deligianni

Υποψήφια με την παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, η Νάτασα Δεληγιάννη, Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Τήνου

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Την υποψηφιότητά της με την παράταξη του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνει η Νατάσα Δεληγιάννη, από την Τήνο.

Η εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Τουρισμού στον Δήμο Τήνου, στην δήλωσή της με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή της να  συμπορευτεί  με τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο, αναφέρει τα εξής: “Φίλες και Φίλοι,

Σαν εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του αείμνηστου Δημάρχου μας του Σίμου Ορφανού και εν ενεργεία Αντιδήμαρχος του Δήμου Τήνου, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε να υπηρετήσω τον τόπο μου.

Στο διάστημα αυτό δοκιμάστηκα, έδωσα τον αγώνα μου και με τη δική σας δύναμη και τη δική σας προσπάθεια είδαμε ότι μπορούμε να πάμε το νησί μας ένα βήμα μπροστά.

Μαζί χαράξαμε μια πορεία, προχωρήσαμε συνεργαζόμενοι με στοχευμένες  δράσεις και με πρόγραμμα και σταθερά βήματα, πιστεύω ότι πετύχαμε ουσιαστικά αποτελέσματα. Η πορεία αυτή για μένα είχε απίστευτες συγκινήσεις,  πολλές χαρές και ένα βαρύ αίσθημα ευθύνης.

Ξέρουμε άλλωστε όλοι ότι κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος.

Αγαπώ τον τόπο μου, αγαπώ τους ανθρώπους του και θέλω να εξασφαλίσω το καλύτερο για μας και τα παιδιά μας. Για την καινούργια αυτή γενιά που πρέπει να ανταπεξέλθει, μέσα σε απίστευτες δυσκολίες, με ένα όραμα και με μια ελπίδα. Να πατήσει στα πόδια της, να ζήσει στο τόπο μας και να έχει καλά σχολεία, να έχει υποδομές, θέσεις εργασίας και όλα όσα πρέπει να είναι δεδομένα και όμως σε εποχές κρίσεις, όπως αυτή που διάγουμε, είναι τόσο δύσκολα.

Προσπάθησα, με όλη τη δύναμή μου και πάντα με πολύ εθελοντική δουλειά και συνεργασίες, να προωθήσω την ανάπτυξη στον τόπο μας, να βελτιώσω την οικονομία των συμπατριωτών μου μέσα από την τουριστική ανάπτυξη και προβολή, να αναδείξω τη μοναδικότητά του και να προβάλω την πολιτιστική κληρονομιά μας, τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας,  προχωρώντας σε καινοτόμες δράσεις εξωστρέφειας, που απέφεραν καρπούς, πολύ γρηγορότερα από τους αναμενόμενους χρονικούς στόχους.

Το κάδρο άλλωστε ήταν έτοιμο και μοναδικό, ζωγραφισμένο από το Θεό και τους ανθρώπους και του έλειπαν οι λιγοστές πινελιές, που μπήκαν όμως με αγάπη, αλλά και σύνεση και αποφασιστικότητα.

Θα ήθελα λοιπόν, πιστή στις αρχές μου, να συνεχίσω όλη αυτή την προσπάθεια, μια προσπάθεια που αντιλαμβάνομαι ότι θέλει στήριξη στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και  σε έργα  υποδομής, μιας και ανάπτυξη χωρίς υποδομές είναι ουτοπική.

Με αυτές τις σκέψεις λοιπόν, αποδέχτηκα την τιμητική για μένα πρόταση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου να είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος μαζί του με το συνδυασμό «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» στις επόμενες Περιφερειακές Εκλογές.

Γνωρίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που δε μασά τα λόγια του, ένας αγωνιστής προσηλωμένος στο στόχο του, που δεν κουράζεται να κάνει το καλύτερο για τα τόσα νησιά της ομολογουμένως δύσκολης Περιφέρειάς μας.

Αυτά τα στοιχεία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της απόφασής μου και με σεβασμό στο εγχείρημα άλλα και συναίσθημα ευθύνης, να θέσω υποψηφιότητα σαν Περιφερειακή Σύμβουλος και να δηλώσω, για άλλη μια φορά, ότι θα είμαι μια  αγωνίστρια, μία από σας που θα υψώσω με τη δύναμή σας τη φωνή μου, για να διεκδικήσω όλα όσα αξίζουν στον τόπο μας και στον καθένα από σας.

Θέλω να σας καλέσω λοιπόν, να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και να με στηρίξετε και σε αυτή μου τη νέα προσπάθεια.

Με ιδιαίτερη τιμή

Νατάσα Δεληγιάννη – Άσπρου”

Βιογραφικό

Η Νατάσα Δεληγιάννη – Άσπρου γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου το 1965 και τέλειωσε το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο στην Τήνο.

Εισήχθηκε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1983 και αποφοίτησε το 1987. Από το 1989 ήταν μαχόμενη δικηγόρος στην Τήνο μέχρι το 2003 και μετά από επιτυχείς εξετάσεις διορίστηκε και εργάζεται ως Συμβολαιογράφος στην Τήνο από το 2003 μέχρι σήμερα.

Με το σύζυγό της, δικηγόρο Τήνου Μηνά Άσπρο επέλεξαν συνειδητά από το 1989 να ζήσουν μόνιμα στην Τήνο και έχουν αποκτήσει δυο γιούς, τον Αριστοτέλη, δικηγόρο στο Δικηγορικό Σύλλογο Σύρου με εξειδίκευση στο Δημόσιο Δίκαιο και τον Θοδωρή, προπτυχιακό φοιτητή της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το Γενάρη του 2011 και μέχρι το Μάρτιο του 2017 ασχολήθηκε  με τη Διοίκηση του «Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου Νικόλαος Κόγκος» ως γραμματέας.

Εκλέχθηκε πρώτη σε σταυρούς προτίμησης δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου 2014 με το συνδυασμό του αειμνήστου Δημάρχου Τήνου Σίμου Ορφανού, ο οποίος την τίμησε με τη θέση της Αντιδημάρχου και αναπληρώτριάς του. Από το Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι και σήμερα είναι Αντιδήμαρχος του Δήμου Τήνου, αρμόδια για θέματα Τουρισμού, Παιδείας, Υγείας και Καθημερινότητας του Δήμου Τήνου.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *