wizz-air

Wizz Air: Επέκταση εν μέσω κρίσης | Νέα βάση στο Κάρντιφ με πτήσεις προς Ηράκλειο και Κέρκυρα

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ

Η Wizz Air UK, θυγατρική στο Ηνωμένο Βασίλειο του ταχύτερα αναπτυσσόμενου και πιο πράσινου ομίλου αεροπορικών εταιρειών της Ευρώπης, ανακοίνωσε μια νέα βάση στο αεροδρόμιο του Κάρντιφ, η οποία θα είναι η τέταρτη παράλληλα με το Λονδίνο Luton, το Gatwick και το Doncaster Sheffield, με νέες πτήσεις και προς ελληνικούς προορισμούς. Η αεροπορική εταιρεία θα σταθμεύσει ένα αεροσκάφος Airbus A321 στο Κάρντιφ, προγραμματίζοντας 9 νέα δρομολόγια.

Η νέα βάση θα προσφέρει για πρώτη φορά εξαιρετικά χαμηλές τιμές από το Κάρντιφ, με συνδέσεις σε προορισμούς διακοπών, όπως το Αλικάντε, το Φάρο, η Λάρνακα και η Τενερίφη, καθώς και εποχιακές διαδρομές το καλοκαίρι προς Κέρκυρα, Ηράκλειο και Πάλμα ντε Μαγιόρκα, αλλά και δρομολόγια στους Λανζαρότε και Σαρμ Ελ Σέιχ κατά τη χειμερινή περίοδο.

Τα εισιτήρια ήδη διατίθενται στο wizzair.com ή στην εφαρμογή WIZZ για κινητά, με ναύλους που ξεκινούν από μόλις 27,99 £ **.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Wizz Air, από την αρχή της πανδημίας, ξεκίνησε 260 νέες πτήσεις και δημιούργησε 13 νέες βάσεις, όπως αυτές σε Κατάνια, Ντόνκαστερ, Ντόρτμουντ, Λάρνακα, Λονδίνο Γκάτουικ, Μιλάνο Μαλπένσα, Όσλο και Τίρανα.

Ως η πρώτη επιχείρηση της Wizz Air στην Ουαλία, η νέα βάση αντιπροσωπεύει μια σημαντική επένδυση στο Αεροδρόμιο του Κάρντιφ και στην τοπική περιοχή, δημιουργώντας περισσότερες από 40 άμεσες θέσεις εργασίας και περισσότερες από 250 έμμεσες θέσεις εργασίας ***, υποστηρίζοντας κλάδους όπως αεροπορικές μεταφορές, φιλοξενία και τουρισμό.

Η σύνδεση της Ουαλίας με εννέα δημοφιλείς προορισμούς διακοπών θα δώσει ώθηση στην τοπική οικονομία, αυξάνοντας την ετήσια χωρητικότητα του αεροδρομίου του Κάρντιφ κατά περισσότερες από 350.000 θέσεις, παρέχοντας στους ντόπιους επιβάτες ακόμη πιο προσιτές και συναρπαστικές ταξιδιωτικές ευκαιρίες στο κατώφλι τους.

Η ανακοίνωση αυτή της εταιρίας, ακολουθεί μια περίοδο έντονης επέκτασης για την αεροπορική εταιρεία, με την Wizz Air UK να ανοίγει νέες βάσεις στο Gatwick και στο αεροδρόμιο Doncaster Sheffield τον Οκτώβριο και να προσθέτει ένα ενδέκατο αεροσκάφος στη βάση στο Λονδίνο τον Ιούλιο. Με την κατανομή αυτού του αεροσκάφους, ο στόλος της Wizz Air UK θα αυξηθεί σε 14 αεροσκάφη και η προσθήκη αυτών των νέων δρομολογίων από το αεροδρόμιο του Κάρντιφ σημαίνει ότι η WIZZ θα λειτουργεί τώρα 132 διαδρομές από 11 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Owain Jones, Διευθύνων Σύμβουλος της Wizz Air UK, δήλωσε: Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για την Wizz Air καθώς αυξάνουμε ακόμη περισσότερο το αποτύπωμά μας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η δημιουργία της τέταρτης βάσης μας στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Αεροδρόμιο του Κάρντιφ αντικατοπτρίζει τη συνεχιζόμενη δέσμευση της Wizz Air να εξυπηρετεί την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και να παράγει οικονομική ανάπτυξη, καθώς δημιουργούμε τοπικές θέσεις εργασίας, ενθαρρύνουμε τις τουριστικές και ξενοδοχειακές δραστηριότητες και τηρούμε την υπόσχεσή μας να παρέχουμε προσιτές, απευθείας πτήσεις σε συναρπαστικούς προορισμούς διακοπών. Η σημερινή επέκταση στην Ουαλία φέρνει αυξημένη συνδεσιμότητα στην περιοχή και οι επιβάτες μπορούν να επωφεληθούν από τους εξαιρετικά χαμηλούς ναύλους της Wizz Air για να ταξιδέψουν στα αγαπημένα τους ηλιόλουστα σημεία διακοπών, με το στόλο των νέων και πράσινων αεροσκαφών μας. Με την κυκλοφορία 47 νέων δρομολογίων από το Ηνωμένο Βασίλειο μόνο φέτος, διασφαλίζουμε ότι οι επιβάτες μπορούν να αντισταθμίσουν τον χαμένο χρόνο δημιουργώντας εκπληκτικές ταξιδιωτικές αναμνήσεις”.

ksd Wizz Air
adv

Ο Spencer Birns, προσωρινός Διευθύνων Σύμβουλος του Αεροδρομίου του Κάρντιφ, δήλωσε: “Εκ μέρους της ομάδας, χαιρόμαστε που καλωσορίζουμε την Wizz Air UK στην Ουαλία. Το γεγονός ότι μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους στον κόσμο επέλεξε να δημιουργήσει την επόμενη βάση του στο Κάρντιφ είναι φανταστική είδηση ​​για την Ουαλία. Η βάση της Wizz Air UK θα προσφέρει μια τεράστια επιλογή στους πελάτες μας να ταξιδέψουν σε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών από το Κάρντιφ, σε προσιτές τιμές. Γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι που ζουν στην Ουαλία λαχταρούν διακοπές μετά από μια τόσο δύσκολη χρονιά και αυτές οι νέες πτήσεις που πωλούνται σήμερα από το Κάρντιφ, θα δώσουν τόσες περισσότερες ευκαιρίες για διακοπές που πρέπει να προγραμματιστούν τώρα“.

Ο Ken Skates, Υπουργός Οικονομίας, Μεταφορών και Βόρειας Ουαλίας, δήλωσε:«Αυτό είναι ευπρόσδεκτο νέο και ένα θετικό βήμα που θα βοηθήσει το αεροδρόμιο του Κάρντιφ να βγει από τον αντίκτυπο της πανδημίας Covid-19. Οι νέες υπηρεσίες της Wizz θα αυξήσουν τις επιλογές των επιβατών, θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και θα αποφέρουν οικονομικά οφέλη στο αεροδρόμιο. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι εννέα νέες πτήσεις τους επόμενους μήνες”.

Οι νέες πτήσεις της WIZZ AIR
Διαδρομή Ημέρες λειτουργίας Ξεκινά Ναύλοι από **
Κάρντιφ – Αλικάντε Πέμπτη, Κυριακή 28 Μαρτίου 2021 29,99 GBP
Κάρντιφ – Φάρο Πέμπτη, Κυριακή (Καλοκαίρι)
Τρίτη, Σάββατο (Χειμώνας)
28 Μαρτίου 2021 29,99 GBP
Κάρντιφ – Λάρνακα Πέμπτη, Κυριακή (Καλοκαίρι)
Τρίτη, Σάββατο (Χειμώνας)
27 Μαρτίου 2021 36,99 GBP
Κάρντιφ – Τενερίφη Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021 31,99 GBP
Κάρντιφ – Ηράκλειο Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή (μόνο το καλοκαίρι) 26 Μαρτίου 2021 36,99 GBP
Κάρντιφ – Κέρκυρα Τρίτη, Σάββατο (μόνο καλοκαίρι) 29 Μαΐου 2021 36,99 GBP
Κάρντιφ – Πάλμα Ντε Μαγιόρκα Πέμπτη, Κυριακή (μόνο το καλοκαίρι) 28 Μαρτίου 2021 27,99 GBP
Κάρντιφ – Λανζαρότε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή (μόνο χειμώνα) 1 Οκτωβρίου 2021 31,99 GBP
Κάρντιφ – Σαρμ Ελ Σέιχ Πέμπτη, Κυριακή (μόνο χειμώνα) 1 Νοεμβρίου 2021 45,99 GBP
Η Wizz Air                                                                                          

Η Wizz Air, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και πιο πράσινη * ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, διαθέτει στόλο 134 Airbus A320 και A321. Μια ομάδα αφοσιωμένων επαγγελματιών της αεροπορίας προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση και πολύ χαμηλούς ναύλους, καθιστώντας την Wizz Air την προτιμώμενη επιλογή 40 εκατομμυρίων επιβατών κατά το οικονομικό έτος 2020 που έληξε στις 31 Μαρτίου 2020. Η Wizz Air είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Η εταιρεία αναδείχθηκε πρόσφατα μία από τις δέκα κορυφαίες ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο από το airlineratings.com, τη μοναδική εταιρεία ασφάλειας και αξιολόγησης προϊόντων στον κόσμο και το 2020 Airline of the Year από την ATW, την πιο σημαντική βράβευση που μπορεί να λάβει μια αεροπορική εταιρεία, απόδοση, καινοτομία και υψηλού επιπέδου  εξυπηρέτηση.

* Οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα της Wizz Air ήταν οι χαμηλότερες μεταξύ των ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών κατά το κυλιόμενο 12μηνο έως τον Απρίλιο του 2020 (57,2 gr / km / επιβάτης).

** Τιμή μονής κατεύθυνσης, συμπεριλαμβανομένων φόρων, διοίκησης και άλλων μη προαιρετικών χρεώσεων. Περιλαμβάνεται μία τσάντα μεταφοράς (μέγιστο: 40x30x20cm). Η τσάντα με τρόλεϊ και κάθε κομμάτι αποσκευών υπόκεινται σε επιπλέον χρεώσεις. Η τιμή ισχύει μόνο για κρατήσεις που γίνονται στο wizzair.com και στην εφαρμογή WIZZ για κινητά.

*** Η ACI προτείνει τη δημιουργία 750 θέσεων εργασίας επιτόπου για κάθε εκατομμύριο επιβάτες που μεταφέρονται.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *