xee

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του ΞΕΕ, όλα τα ονόματα, “ντέρμπυ” στις Κυκλάδες

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΦΟΡΕΙΣ

Ανακοινώθηκαν από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, οι υποψήφιοι για τις επικείμενες εκλογές του Σεπτεμβρίου για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Πέραν των “εκπλήξεων” για τις οποίες σας έχουμε ενημερώσει, όπως η μη κάθοδος του Ανδρέα Μεταξά και του Σπύρου Γαλιατσάτου, το “ντεμπούτο” του Κώστα Καλιουδάκη, κ.λπ., από τις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν, σε κάποιες περιοχές θα έχουμε “ντέρμπυ”, αφού υπάρχουν περισσότερες υποψηφιότητες από τις θέσεις.

lindosblu
Ο κ. Κώστας Καλιουδάκης
ksd copyright
Αλέξανδρος Αγγελόπουλος και Ντίνα Σβύνου / ksd copyright

Πιο αναλυτικά, ως γνωστόν η θητεία του παρόντος

διοικητικού συμβουλίου, ολοκληρώνεται στις 15 Ιανουρίου του 2018 και ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ όλων των διοικήσεων του ΞΕΕ διαχρονικά, είναι η διενέργεια των εκλογών το Φθινόπωρο, πριν την λήξη της θητείας του εν ενεργεία ΔΣ, ώστε να είναι εν λειτουργία τα εποχικά ξενοδοχεία και να καθίσταται ευκολότερη η συμμετοχή στην ψηφοφορία.
Το παρόν διοκητικό συμβούλιο εξελέγη στις 22 Σεπτεμβρίου του 2013 και ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο του 2014, ενώ το αμέσως προηγούμενο στις εκλογές του 2009, είχε εκλεγεί στις αρχές Δεκέμβρη και ανέλαβε επίσης την διοίκηση του ΞΕΕ τον Ιανουάριο 2010.

tetradi
Η κα. Χριστίνα Τετράδη
MERIANOS
Ο κ. Κ. Μέριανος

Σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ του ΞΕΕ οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2017 και η νέα διοίκηση θα αναλάβει τα καθήκοντά της στις 15 Ιανουαρίου.
Υπενθυμίζεται ότι ο σημερινός πρόεδρος Γιώργος Τσακίρης, δεν έχει δικαίωμα επανεκλογής στη θέση του πρόεδρου.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος «ΖΕΥΣ» το οποίο έχει αναπτύξει και υποστηρίζει τεχνολογικά η Ανώνυμη εταιρεία του Ελληνικού Δημοσίου με την επωνυμία «Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας» (ΕΔΕΤ Α.Ε.). Η ΕΔΕΤ Α.Ε., βάσει σύμβασης που υπέγραψε με το Ξ.Ε.Ε., έχει την πλήρη ευθύνη της άρτιας διενέργειας της διαδικασίας, η οποία βασίζεται σε διεθνώς αναγνωρισμένα τεχνολογικά πρότυπα για την διεξαγωγή ηλεκτρονικών ψηφοφοριών που διασφαλίζουν πλήρως το αδιάβλητο και απόρρητο της εκλογικής διαδικασίας.

Οι υποψήφιοι

eklogesΣτην πρώτη ομάδα (Στερεά Ελλάδα – Εύβοια – Αργοσαρωνικός – Κύθηρα) εκλέγονται επτά σύμβουλοι και οι υποψήφιοι είναι ισάριθμοι, ως εκ τούτου θα εκλεγούν όλοι.
Ομοίως και στην δεύτερη ομάδα, Πελοπόννησος – Ελαφόνησος, όπου εκλέγονται 3 σύμβουλοι και έχουν καταθέσει υποψηφιότητες οι κ.κ. Καραλής Δημήτρης, Μεντζελόπουλος Ηλίας και Πολλάλης Δημήτρης.

pollalis_monemvasia
Ο κ. Δημήτρης Πολλάλης
leventis
Ο κ. Κων. Λεβέντης

Στην τρίτη ομάδα που είναι η Θεσσαλία, εκλέγονται 2 σύμβουλοι, με υποψηφίους τον κ. Κ. Λεβέντη και την κα Καραϊσκου Ελένη.
Στα Ιόνια θα έχουμε “ντέρμπυ, καθώς εκλέγονται 4 σύμβουλοι, με τις υποψηφιότητες να είναι 5. Συγκεκριμένα, στα πεντάστερα ξενοδοχεία, έχουν καταθέσει υποψηφιότητες οι κ.κ. Βούλγαρης Χαράλαμπος και Νικολουδάκης Αντώνιος.

ekloges

 

 

 

Στην πέμπτη ομάδα, Μακεδονία, Θράκη και Θάσος, εκλέγονται 5 σύμβουλοι και στην κατηγορία ενός αστέρος, υπάρχουν οι υποψηφιότητες των κ.κ. Ηλιάδη Ηία και Τσιτλακίδη Ηρακλή.

mitzalis
O κ. Αν. Μιτζάλης / ksd photo

Το μεγάλο “ντέρμπυ” όμως είναι στις Κυκλάδες όπου για 3 θέσεις, υπάρχουν 5 υποψήφιοι. Συγκεκριμένα στην κατηγορία 5,4 & 3 αστέρων, για 2 θέσεις συμβούλων, υπάρχουν 4 υποψηφιότητες, ήτοι οι κ.κ. Καραμολέγκος, Φιορεντίνος, Πίττας και η κυρία Παπαδάκη Όλγα.

ekloges

Από την έβδομη ομάδα, Κρήτη εκλέγονται πέντε σύμβουλοι.  Εδώ ξεχωρίζει η υποψηφιότητα του κ. Αλέξανδρου Αγγελόπουλου, στην θέση του αποχωρούντος Ανδρέα Μεταξά. Οι υποψηφιότητες είναι πέντε.

Από την όγδοη ομάδα, Δωδεκάνησα, εκλέγονται πέντε σύμβουλοι, και ξεχωρίζει ο πρωτοεμφανιζόμενος Κώστας Καλιουδάκης. eklogesΟι υπόλοιποι υποψήφιοι έχουν εκλεγεί και στο υφιστάμενο διοικητικό συμβούλιο.

Τέλος, στις τρεις τελευταίες ομάδες, ενδιαφέρον παρουσιάζει η Ήπειρος, όπου για μία θέση υπάρχουν οι υποψηφιότητες των κ.κ. Γερασιμίδη και Ιωαννου.  ekloges

Οι εκλογές

Οι “λεπτομέρειες των εκλογών”, έχουν ως εξής:

«ΘEMA: Προκήρυξη εκλογών για ανάδειξη νέας Διοίκησης του Ξ.E.E. (7 και 8 Σεπτεμβρίου 2017)

1.HMEPOMHNIA ΔIENEPΓEIAΣ EKΛOΓΩN

Σας πληροφορούμε ότι, λόγω λήξης της θητείας της σημερινής Διοίκησης του Eπιμελητηρίου μας στις 15 Ιανουαρίου 2018, το Διοικ. Συμβούλιο του Ξ.E.E. στην 42η/25-5-2017 συνεδρίασή του αποφάσισε την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικ. Συμβουλίου του Ξ.E.E.  Οι εκλογές θα διενεργηθούν μέσω του διαδικτύου με ηλεκτρονική ψήφο σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρ. 18 του ν.δ. 3430/1955 (ΦΕΚ 307 Α’) όπως τροποποιήθηκε με τον N. 2160/93 (ΦΕΚ 118 Α’), τον Ν. 2636/98 (ΦΕΚ 198 Α’), τον Ν. 3766/2009 (ΦΕΚ 102 Α’), το άρθρο 37 του Ν. 4049/12 (ΦΕΚ 35Α’/2012) και σύμφωνα με την 12327/4-6-2013 Απόφαση της Υπουργού Τουρισμού (ΦΕΚ 1436/Β’/2013), και θα λάβουν χώρα στις 7 & 8 Σεπτεμβρίου 2017.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος «ΖΕΥΣ» το οποίο έχει αναπτύξει και υποστηρίζει τεχνολογικά η Ανώνυμη εταιρεία του Ελληνικού Δημοσίου με την επωνυμία «Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας» (ΕΔΕΤ Α.Ε.).  Η ΕΔΕΤ Α.Ε., βάσει σύμβασης που υπέγραψε με το Ξ.Ε.Ε., έχει την πλήρη ευθύνη της άρτιας διενέργειας της διαδικασίας,  η οποία βασίζεται σε διεθνώς αναγνωρισμένα τεχνολογικά πρότυπα για την διεξαγωγή ηλεκτρονικών ψηφοφοριών που διασφαλίζουν πλήρως το αδιάβλητο και απόρρητο της εκλογικής διαδικασίας.

Όλη η διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας περιγράφεται στην παραπάνω μνημονευθείσα Απόφαση της Υπουργού Τουρισμού, η οποία έχει αναρτηθεί στο site του Ξ.Ε.Ε.

 2. ΠOIA ΞENOΔOXEIA KAI KAMΠINΓK ΣYMMETEXOYN ΣTIΣ EKΛOΓEΣ

Στις εκλογές αυτές δικαιούνται να μετάσχουν όλα τα ξενοδοχεία και κάμπινγκ των οποίων το ειδικό σήμα λειτουργίας δεν θα έχει ανακληθεί οριστικά μέχρι την προηγούμενη των εκλογών, και εφόσον μέχρι την οριστικοποίηση των εκλογικών καταλόγων έχουν καταβάλει τις μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2016 εισφορές τους στο Επιμελητήριο.  Με απόφαση του Δ.Σ. του Ξ.E.E. ορίσθηκε ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν και τα ξενοδοχεία και κάμπινγκ που δεν πληρούν τον παραπάνω όρο, αλλά έχουν προβεί σε ρύθμιση των οφειλομένων προς το Ξ.E.E. εισφορών τους και καταβάλουν εμπρόθεσμα τις συμφωνηθείσες δόσεις. Τα ξενοδοχεία και τα κάμπινγκ, που έχουν λάβει το ειδικό σήμα λειτουργίας εντός του 2017, έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, έστω και εάν δεν έχουν καταβάλει καμία συνδρομή στο Ξ.E.E.

3. ΠOIOI EXOYN TO ΔIKAIΩMA TOY EKΛEΓEIN

Σε όλες τις επιχειρήσεις που λειτουργούν είτε ατομικώς είτε με οποιαδήποτε εταιρική μορφή, το δικαίωμα του εκλέγειν ασκείται από το πρόσωπο στο όνομα του οποίου έχει εκδοθεί το ειδικό σήμα λειτουργίας του ξενοδοχείου ή του κάμπινγκ.

4. ΠOIOI EXOYN TO ΔIKAIΩMA TOY EKΛEΓEΣΘAI

α.   Στις Ατομικές Επιχειρήσεις το δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχει το πρόσωπο στο όνομα του οποίου έχει εκδοθεί το ειδικό σήμα λειτουργίας του ξενοδοχείου ή του κάμπινγκ.  Αν το ειδικό σήμα λειτουργίας έχει εκδοθεί στο όνομα περισσοτέρων από ένα (1) προσώπων, το δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχει το ένα (1) από τα πρόσωπα αυτά, το οποίο ορίζεται εγγράφως από τα λοιπά.

β.   Στις Ομόρρυθμες και Ετερόρρυθμες Εταιρείες, το δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχει ο ομόρρυθμος εταίρος, που υποδεικνύεται εγγράφως από τους λοιπούς εταίρους.

γ.   Στις Ανώνυμες Εταιρείες το δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχει ο μέτοχος που είναι και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ή Διευθύνων Σύμβουλος.  Αν δεν υπάρχει μέτοχος, που να ασκεί τέτοια καθήκοντα, το δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχει ο μέτοχος που ορίζεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, μεταξύ εκείνων που οι μετοχές τους αντιπροσωπεύουν ποσοστό 10% τουλάχιστον του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.

δ.   Στις Εταιρείες Περιορισμένης Ευθύνης το δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχει ο εταίρος που ορίζεται με απόφαση της Συνέλευσης των Εταίρων μεταξύ εκείνων που έχουν την ιδιότητα του Διαχειριστή.  Αν δεν υπάρχει εταίρος διαχειριστής, το δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχει ο εταίρος που ορίζεται με απόφαση της Συνέλευσης των Εταίρων μεταξύ εκείνων των οποίων η μερίδα συμμετοχής στο εταιρικό κεφάλαιο ανέρχεται σε ποσοστό τουλάχιστον 20%.

ε.   Στις Ι.Κ.Ε. εφαρμόζεται αναλόγως ό,τι ισχύει και για τις Ε.Π.Ε

στ. Κάθε φυσικό πρόσωπο που συγκεντρώνει τις νόμιμες προϋποθέσεις έχει το δικαίωμα του εκλέγεσθαι μόνο για ένα (1) ξενοδοχείο ή ένα (1) κάμπινγκ.

7. EKΛOΓIKEΣ OMAΔEΣ

Για την εκλογή των αντιπροσώπων, τα ξενοδοχεία της χώρας, διαιρούνται σε έντεκα (11) ομάδες.

α)   H πρώτη ομάδα περιλαμβάνει τα ξενοδοχεία που λειτουργούν στην Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και τα Κύθηρα.

β)   H δεύτερη, εκείνα που λειτουργούν στην Πελοπόννησο και την Ελαφόνησο

γ)   H τρίτη, εκείνα που λειτουργούν στη Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη Σκύρο.

δ)   H τέταρτη, εκείνα που λειτουργούν στα Ιόνια Νησιά.

ε)   H πέμπτη, εκείνα που λειτουργούν στη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θάσο

στ) H έκτη, εκείνα που λειτουργούν στις Κυκλάδες.

ζ)   H έβδομη, εκείνα που λειτουργούν στην Κρήτη.

η)   H όγδοη, εκείνα που λειτουργούν στα Δωδεκάνησα.

θ)   H ένατη, εκείνα που λειτουργούν στην Ήπειρο.

ι)    Η δέκατη εκείνα που λειτουργούν στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και

ια)  Η ενδέκατη εκείνα που λειτουργούν στις αναγνωρισμένες λουτροπόλεις.

Στα ξενοδοχεία των δέκα πρώτων τάξεων δεν περιλαμβάνονται αυτά που λειτουργούν στις αναγνωρισμένες λουτροπόλεις.

Ξεχωριστή εκλογική ομάδα (12η) αποτελούν τα κάμπινγκ όλης της Χώρας που εκλέγουν δύο (2) αντιπροσώπους.

 8. APIΘMOΣ EKΠPOΣΩΠΩN ΠOY EKΛEΓEI H KAΘE OMAΔA

H κάθε ομάδα εκλέγει τους εξής αντιπροσώπους:

α) Από την πρώτη ομάδα (Στερεά Ελλάδα – Εύβοια – Αργοσαρωνικός – Κύθηρα) εκλέγονται επτά σύμβουλοι, δηλαδή: ένας (1) από κάθε κατηγορία ξενοδοχείων πέντε, τεσσάρων και ενός αστέρος και δύο (2) αντιπρόσωποι από κάθε  κατηγορία τριών (3) και δύο (2) αστέρων. Οι εκλογείς κάθε κατηγορίας ψηφίζουν χωριστά και εκλέγουν τον ή τους αντιπροσώπους τους μεταξύ των υποψηφίων που  θα ανακηρυχθούν για την κατηγορία τους.

β) Από την δευτέρα ομάδα (Πελοπόννησο – Eλαφόνησο) εκλέγονται τρεις (3) σύμβουλοι: δύο από τα ξενοδοχεία πέντε, τεσσάρων και τριών αστέρων και ένας από τα ξενοδοχεία δύο και ενός αστέρος. Δηλαδή οι εκλογείς των ξενοδοχείων πέντε, τεσσάρων και τριών αστέρων της ομάδας αυτής ψηφίζουν μαζί και εκλέγουν τους δύο (2) αντιπροσώπους τους μεταξύ των υποψηφίων που θα ανακηρυχθούν για αυτές τις κατηγορίες αστέρων και οι εκλογείς των ξενοδοχείων δύο και ενός αστέρος ψηφίζουν μαζί και εκλέγουν τον δικό τους αντιπρόσωπο.

γ) Από την τρίτη ομάδα (Θεσσαλία – Σποράδες – Σκύρος) εκλέγονται δύο (2) σύμβουλοι: ένας από τα ξενοδοχεία πέντε, τεσσάρων και τριών αστέρων και ένας από τα ξενοδοχεία δύο και ενός αστέρος.  Δηλαδή οι εκλογείς των ξενοδοχείων πέντε, τεσσάρων και τριών αστέρων της ομάδας αυτής ψηφίζουν μαζί και εκλέγουν τον αντιπρόσωπό τους μεταξύ των υποψηφίων που ανακηρύχθηκαν για αυτές τις κατηγορίες αστέρων και οι εκλογείς των ξενοδοχείων δύο και ενός αστέρος ψηφίζουν μαζί και εκλέγουν τον δικό τους αντιπρόσωπο.

δ) Από την τέταρτη ομάδα (Ιόνια Νησιά) εκλέγονται τέσσερις (4) σύμβουλοι ήτοι: ένας από κάθε κατηγορία ξενοδοχείων πέντε, τεσσάρων και τριών αστέρων και ένας σύμβουλος από τις κατηγορίες δύο και ενός αστέρος.  Οι εκλογείς κάθε κατηγορίας ξενοδοχείων πέντε, τεσσάρων και τριών αστέρων ψηφίζουν χωριστά και εκλέγουν τον αντιπρόσωπό τους μεταξύ των υποψηφίων που θα ανακηρυχθούν για την κάθε κατηγορία τους και οι εκλογείς των ξενοδοχείων δύο και ενός αστέρος ψηφίζουν μαζί και εκλέγουν τον δικό τους αντιπρόσωπο.

ε) Από την πέμπτη ομάδα (Μακεδονία, Θράκη και Θάσος) εκλέγονται πέντε (5) σύμβουλοι ήτοι: ένας από κάθε κατηγορία ξενοδοχείων πέντε, τεσσάρων, τριών, δύο και ενός αστέρος με χωριστή ψηφοφορία. Δηλ. οι εκλογείς κάθε κατηγορίας αστέρων ψηφίζουν χωριστά και εκλέγουν τον δικό τους αντιπρόσωπο.

στ) Από την έκτη ομάδα (Κυκλάδες) εκλέγονται τρεις (3) σύμβουλοι ήτοι: δύο από τα ξενοδοχεία πέντε, τεσσάρων και τριών αστέρων, και ένας από τα ξενοδοχεία δύο και ενός αστέρος.  Δηλαδή οι εκλογείς των ξενοδοχείων πέντε, τεσσάρων και τριών αστέρων της ομάδας αυτής ψηφίζουν μαζί και εκλέγουν τους δύο (2) αντιπροσώπους τους μεταξύ των υποψηφίων που θα ανακηρυχθούν για αυτές τις κατηγορίες αστέρων και οι εκλογείς των ξενοδοχείων δύο και ενός αστέρος ψηφίζουν μαζί και εκλέγουν τον δικό τους αντιπρόσωπο.

ζ) Από την έβδομη ομάδα (Κρήτη) εκλέγονται πέντε (5) σύμβουλοι ήτοι: ένας από κάθε κατηγορία ξενοδοχείων πέντε, τεσσάρων, τριών, δύο και ενός αστέρος, με χωριστή ψηφοφορία.  Δηλ. οι εκλογείς κάθε κατηγορίας αστέρων ψηφίζουν χωριστά και εκλέγουν τον δικό τους αντιπρόσωπο.

η) Από την όγδοη ομάδα (Δωδεκάνησα) εκλέγονται πέντε (5) σύμβουλοι ήτοι ένας από κάθε κατηγορία ξενοδοχείων πέντε, τεσσάρων, τριών, δύο και ενός αστέρος με χωριστή ψηφοφορία. Δηλ. οι εκλογείς κάθε κατηγορίας αστέρων ψηφίζουν χωριστά και εκλέγουν τον δικό τους αντιπρόσωπο.

θ) Από την ένατη ομάδα (Ήπειρος) εκλέγεται ένας σύμβουλος από όλα τα ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών.  Δηλ. οι εκλογείς όλων των ξενοδοχείων ανεξαρτήτως κατηγορίας αστέρων ψηφίζουν μαζί και εκλέγουν τον αντιπρόσωπό τους, μεταξύ όλων των υποψηφίων που θα  ανακηρυχθούν για την ομάδα τους.

ι) Από την δέκατη ομάδα (Νησιά Βορείου Αιγαίου) εκλέγεται ένας σύμβουλος από όλα τα ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών. Δηλ. οι εκλογείς όλων των ξενοδοχείων ανεξαρτήτως κατηγορίας αστέρων ψηφίζουν μαζί και εκλέγουν τον αντιπρόσωπό τους, μεταξύ όλων των υποψηφίων που θα  ανακηρυχθούν για την ομάδα τους.

ια) Από την ενδέκατη ομάδα (Λουτροπόλεις) εκλέγεται ένας σύμβουλος από οποιασδήποτε κατηγορία αστέρων ξενοδοχεία που ευρίσκονται στις Λουτροπόλεις, που αναφέρονται κατωτέρω. Δηλαδή οι εκλογείς όλων των ξενοδοχείων των Λουτροπόλεων της χώρας ψηφίζουν μαζί και εκλέγουν τον αντιπρόσωπό τους μεταξύ των υποψηφίων που ανακηρύχθηκαν για τα ξενοδοχεία των Λουτροπόλεων. Οι εκλογείς αυτοί ψηφίζουν μόνο για την εκλογή του αντιπροσώπου των Λουτροπόλεων όχι όμως και των αντιπροσώπων της περιφέρειας (ομάδας ξενοδοχείων) που βρίσκεται η Λουτρόπολη.

π.χ. το Λουτράκι βρίσκεται στην Πελοπόννησο που αποτελεί την δεύτερη εκλογική ομάδα. Επειδή όμως είναι Λουτρόπολη οι ξενοδόχοι του Λουτρακίου θα εκλέξουν τον αντιπρόσωπό τους απ’ αυτούς που θ’ ανακηρυχθούν υποψήφιοι των Λουτροπόλεων και όχι από τους υποψηφίους της δεύτερης εκλογικής ομάδας της Πελοποννήσου.

ιβ) Από την δωδέκατη ομάδα (Κάμπινγκ) εκλέγονται δύο σύμβουλοι από όλα τα κάμπινγκ της Χώρας ανεξαρτήτως τάξης.  Δηλαδή οι εκλογείς των κάμπινγκ της χώρας ψηφίζουν μαζί  και εκλέγουν τους αντιπροσώπους τους μεταξύ των υποψηφίων που θ’ ανακηρυχθούν για τα κάμπινγκ όλης της Χώρας.

Τα παραδοσιακά καταλύματα συμμετέχουν στις εκλογές, εφόσον έχουν όλες τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις, με την εξής αντιστοιχία:  Τα πολυτελείας θα συμμετάσχουν ως ξενοδοχεία πέντε (5) αστέρων, τα Α’ τάξης θα συμμετάσχουν ως ξενοδοχεία τεσσάρων (4) αστέρων, τα Β’ τάξης ως ξενοδοχεία τριών (3) αστέρων, τα Γ’ τάξης ως ξενοδοχεία δύο (2) αστέρων και τα Δ’ & Ε’ τάξης ως ξενοδοχεία ενός (1) αστέρος.

 9. ΠOIEΣ ΘEΩPOYNTAI ΛOYTPOΠOΛEIΣ

Ξενοδοχεία Λουτροπόλεων θεωρούνται εκείνα που λειτουργούν στις εξής Λουτροπόλεις: Αιδηψό, Αγ. Νικόλαος Αιδηψού, Αριδαία, Ελευθερές, Θέρμη Μυτιλήνης, Θερμοπύλες, Ικαρία, Καϊάφα, Καμμένα Βούρλα, Κυλλήνη, Κύθνος, Λαγκαδάς, Λουτρά Καΐτσης, Λουτρά Τραϊανουπόλεως, Λουτράκι, Μέθανα, N. Απολλωνία, Πλατύστομο, Σιδηρόκαστρο, Σμόκοβο, Στάχτη Πόριαρης και Υπάτη.

Το σχετικό λινκ εδώ

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *