(ΤΑ)

Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ δύο σημαντικές τουριστικές εκδηλώσεις

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

To 3o Boutique Hotels Forum, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 13 Φεβρουαρίου και τα Tourism Awards 2019, που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στις 9 Απριλίου, έθεσε υπό την αιγίδα του ο ΕΟΤ, με αντίστοιχες αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνου Τσέγα.

Σχετικά με τις εκδηλώσεις:

Ειδικότερα, πρόκειται για δύο ιδιαίτερα σημαντικές εκδηλώσεις της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας, που αφενός προβάλουν τις καινοτόμες υπηρεσίες φιλοξενίας και αφετέρου προωθούν την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον τομέα του τουρισμού, συμβάλλοντας έτσι στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων που έχουν τεθεί από το Υπουργείο Τουρισμού και την υπουργό Τουρισμό κα Έλενα Κουντουρά.

Επισημαίνεται, πως τo 3o Boutique Hotels Forum ένα πρωτοποριακό Forum Τουρισμού, το οποίο αφορά ξενοδοχεία και παραδοσιακά καταλύματα 3*αστέρων και άνω, δυναμικότητας έως 60 δωμάτια, που έχουν πιστοποιηθεί ή έχουν αιτηθεί της πιστοποίησης του Ξ.Ε.Ε. Οι ξενοδόχοι θα έρθουν σε επαφή, μέσω B2B συναντήσεων, με το σύνολο των επαγγελματιών του τουρισμού (ταξιδιωτικά γραφεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό) καθώς και εμπορικές εταιρείες που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν νέες προτάσεις διαμονής και να αναπτύξουν συνεργασίες.

(BHF)Στο πλαίσιο του Forum θα πραγματοποιηθούν, ακόμη, σεμινάρια από ειδικούς της τουριστικής αγοράς, με σκοπό την ενίσχυση της ζήτησης και την ενημέρωση για τους νέους τρόπους προσέγγισης πελατών. Στόχος της διοργάνωσης είναι η διεύρυνση της προβολής τόσο του ελληνικού τουριστικού προϊόντος εν γένει όσο και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού (συνεδριακός, τουρισμός πόλεων, επαγγελματικός κ.ά.) που προσφέρει η χώρα.

Τέλος, τα Tourism Awards 2019, που φέτος θα πραγματοποιηθούν για 6η φορά, απονέμονται ως επιβράβευση σε επιχειρήσεις και φορείς τουρισμού της Ελλάδας που αναδεικνύουν βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες πρωτοβουλίες, από την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και τη δημιουργία νέων προϊόντων μέχρι τις στρατηγικές επενδύσεις και τη συνεισφορά στην εθνική οικονομία.

Τέλος, σημειώνεται ότι ο ΕΟΤ παραμένει σταθερός υποστηρικτής το συγκεκριμένου θεσμού, καθώς τον έχει θέσει υπό την αιγίδα του όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *