karoumpas

WORLDCHEFS 2016-2020 : Στη Νέα Υόρκη ο Μίλτος Καρούμπας

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε ο Μίλτος Καρούμπας στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης Summer Fancy Food 26 – 28 Ιουνίου 2016, προωθώντας την Ελληνική Γαστρονομία, την υποψηφιότητα του για την προεδρία της WORLDCHEFS 2016-2020 και του WORLDCHEFS Congress 2016 στη Θεσσαλονίκη.
Για τους λόγους αυτούς διοργάνωσε στις 26 Ιουνίου στο εστιατόριο της πρέσβειρας της Ελληνικής γαστρονομίας chef Μαρίας Λόη στο Μανχάταν “Loi Estiatorio” μία μοναδική Ελληνική βραδιά. Καλεσμένοι, chef από όλο τον κόσμο που βρέθηκαν στην έκθεση, Έλληνες παραγωγοί, εκπρόσωποι από τη Wholefoods και φυσικά φίλοι και συνεργάτες που υποστήριξαν το έργο του.
Σημαντική ήταν η παρουσία του νέου πρόξενου της Ελλάδας κυρίου Κωσταντίνου Κούτρα, ο οποίος συνεχάρη τον κ. Καρούμπα για την πρωτοβουλία του και τις δυνατότητες προώθησης της Ελλάδας μέσα από αυτή.
Ο κ. Καρούμπας ευχαριστεί την  chef Μαρία Λόη για τη μοναδική φιλοξενία στο εστιατόριο της, καθώς και τους συνεργάτες της κύριο Alex Antimisiaris και Dara Davenport, τoν Γιώργο Σαξιώνη, για τα μοναδικά προϊόντα του από τη Μυτιλήνη (ψωμί και λαδοτύρι), τα οποία εντυπωσίασαν γευστικά τους παρευρισκόμενους, καθώς και την εταιρεία Παλίρροια για την υποστήριξή της.
Ο κ. Καρούμπας, παρουσίασε το πρόγραμμά της υποψηφιότητας του και δεσμεύτηκε να προσπαθήσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων με επιμονή και συνέπεια μέσα από προγραμματισμένες δράσεις: 19-21 July, Azerbaijan – Traditional dessert festival
26-27 July, 1st Mediterranean Balkan congress in Athens
3-6 August, Pasay City, Philippine Culinary Cup
20-25 August, Penang Malaysia, 2nd Asia Food Festival
1 September, Cyprus
24-27 September booth at the WORLDCHEFS congress and expo.
Και τελείωσε λέγοντας ότι ελπίζει στην υποστήριξη όλων των Ελληνικών φορέων σε αυτό το τεράστιο εγχείρημα.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *