wyndham

Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τα 2 νέα ξενοδοχεία Wyndham & Ramada Loutraki Poseidon Resorts

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τα Wyndham & Ramada Loutraki Poseidon Resorts ξεκίνησαν επίσημα τη λειτουργία τους και επανασυστήθηκαν στο κοινό, έπειτα από την υλοποίηση της επένδυσης,  η οποία πραγματοποιήθηκε από την ιδιοκτήτρια εταιρεία ΕΛΙΝΤΟΥΡ Α.Ε. σε συνεργασία με την Zeus International και την Wyndham Hotel Group.

Σε αυτό το πλαίσιο, η εκδήλωση των εγκαινίων που έλαβε χώρα την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017, ήταν ταυτόσημη της μοναδικής εμπειρίας φιλοξενίας που προσφέρει ο παγκόσμιος ξενοδοχειακός κολοσσός Wyndham Hotel Group και η ελληνική εταιρεία διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχείων Zeus International. Άλλωστε η επιτυχής λειτουργία του Wyndham Grand Athens αλλά και η επέκταση της στρατηγικής συνεργασίας των δύο οργανισμών αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας και των δύο νέων πολυτελών resorts στο Λουτράκι.

wyndham
(από αριστερά προς τα δεξιά): Ilhan Kose, Director Franchise Operations Central and Eastern Europe at Wyndham Worldwide Corporation Χάρης Σιγανός, Διευθύνων Σύμβουλος ZEUS INTERNATIONAL Λεωνίδας Τσάγκαρης, Γενικός Διευθυντής Wyndham & Ramada Loutraki Poseidon Resort Edwin Broers, Regional Vice President Central & Eastern Europe at Wyndham Hotel Group

Οικοδεσπότες της λαμπερής βραδιάς ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Zeus International, κος  Χάρης Σιγανός, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΙΝΤΟΥΡ Α.Ε. κος Ιωάννης Ε. Αργυρός, ο Αντιπρόεδρος του Wyndham Hotel Group για την κεντρική και ανατολική Ευρώπη, Edwin Broers και ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχειακού συγκροτήματος κος Λεωνίδας Τσάγκαρης. Τα επίσημα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι του Λουτρακίου κος Παντελέου και κα Πρωτοπαππά, στελέχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς και πλήθος άλλων εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, τόσο από το δήμο Λουτρακίου, όσο και από όμορους δήμους καθώς και συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία και εταιρείες.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα τοποθετημένο σε μια προνομιακή τοποθεσία, με μαγευτική θέα στον Κορινθιακό κόλπο, ικανοποίησε τις προσδοκίες των καλεσμένων οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους ιδιαίτερους χώρους του με την καλαίσθητη προσέγγιση και τη λειτουργική αρχιτεκτονική και να δοκιμάσουν τις μοναδικές γεύσεις του καταξιωμένου σεφ Βασίλη Νταή.

Έχοντας ως παρακαταθήκη την επιτυχημένη λειτουργία του Wyndham Grand Athens, η Zeus International δίνει νέα πνοή όχι μόνο στο ιστορικό Poseidon Resort αλλά και σε ολόκληρη την περιοχή. Άλλωστε η Zeus International έχει σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία στη διαχείριση και ανάπτυξη ανάλογων τουριστικών μονάδων στα Βαλκάνια και την Κύπρο.

Δηλώσεις

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Zeus International κος Χάρης Σιγανός, δήλωσε σχετικά: «Σήμερα υλοποιούμε τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία ενός νέου πόλου έλξης, την ανάδειξη ενός μοναδικού ιστορικού ξενοδοχείου που επανασυστήνεται στο κοινό πλήρως ανανεωμένο και με την ποιοτική παρακαταθήκη της Wyndham Hotel Group και της Zeus International. Η στρατηγική συνεργασία των δύο οργανισμών αποδίδει καρπούς με σημαντικά οφέλη για το τουρισμό, την απασχόληση και την τοπική κοινωνία».

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΙΝΤΟΥΡ Α.Ε, κος Ιωάννης Ε. Αργυρός, δήλωσε σχετικά «Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για το ιστορικό ξενοδοχείο μας όσο και για  την τοπική κοινωνία και οικονομία. Η ανάληψη του Management του ξενοδοχείου από την Zeus International και η ταυτόχρονη συνεργασία με την Wyndham Hotel Group, δύο φορέων με μακρά εμπειρία και τεχνογνωσία, αποτελούν την κινητήριο δύναμη στο νέο ξεκίνημα για εκσυγχρονισμό και δημιουργία σύγχρονων υπηρεσιών σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της αγοράς και τις προσδοκίες των πελατών»

Ο Edwin Broers, Αντιπρόεδρος της Wyndham Hotel Group της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης, δήλωσε σχετικά για το νέο εγχείρημα: “Υπάρχει μεγάλη δυναμική για ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της Wyndham Hotel Group στην Ελλάδα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τα εμπορικά σήματα Wyndham και Ramada σε αυτή την συναρπαστική αγορά. Το άνοιγμα του Wyndham Loutraki Poseidon Resort και του Ramada Loutraki Poseidon Resort σηματοδοτεί ένα ακόμη βήμα στην προσπάθειά μας να εξασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει πάντα ένα ξενοδοχείο Wyndham ιδανικά τοποθετημένο για κάθε τύπο ταξιδιώτη, που να ικανοποιεί όλες τις επιθυμίες του”.

wyndhamΤο Wyndham Loutraki Poseidon Resort και το Ramada Loutraki Poseidon Resort είναι ιδανικά τοποθετημένα σε μια προστατευμένη ακτή με κρυστάλλινα νερά και υπέροχη θέα, προωθώντας την αειφόρο ανάπτυξη. Το συγκρότημα βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την πόλη του Λουτρακίου, μόλις μία ώρα από την Αθήνα και κοντά σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, όπως το Ναύπλιο, η Επίδαυρο και οι Δελφοί. Τα δύο ξενοδοχεία διαθέτουν από κοινού πέντε εστιατόρια και μπαρ, τέσσερις εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, σπα, γυμναστήριο και ποικιλία αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως γήπεδα τένις, γήπεδο μπάσκετ, μίνι γκολφ, mini club με δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλη ποικιλία σε θαλάσσια σπορ για επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Επιπλέον, προσφέρουν εννέα αίθουσες συνεδριάσεων συνολικής χωρητικότητας 650 ατόμων και ένα εκπληκτικό υπαίθριο αμφιθέατρο πάνω στην παραλία το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 900 άτομα, καθιστώντας το έναν απίστευτα ελκυστικό προορισμό και για εκδηλώσεις.

Το Wyndham Loutraki Poseidon Resort και το Ramada Resort Loutraki Poseidon  συμμετέχουν στο Wyndham Rewards®, το επαναστατικό και εύχρηστο loyalty program της Wyndham Hotel Group, το οποίο προσφέρει στα μέλη του πόντους που μπορούν να εξαργυρώσουν με τη διαμονή τους στα ξενοδοχεία του ομίλου σε όλο τον κόσμο και έχει βραβευτεί ως το καλύτερο πρόγραμμα πιστότητας σε ξενοδοχειακή αλυσίδα μεγάλης κλίμακας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την σχετική ιστοσελίδα.

Η Wyndham Hotel Group

Η Wyndham Hotel Group είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ξενοδοχείων στον κόσμο με βάση τον αριθμό των ξενοδοχείων της, ενώ παράλληλα είναι μία από τις τρεις επιχειρηματικές μονάδες φιλοξενίας της Wyndham Worldwide(NYSE: WYN). Η  Wyndham Hotel Group, έχοντας σαν βασική φιλοσοφία της τον ταξιδιωτικό εκδημοκρατισμό, εξελίσσει την εμπειρία του καθημερινού ταξιδιώτη, αλλάζοντας το παιχνίδι έτσι ώστε κάθε ταξιδιώτης – ανεξάρτητα από το πόσο ξοδεύει ή πώς του αρέσει να ταξιδεύει – να έχει πάντα μια εξαιρετική εμπειρία. Τόσο ως κορυφαίος δικαιοπάροχος της ονομασίας ξενοδοχείων (franchisor), όσο και ως πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης ξενοδοχείων, το διεθνές χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει 8.000 ξενοδοχεία και περισσότερα από 699.700 δωμάτια σε 79 χώρες, με τις εξής εμπορικές ονομασίες: Dolce Hotels and Resorts®Wyndham Grand®Wyndham Hotels and Resorts®Wyndham Garden® HotelsTRYP by Wyndham®Wingate by Wyndham®, Hawthorn Suites by Wyndham®Microtel Inn & Suites by Wyndham®Ramada®Baymont Inn & Suites®Days Inn®Super 8®Howard Johnson®Travelodge® και Knights Inn®Wyndham Rewards. Το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών της εταιρείας Wyndham Rewards, προσφέρει στα περισσότερα από 50 εκατομμύρια μέλη της  την ευκαιρία να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν πόντους σε 25.000 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.wyndhamworldwide.com.

Η Zeus International

Η Zeus International είναι μια εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής, διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων. Η εταιρία διαθέτει μία έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων στελεχών, τεχνικών και συμβούλων με πολυετή εμπειρία στην τεχνικο-οικονομική ανάπτυξη έργων στον τουριστικό τομέα, ενώ παράλληλα έχει εδραιωθεί ως μία από τις ηγέτιδες εταιρείες σχεδιασμού, εφαρμογής και παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διαχείρισης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Παρέχοντας στρατηγικές επιχειρησιακής αναδιοργάνωσης ακόμα και των πιο σύνθετων Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, μέσω της λήψης των σωστών αποφάσεων και συγκεκριμένου προγραμματισμού υλοποίησης αυτών, επιτυγχάνεται η επίτευξη πολυεπίπεδων στόχων ικανοποιώντας τις υψηλότερες απαιτήσεις στις περιοχές που δραστηριοποιείται (Ελλάδα, Κύπρος, Ρουμανία, Βουλγαρία. Επίσης, η έμπειρη ομάδα της Zeus International σχεδιάζοντας τη στρατηγική και την υλοποίηση του πλάνου ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων αποτελεί το βασικό στρατηγικό εταίρο της Wyndham Hotel Group στα Βαλκάνια. Το αρχιτεκτονικό και κατασκευαστικό τμήμα της ZEUS INTERNATIONAL έχει συμμετάσχει με απόλυτη επιτυχία στη μελέτη, ανακατασκευή, ανακαίνιση και διακόσμηση ξενοδοχειακών μονάδων συνολικού κόστους άνω του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 ετών στην ευρύτερη περιοχή.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *