©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ξεκίνησαν οι πωλήσεις εισιτηρίων για την ITB Berlin 2024 | Τιμές early-bird μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Με μειωμένες τιμές πωλούνται μέχρι τις 14 Ιανουαρίου τα εισιτήρια για την ITB Berlin 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από τις 5 έως τις 7 Μαρτίου, εισάγοντας αρκετές καινοτομίες κι ένα ευρύ φάσμα επιλογών για συναντήσεις και εκδηλώσεις για τους εκθέτες, συμπεριλαμβανομένων των νέων Meeting Cubes.

Το εκδοτήριο εισιτηρίων της ITB Berlin είναι σε λειτουργία και προσφέρει τις κάρτες για τους εμπορικούς επισκέπτες των 75 ευρώ στην early-bird τιμή των 60 ευρώ. Αντίστοιχα τα ημερήσια εισιτήρια για τους εμπορικούς επισκέπτες διατίθενται στην τιμή των 42 ευρώ αντί για 49 ευρώ. Ενώ, τα ημερήσια φοιτητικά εισιτήρια με μειωμένη τιμή κοστίζουν 33,50 ευρώ και τα φοιτητικά εισιτήρια απεριορίστων προσβάσεων 44 ευρώ.

Από τις 15 Ιανουαρίου τα εισιτήρια στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ITB θα πωλούνται στις κανονικές τιμές.

Όλα τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μόνο ηλεκτρονικά.

Τα πλήρως ψηφιακά εισιτήρια για τους επισκέπτες που ενδιαφέρονται μόνο για τις εικονικές εκδηλώσεις της ITB Berlin 2024 διατίθενται στην τιμή των 35 ευρώ.

Για άτομα με αναπηρία που χρειάζονται επίσημα βοηθό δίνεται η δυνατότητα απόκτησης δωρεάν εισιτηρίου για το άτομο αυτό με την επίδειξη μιας έγκυρης, αναπηρικής ταυτότητας σε ένα από τα γκισέ πληροφοριών της έκθεσης.

Οι κάρτες εκθετών πωλούνται προς 60 ευρώ στο ηλεκτρονικό κατάστημα της BECO.

Τα οφέλη της ψηφιακής πλατφόρμας ITBxplore

Το ITBxplore είναι ο εικονικός συνοδός των ζωντανών εκδηλώσεων της ITB Berlin, προσφέροντας στους επισκέπτες μια σειρά από οφέλη, τόσο στο διαδίκτυο, όσο και στην εφαρμογή.

Οι εκθέτες μπορούν να δημιουργήσουν το προφίλ τους στο ITBxplore και να αρχίσουν να προσελκύουν την προσοχή τις ημέρες που προηγούνται της επίσημης έναρξης της κορυφαίας ταξιδιωτικής έκθεσης στον κόσμο. Όλοι οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ITBxplore ως μηχανή αναζήτησης και ημερολόγιο συναντήσεων, καθώς και να αξιοποιήσουν τον αναλυτικό κατάλογο εκθετών, τις λειτουργίες δικτύωσης, τον διαδραστικό χάρτη της αίθουσας και μια λεπτομερή επισκόπηση του ημερήσιου προγράμματος, συμπεριλαμβανομένων των εκδηλώσεων του Συνεδρίου.

Η πλατφόρμα επιτρέπει επίσης στους χρήστες να παρακολουθούν ζωντανές ροές επιλεγμένων εκδηλώσεων και να προγραμματίζουν συναντήσεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Τέλος, το ITBxplore χρησιμεύει επίσης ως πλατφόρμα δικτύωσης, φέρνοντας σε επαφή εκθέτες και επισκέπτες, ανοίγοντας τον δρόμο για την ανταλλαγή πολύτιμων γνώσεων κι εμπειριών.

Δίνοντας στους εκθέτες χώρο για ευελιξία

Η ITB Berlin προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα ελκυστικών επιλογών αιθουσών συνεδριάσεων για κράτηση από τους εκθέτες και τους συνεκθέτες. Τα κλειστά Meeting Cubes, με δυνατότητα κράτησης ανά ώρα, αποτελούν μια καινοτόμο νέα επιλογή για την πραγματοποίηση σύντομων εμπιστευτικών συνομιλιών σε μικρές ομάδες. Οι κρατήσεις ξεκινούν στα μέσα Δεκεμβρίου.

Οι εκθέτες που επιθυμούν να κάνουν κράτηση μπορούν ήδη να επικοινωνήσουν με την ομάδα της ITB Berlin: [email protected].

Οι δοκιμασμένοι επιχειρηματικοί δορυφόροι (Business Satellite) της ITB βασίζονται σε μια παρόμοια ιδέα. Οι εκθέτες και οι εμπορικοί επισκέπτες μπορούν εύκολα να κλείσουν τραπέζια συσκέψεων για έως και τέσσερα άτομα στην τιμή των 75 ευρώ ανά ώρα online μέσω smartphone πριν ή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Τα τραπέζια είναι διάσπαρτα σε διάφορα σημεία του χώρου: στην αίθουσα 3.1, στον κόμβο 27, στην αίθουσα 8.2 και στην αίθουσα 18.

Επίσης, με επιπλέον 14 ευρώ μπορεί κανείς να παραγγείλει ένα αναψυκτικό ή ένα ζεστό ποτό της επιλογής του για τους συμμετέχοντες. Οι εγκαταστάσεις τροφοδοσίας της ITB Berlin που είναι διαθέσιμες απευθείας στο Business Satellite μπορούν να εξυπηρετήσουν και παραγγελίες για ποτά.

Η πλατφόρμα κράτησης τραπεζιών θα τεθεί σε λειτουργία στα μέσα Δεκεμβρίου. Για οποιαδήποτε ερώτηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ομάδα της ITB στο [email protected].

Πολυάριθμα καλά εξοπλισμένα δωμάτια είναι επίσης διαθέσιμα στον εκθεσιακό χώρο και στις γειτονικές αίθουσες του CityCube Berlin και του κόμβου 27, που μπορούν να φιλοξενήσουν μεγαλύτερες εκδηλώσεις, όπως συνεντεύξεις τύπου, παρουσιάσεις ή εργαστήρια.

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στον ιστότοπο της ITB Berlin στην ενότητα Εκδηλώσεις εκθετών. Ενώ, για πληροφορίες σχετικά με την κράτηση αιθουσών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ομάδα της ITB στη διεύθυνση [email protected].

Το Hybrid Stage στην αίθουσα 5.3 θα αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα σημεία έλξης, μετά το επιτυχημένο “ντεμπούτο” του στην ITB Berlin 2023. Στην έκθεση του 2024 θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 100 συμμετέχοντες.

Όλες οι εκδηλώσεις στο Hybrid Stage θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω του ITBxplore.

Επικοινωνία για κρατήσεις: [email protected].

Διαδικτυακά η διαπίστευση των μέσων ενημέρωσης

Η διαπίστευση των μέσων ενημέρωσης πραγματοποιείται τώρα online, με το νέο “εργαλείο” να απλοποιεί τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μετά την επεξεργασία και την έγκριση της αίτησής τους, θα λάβουν ένα email με ένα PDF που θα περιέχει τη διαπίστευση και το δημοσιογραφικό πάσο, μαζί με έναν προσωπικό κωδικό QR για την είσοδο.

Το εισιτήριο αυτό δεν μεταβιβάζεται.

Επίσης, οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση διαπίστευσης καθ’ όλη τη διάρκεια της ITB Berlin 2024.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, δεν θα υπάρχει διαπίστευση για τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης στα γραφεία Τύπου της έκθεσης κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση διαπίστευσης εκ των προτέρων.

ITB Berlin και  ITB Berlin Convention

Η ITB Berlin 2024 θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 5 έως την Πέμπτη 7 Μαρτίου και όπως και τα προηγούμενα χρόνια, το διεθνώς αναγνωρισμένο συνέδριο ITB Berlin Convention θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την έκθεση ως ζωντανή εκδήλωση στο εκθεσιακό κέντρο του Βερολίνου.

Στην ITB Berlin 2023 περίπου 5.500 εκθέτες από 161 χώρες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε περισσότερους από 90.000 επισκέπτες. Υπό τον τίτλο “Μastering Transformation”, το ITB Berlin Convention πραγματοποιήθηκε πέρυσι ως ζωντανή εκδήλωση με συνολικά 24.000 συμμετέχοντες, που έλαβαν μέρος σε 200 συνεδρίες, με 400 κορυφαίους ομιλητές.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *