρο μια νέα αισθητική και αναβαθμίζουν την εικόνα του. Η κατασκευή τους είναι υψηλής αντοχής έτσι ώστε να είναι κατάλληλες ακόμα και για περιοχές με ισχυρούς ανέμους.

Είναι μια επιλογή που σίγουρα θα αναβαθμίσει αισθητικά τον επαγγελματικό ή οικιακό σας χώρο και θα προσφέρει το αποτέλεσμα σκίασης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ανθεκτικότητα των υλικών και η υψηλή ποιότητα όλων των εξαρτημάτων είναι αυτή που θα κάνει την κατασκευή να αντέξει στον χρόνο.

Τα εφελκυόμενα της WEATHER PROTECTION κατασκευάζονται από ποιοτικά διάτρητα υλικά που προσφέρουν δροσερή σκιά, αλλά και από αδιάβροχα PVC που είναι κατάλληλα για όλες τις καιρικές συνθήκες.

Λυόμενες Αποθήκες

Μια επιπλέον πρόταση της WEATHER PROTECTION για λύσεις που απευθύνονται στα σύγχρονα logistics των εταιρειών δημιουργώντας αποθήκες για επαγγελματικούς χώρους. Κατασκευές μεγάλης αντοχής που προσαρμόζονται στον χώρο χωρίς να είναι απαραίτητη η κατασκευή βάσεων.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *