Αυξημένες πάνω από 30% οι κρατήσεις για την Ελλάδα του Schauinsland-Reisen

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σε υψηλό διψήφιο ποσοστό 30% διαμορφώνεται η αύξηση των κρατήσεων για την Ελλάδα και την Αίγυπτο, για φέτος το καλοκαίρι, του γερμανικού Schauinsland-Reisen, γεγονός που αναμένεται να συνεισφέρει στα θετικά αποτέλεσμα του tour operator.

«Η Ελλάδα και η Αίγυπτος είναι οι κινητήριοι μοχλοί ανάπτυξής μας», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του t.o., Gerald Kassner κατά την παρουσίαση του χειμερινού προγράμματος 2017/18. του Schauinsland-Reisen. Για να συμπληρώσει: «Η Τουρκία απολαμβάνει επίσης μια μικρή επιστροφή με αύξηση του όγκου των κρατήσεων σε ημερήσια βάση, από τις αρχές του έτους».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, επαναφορά της χώρας σε πλήρη ανάπτυξη προβλέπεται τον Ιούνιο. Ως αποτέλεσμα των τάσεων αυτών, ο tour operator εκτιμά ότι τα αποτελέσματά του για τη χρονιά θα είναι θετικά, επιτυγχάνοντας τους στόχους του για διψήφια αύξηση των εσόδων και μονοψήφια των κρατήσεων.

Χειμερινό πρόγραμμα

Για τον χειμώνα, ο Schauinsland προβλέπεται να διατηρήσει τις τιμές σταθερές και να προσφέρει μέχρι το τέλος του Αυγούστου εκπτώσεις έως και 35% στις προκρατήσεις. Σύμφωνα με τον Kassner, τις υψηλές τιμές στα Κανάρια Νησιά θα αντισταθμίσουν οι  μακροχρόνιες συνεργασίες και συμβόλαια με ξενοδοχεία.

Το χειμερινό πρόγραμμα του t.o. επικεντρώνεται στις περιοχές των Καναρίων Νήσων, της Αιγύπτου, της Μαδέρας και σε μακρινούς προορισμούς. Ενσωματώνει 50 νέα ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων αποκλειστικών ακινήτων και ανακαινισμένων ξενοδοχείων στα Κανάρια Νησιά. Επιπλέον, ο Schauinsland σχεδιάζει να επεκτείνει τα προγράμματα διακοπών, που συνδυάζουν κρουαζιέρα με διακοπές παραλίας, σε συνεργασία με την Aida Cruises, με την προσθήκη νέων δρομολογίων από τη Μαγιόρκα και την Τενερίφη.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *