Η Allianz Partners εγκαινιάζει νέα ιστοσελίδα για τουριστικούς πράκτορες

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Την ιστοσελίδα AllianzAdvantage.com για ταξιδιωτικούς πράκτορες, εγκαινίασε η Allianz Partners USA, πάροχος ταξιδιωτικής ασφάλισης και ταξιδιωτικής βοήθειας, δημιουργώντας μια νέα ενιαία πύλη για όλα όσα χρειάζονται για να προσφέρουν με επιτυχία τα προϊόντα ταξιδιωτικής ασφάλισης της Allianz.

Τα νέα εργαλεία ενισχύουν την ικανότητα να αυξάνουν την ικανοποίηση των πελατών, να εδραιώνουν τον ρόλο τους στη διαδικασία σχεδιασμού του ταξιδιού και να κερδίζουν επαναλαμβανόμενες συναλλαγές και πιστούς πελάτες, επιδεικνύοντας την αξία των προϊόντων, των υπηρεσιών και της τεχνολογίας ταξιδιωτικής προστασίας της Allianz.

Συγκεκριμένα, ο νέος ιστότοπος προσφέρει ένα συνεκτικό, ενοποιημένο οικοσύστημα για νέους και υφιστάμενους συμβούλους και ταξιδιωτικούς πράκτορες, συμπεριλαμβανομένου του υλικού και της εκπαίδευσης, και παρέχει επιλογές αυτοεξυπηρέτησης για να βρίσκουν απαντήσεις σε ερωτήσεις και να ενημερώνονται για προϊόντα, τεχνολογικές συμφωνίες και εκδηλώσεις.

Επίσης, προβάλλει ιστορίες επιτυχίας της κοινότητας των συμβούλων και χρησιμεύει ως πύλη για τα εργαλεία κρατήσεων ταξιδιωτικής ασφάλισης που περιλαμβάνουν τα AgentMax, QuoteMax και MaxMail.

Media Center

-Επισημαίνει ιστορίες συμβούλων και πελατών.
-Παρέχει νέα και ενημερώσεις σχετικά με προϊόντα, τεχνολογία, βραβεία και άλλα νέα από και για την Allianz Partners.
-Παρέχει λεπτομέρειες για εκδηλώσεις και διαδικτυακά σεμινάρια του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που χρηματοδοτούνται από την Allianz Partners.
-Μοιράζεται αναρτήσεις στο ιστολόγιο της Allianz Partners, άρθρα, ήχο και βίντεο για συμβούλους.

Κέντρο βοήθειας

-Παρέχει λεπτομέρειες και πρόσβαση στην πλατφόρμα AgentMax Online, συμπεριλαμβανομένων των QuoteMax και MaxMail, το εργαλείο ψηφιακών φυλλαδίων, τις απαιτήσεις προορισμού Sherpa και την εφαρμογή TravelSmart για κινητά.
-Παρέχει επίσημη εκπαίδευση μέσω της Ακαδημίας Ταξιδιωτικών Πρακτόρων και του Εγχειριδίου Συμβούλου.
-Παρέχει προωθητικά μέσα για τους συμβούλους, όπως banners και κείμενα κοινωνικής δικτύωσης και διαδικτύου.

 Become a Partner

Το εργαλείο επιτρέπει στους συμβούλους και τους ταξιδιωτικούς προμηθευτές να εγγραφούν ως συνεργάτες και να προσφέρουν ταξιδιωτική ασφάλιση στους πελάτες τους.

“Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κλάδο, συμπεριλαμβανομένης της βραβευμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας κρατήσεων AgentMax, εργαλείων μάρκετινγκ όπως το QuoteMax και το MaxMail και της νέας ισχυρής ψηφιακής πλατφόρμας φυλλαδίων”, δήλωσε ο Richard Aquino, αντιπρόεδρος και επικεφαλής πωλήσεων της Allianz Partners USA.

 

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *