ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ξεκινά στη Χερσόνησο το Cardio Pulse 2023 με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

-Διοργανώνεται από την Καρδιολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ και τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο

H Καρδιολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο διοργανώνει το Cardio Pulse 2023, στις 9-11 Ιουνίου 2023 στην Χερσόνησο Ηρακλείου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Το Cardio Pulse αποτελεί πλέον θεσμό στα ιατρικά δρώμενα σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και ένα πεδίο συνάντησης ανταλλαγής απόψεων σε επίκαιρα Καρδιολογικά θέματα.

Έχουν προσκληθεί και συμμετέχουν καρδιολόγοι εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας ικανοί να μεταφέρουν τη γνώση και εμπειρία τους στους νεότερους συναδέλφους τους.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του ΠΙΣ Π. Αγαθαγγέλου θα υπάρξουν σημαντικές αναφορές σ’ ένα ευρύ φάσμα της καρδιολογίας. Από την πλευρά του ο Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής ΠΑΓΝΗ Γεώργιος Ε. Κοχιαδάκης επισημαίνει: «Ως Διευθυντής αυτής της ιστορικής κλινικής, μαζί με όλα τα εκλεκτά στελέχη της, θα σας περιμένουμε στην Χερσόνησο Ηρακλείου  για να τιμήσουμε όχι μόνο την επιστήμη μας, αλλά συνάμα τη διάθεσή μας για νέες επιτυχίες και ζωή. Θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις στις νέες μεθόδους και τεχνικές όπως,  στην απεικόνιση, στη φυσιολογία, στη φαρμακολογία και σε ένα ευρύ φάσμα άλλων θεμάτων της Καρδιολογίας».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *