wyndham

Wyndham Hotels “Count on Us”: Νέα πρωτοβουλία για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης των πελατών και στήριξη των franchises

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η αλυσίδα Wyndham Hotels, η οποία διαθέτει 9300 ξενοδοχεία σε 90 χώρες, ανακοινώνει το πρόγραμμα “Count on Us” το οποίο έχει στόχο τη δημιουργία της εμπιστοσύνης των επισκεπτών και της υποστήριξης των franchises, καθώς 6000 ξενοδοχεία της στις ΗΠΑ, προετοιμάζονται να υποδεχθούν επισκέπτες.

Η εκκίνηση του νέου αυτού πολύπλευρου προγράμματος πραγματοποιείται ύστερα απο συνεργασία με τα franchises  της Wyndham, τα Μέλη των Συμβουλευτικών Συμβουλίων των Franchises, ηγέτες του κλάδου, και σημαντικούς οργανισμούς όπως ο Αμερικανικός Σύλλογος ξενοδοχείων και καταλυμάτων (AHLA).

Στόχος είναι η επικέντρωση στα πρωτόκολλα υγείας στα ξενοδοχεία της αλυσίδας λόγω της κρίσης του Κορωνοϊού, η σωστή λειτουργία των γραμμών ανεφοδιασμού και η εφαρμογή νέων standards, εκπαίδευσης και οδηγιών που θα βασίζονται στις οδηγίες του αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC). Η Wyndham  συνεργάζεται επίσης με την Ecolab με σκοπό τη χρήση των κατάλληλων αντισηπτικών στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους.

Ο CEO και Πρόεδρος των Wyndham Hotels & Resorts, Geoff Ballotti, αναφέρει:

“Θέλουμε οι ταξιδιώτες να γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται σε εμάς για την ασφάλεια και την υγεία τους. Πάνω από το 90% των ξενοδοχείων μας στις ΗΠΑ σήμερα είναι ανοικτά και φιλοξενούν άτομα του επιχειρηματικού, του κυβερνητικού και του ιατρικού κλάδου, και αναγνωρίζουμε το σημαντικό έργο που επιτελούν.

siganos
O κ. Χάρης Σιγανός με τον πρόεδο της Wyndham κ. Jeff Balloti|money tourism copyright photo

Γνωρίζουμε, επίσης, ότι ο κόσμος θα θέλει να ταξιδέψει ξανά για λόγους αναψυχής και για να δει την οικογένεια ή τους φίλους του. Όταν αποφασίσουν να το κάνουν αυτό τα ξενοδοχεία Wyndham θα έιναι έτοιμα να τους υποδεχτούν”.

Τα βασικά στοιχεία της νέας πρωτοβουλίας είναι τα εξής και θα εφαρμοστούν εντός των επόμενων 2 εβδομάδων:

Ενισχυμένος Καθαρισμός και Απολύμανση των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων

Μέσω της δεκαετούς σχέσης με την Ecolab, η Wyndham θα προχωρήσει στη χρήση εγκεκριμένων αντισηπτικών σε όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους της χώρους στα ξενοδοχεία της στις ΗΠΑ.

primagel
adv

Η κίνηση αυτή αναμένεται να ενισχύσει τα υφιστάμενα υψηλού επιπέδου standards στα ξενοδοχεία της Wyndham, ενώ ταυτόχρονα οι ιδιοκτήτες, και τα μέλη της ομάδας της θα έχουν πρόσβαση στα βέλτιστα προγράμματα εκπαίδευσης και συναφών πηγών της Ecolab συμπεριλαμβανομένων και 2000 ειδικών που θα υποστηρίξουν τα ξενοδοχεία.

Εύκολη πρόσβαση σε προμήθειες για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού

Η Wyndham θα χρησιμοποιήσει το κύρος και τις σχέσεις της με τους παγκοσμίου φήμης προμηθευτές της, ώστε να παρέχει τα απαραίτητα προϊόντα εντός των επόμενων 30 ημερών στα ξενοδοχεία της στις ΗΠΑ.

wyndham-grand-athens-exterior-photo Τα προϊόντα αυτά θα περιλαμβάνουν ιατρικές μάσκες, αντισηπτικά χεριών και απολυμαντικά μαντήλια, τόσο για το προσωπικό όσο και για τους επισκέπτες. Τα προϊόντα αυτά θα παρέχονται προς τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων σε τιμές κόστους και η πληρωμή τους θα αρχίσει από την 1η Σεπτεμβρίου.

Η υπόσχεση της “ασφαλούς διαμονής”

Wyndham Hotel GroupΩς μέλος του Συμβουλίου Ασφαλούς Διαμονής της AHLA η Wyndham  συμμετέχει μαζί με άλλους ηγέτες τους κλάδου, καθώς και με ιατρικούς εμπειρογνώμονες  και επιστήμονες σε μια σειρά από τις καλύτερες πρακτικές και πρωτόκολλα υγείας,

Ακολουθώντας πάντοτε τις οδηγίες αυτές η Wyndham  θα προχωρήσει μια σειρά από ψηφιακές εκπαιδεύσεις του προσωπικού της ενώ θα παρέχει λίστες, τις οποίες τα ξενοδοχεία θα μπορούν να  χρησιμοποιήσουν με τα μέλη της ομάδας για διασφαλίσουν την αποτελεσματική εφαρμογή των νέων πρωτοκόλλων.

Δέσμευση προς τους Επισκέπτες

Η Wyndham επιδιώκει να διαβεβαιώσει τους επισκέπτες και τα μέλη της ομάδας της για την εφαρμογή των παραπάνω. Στα ξενοδοχεία θα παρέχονται στους πελάτες απολυμαντικά μαντήλια μαζί τις κάρτες κλειδιών κατά το check-in.

Επίσης, θα παρατηρούνται από τους πελάτες αυξημένα μέτρα κοινωνικής απόστασης στους κοινόχρηστους χώρους, ο τακτικός καθαρισμός και η απολύμανση περιοχών υψηλού επιπέδου επαφής, ενώ σε κάθε δωμάτιο θα παρέχονται απολυμαντικών χεριών.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *