sani resort

Καλύτερο ξενοδοχείο για οικογένειες το Sani Resort

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ως το «Καλύτερο ξενοδοχείο για οικογένειες» βραβεύθηκε το Sani Resort στα Connoisseur Circle Hospitality Awards, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ITB, στο Βερολίνο.

Σε μια λαμπερή τελετή, η οποία έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο Sheraton Grand Hotel Esplanade Berlin, τιμώντας την αριστεία στον τομέα του Τουρισμού, με παρόντες περισσότερους από 400 προσκεκλημένους απ’ όλο τον κόσμο, το Sani Resort διακρίθηκε στα Connoisseur Circle Hospitality Awards, που διοργανώνει ένα από τα κορυφαία ταξιδιωτικά έντυπα στη Γερμανία, κερδίζοντας τον τίτλο του καλύτερου θέρετρου για οικογένειες. (Best Family Hotel).

Μεταξύ πολλών ισχυρών υποψηφιοτήτων, προτεινόμενων από μια έμπειρη ομάδα αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΜΜΕ, ταξιδιώτες και επαγγελματίες του κλάδου, η 16μελής κριτική επιτροπή του Independent Travel Board Connoisseur απένειμε το βραβείο στο Sani Resort, αναγνωρίζοντας τις μοναδικές και ειδικά σχεδιασμένες υπηρεσίες που παρέχει στις οικογένειες που το επιλέγουν για τις διακοπές τους.

Η αναγνώριση του Sani Resort σε αυτά τα βραβεία προβάλλει παράλληλα το σύγχρονο πρόσωπο του ελληνικού τουρισμού, καταφέρνοντας να πείσει την πιο απαιτητική κατηγορία τουριστών να επισκεφθούν το Sani Resort και να ζήσουν τις μοναδικές εμπειρίες που τους προσφέρει.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *