Photo by Kampus Production on Pexels

Alltours: “Εκτίναξη” των κρατήσεων και ενίσχυση της χωρητικότητας

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η συνεχιζόμενη επιθυμία των Γερμανών για ταξίδια, οι υψηλότερες τιμές, σε σχέση με το προηγούμενο έτος και τώρα η πτώχευση του FTI προκαλούν “έκρηξη” των κρατήσεων και των πωλήσεων για τον τουριστικό πράκτορα Alltours, ο οποίος αναμένει άνοδο άνω του 20% και πολύ περισσότερους από δύο εκατομμύρια επισκέπτες κατά το τρέχον οικονομικό έτος, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο και ιδιοκτήτη του, Willi Verhuven.

Στην έναρξη της τουριστικής χρονιάς, τον περασμένο Νοέμβριο, ο εμπειρογνώμονας του τουρισμού προέβλεπε μια συγκριτικά μέτρια αύξηση των επισκεπτών κατά 3% και μια αύξηση των πελήσεων κατά 6%. Ωστόσο, ήδη ο χειμώνας εξασφάλισε αύξηση της τάξης του 19%.

Οργανωμένες διακοπές: “Πιο επίκαιρες από ποτέ”

Η Alltours πηγαίνει τώρα ένα βήμα παραπέρα και ενισχύει, τόσο τις βραχυπρόθεσμες δραστηριότητες για το καλοκαίρι, όσο και τη ζήτηση για τοn χειμώνα με μαζικά διευρυμένες αεροπορικές και ξενοδοχειακές προτάσεις, συμπεριλαμβανομένου και του χαρτοφυλακίου του FTI.

Ο Willi Verhuven αντλεί την αισιοδοξία του από την “αμετάβλητη” ισχυρή θέση των οργανωμένων διακοπών. Αυτό είναι “πιο επίκαιρο από ποτέ” και έχει “αποδειχθεί σε μια ακόμη δοκιμασία αντοχής”. Επιπλέον, υπάρχει σημαντικά μεγαλύτερη ευελιξία από ό,τι στο παρελθόν, όπως για παράδειγμα η παροχή εισιτηρίων “από το τρένο στην πτήση” για όλες τις οργανωμένες διακοπές της Alltours.

Κανάρια Νησιά: Ισχυρή επέκταση τον χειμώνα

Η Alltours σχεδιάζει τη μεγαλύτερη ανάπτυξή της για τον χειμώνα στα Κανάρια Νησιά, με περίπου 450 ξενοδοχεία, fincas και διαμερίσματα στα οποία μπορούν να γίνουν κρατήσεις.

Η χωρητικότητα έχει αυξηθεί για τις ακόλουθες ξενοδοχειακές αλυσίδες: Alexandre, Barcelo, Blue Sea, Best, H10, Iberostar, Lopesan, Mur, Princess, Relaxia, Riu, Seaside και Melia.

Στα Κανάρια Νησιά, το αποκλειστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι ξενοδοχεία Allsun στη Γκραν Κανάρια, τη Φουερτεβεντούρα, το Λανζαρότε και την Τενερίφη. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά άλλα ξενοδοχεία που μπορούν να κλειστούν στη Γερμανία μόνο μέσω της Alltours, όπως το Hotel Relaxia Lanzasur Club στο Λανζαρότε, το Hotel Best Tenerife στην Τενερίφη και το Akeah Broncemar στη Γκραν Κανάρια. Το τελευταία διατίθετο προηγουμένως στην αγορά υπό το εμπορικό σήμα Labranda του FTI.

Αίγυπτος: ο δεύτερος πιο πολυσύχναστος προορισμός τον χειμώνα

Σύμφωνα με τον κ. Verhuven, η Αίγυπτος έχει ήδη γίνει ο δεύτερος πιο δημοφιλής χειμερινός προορισμός της Alltours, παρά τις συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή. Η εταιρία επεκτείνεται τώρα περαιτέρω, ιδιαίτερα στις περιοχές Makadi Bay, Soma Bay και Marsa Alam, καθώς και στο προηγούμενο προπύργιο του FTI, την El Gouna, όπου τα Orascom Hotels, τα οποία ανήκουν στον όμιλο Sawiris, έχουν αυξήσει ιδιαίτερα την προσφορά τους.

“Για τον ερχόμενο χειμώνα, σχεδιάζουμε αύξηση άνω του 50% για την Αίγυπτο και όγκο πάνω από 100.000 επισκέπτες”, ανακοινώνει ο Willi Verhuven. Σε αυτούς περιλαμβάνονται επίσης οι ταξιδιώτες πόλης στο Κάιρο και οι επισκέπτες κρουαζιέρας στον Νείλο.

Στη Μαγιόρκα, η Alltours ανοίγει εννέα από τα 20 ξενοδοχεία της Allsun στο νησί των Βαλεαρίδων αυτό τον χειμώνα, ενώ η τουρκική Ριβιέρα είναι επίσης παρούσα με ένα ευρύ φάσμα χειμερινών προσφορών.

Επέκταση των δρομολογίων μεγάλων αποστάσεων

Στα δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων, θα αυξηθεί η χωρητικότητα για τον Μαυρίκιο, τις Μαλδίβες και τις Σεϋχέλλες.

Επίσης, αυξάνεται η χωρητικότητα για την Κένυα, τη Ζανζιβάρη, το Πράσινο Ακρωτήριο, την Ταϊλάνδη, το Μπαλί, το Μεξικό, τη Δομινικανή Δημοκρατία, την Κούβα και το Κουρασάο, μεταξύ άλλων.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από αεροπορικές εταιρίες διακοπών καθώς και από τακτικές αεροπορικές εταιρίες όπως η Lufthansa, η Air France-KLM, η TAP Air Portugal και η Air Europa. Ειδικά από τη Φρανκφούρτη, ο αριθμός των απευθείας πτήσεων προς τη Δομινικανή Δημοκρατία και το Μεξικό έχει αυξηθεί και πάλι σε σύγκριση με τον προηγούμενο χειμώνα, ιδίως με την Condor.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *