Υπέρ του ΝΑΙ οι τουριστικοί φορείς της Κρήτης

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Οι τουριστικοί φορείς της Κρήτης τάσσονται υπέρ η «ΝΑΙ» στην Ευρώπη και «ΝΑΙ» στο Ευρώ όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση τους. 
Πρόκειται για την Ένωση ξενοδόχων νομού Χανίων, τον σύλλογο ξενοδόχων νομού Ρεθύμνης, την Ένωση ξενοδοχείων Ηρακλείου, τον σύνδεσμο ξενοδόχων Λασιθίου την Ένωση ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ν.Α Κρήτης, τον Σύνδεσμο τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων Κρήτης και τον Σύνδεσμο τουριστικών γραφείων Δυτικής Κρήτης. 
«Με τεράστιο αίσθημα ευθύνης και αγωνία για το μέλλον της χώρας μας, δηλώνουμε ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην Ευρώπη και στο Ευρώ» αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι τουριστικοί φορείς. Επίσης, υπογραμμίζουν ότι «οι δραματικές επιπτώσεις των τελευταίων ημερών είναι εμφανέστατες στον τουριστικό τομέα και το επόμενο σύντομο βήμα θα είναι άδεια ξενοδοχεία, άνεργοι ξενοδοχοϋπάλληλοι, δάνεια που δεν θα εξυπηρετούνται και φυσικά στο τέλος της ημέρας δεν θα υπάρχει διέξοδος παρά μόνο απόγνωση» και προσθέτουν «Όλοι οι συνυπογράφοντες , θεωρούμε ότι η ψήφος μας πρέπει να είναι ΝΑΙ στην Ευρώπη , Ναι στο Ευρώ».
Τέλος οι τουριστικοί φορείς του νησιού αναφέρουν στην ανακοίνωση τους ότι «η εθνική αξιοπρέπεια, προκύπτει πάντα μέσα από προσωπικό αγώνα , συλλογική προσπάθεια και φυσικά μέσα στη φυσική μας θέση που είναι η Ευρώπη και η Ευρωζώνη».