Ξενοδόχοι Μαγνησίας: Όχι στο κλείσιμο των δρόμων

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Να μην κλείσουν τις εθνικές οδούς καλεί τους αγρότες η Ένωση Ξενοδόχων του νομού Μαγνησίας, καθώς, όπως επισημαίνει σε επιστολή της, το αποτέλεσμα είναι οδυνηρό για τον τουρισμό και μηδενικό για τους ίδιους τους αγρότες.
«Το έργο των «κλειστών» Εθνικών Οδών το έχουμε παρακολουθήσει και στο παρελθόν και το αποτέλεσμα είναι οδυνηρό για τον τουρισμό και μηδενικό για αυτούς που έκλεισαν τους δρόμους. Διανύοντας ημέρες, οι οποίες ελλοχεύουν πολύ μεγάλους κινδύνους για την περαιτέρω ελάττωση του τζίρου, η Ένωση Ξενοδόχων του νομού Μαγνησίας και ευρύτερα οι τουριστικοί επιχειρηματίες της περιοχής μας και όλων των χειμερινών προορισμών βρίσκονται μπροστά σε αδιέξοδο από μια «φίλη συνδικαλιστική τάξη», αυτή των αγροτών.

Δυστυχώς, συνεχίζεται η πάγια στάση των εκάστοτε κυβερνώντων να βάζουν τη μία τάξη απέναντι στην άλλη. Σαφώς και συμπαραστεκόμαστε στους αγρότες και στον αγώνα που δίνουν για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, ζητήματα που αφορούν όλους μας. Ωστόσο ο αποκλεισμός των εθνικών οδών πλήττει με σοβαρές συνέπειες την περιοχή μας τα τελευταία πέντε χρόνια», υπογραμμίζει η Ένωση.
Καλεί δε τους αγρότες να μην κλείσουν τις εθνικές οδούς, να μην αποκλείσουν την περιοχή τους, να μην στερήσουν στους πελάτες τους τις διακοπές τους. «Είμαστε μαζί τους στη διεκδίκηση των αιτημάτων τους, αλλά όχι εις βάρος μιας άλλης ομάδας. Δεν πρέπει να «παίξουμε» το παιχνίδι των εκάστοτε κυβερνώντων», τονίζει.
«Καλούμε τους αγρότες, οι οποίοι είναι συνεργάτες μας και προμηθευτές των προϊόντων στις επιχειρήσεις μας, να επιλέξουν άλλους τρόπους διαμαρτυρίας. Εμείς οι ίδιοι οι ξενοδόχοι χρησιμοποιούμε στα πρωινά μας τα τοπικά προϊόντα του τόπου μας, που οι αγρότες μας τα έχουν δώσει. Οι πελάτες μας γεύονται τις τοπικές σπεσιαλιτέ με προϊόντα που οι αγρότες έχουν παράγει.
Είναι κρίμα να βρισκόμαστε «απέναντι», κι αυτό επειδή κάποιοι άλλοι μας το έχουν επιβάλλει», καταλήγει η Ένωση Ξενοδόχων του νομού Μαγνησίας.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *