Αποχωρεί από την Advantage ο Colin O’Neill

ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αποχωρεί από την Advantage Travel Partnership ο διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης Colin O’Neill έπειτα από 16 χρόνια συνεργασίας.

Colin O'Neill
Colin O’Neill

Με δήλωσή της η Advantage επιβεβαίωσε ότι ο O’Neill θα αποχωρήσει στο τέλος Φεβρουαρίου του 2017, αλλά δεν αιτιολόγησε την απόφαση και δεν ανέφερε λεπτομέρειες για τα μελλοντικά του σχέδια.

Η διευθύνουσα σύμβουλος, Julia Lo Bue-Said, δήλωσε σχετικά: “Στα χρόνια που ο Colin ήταν στην εταιρεία, είδαμε την Advantage να αναπτύσσεται στην επιχείρηση που είναι σήμερα, με τον Colin να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εξέλιξής της”.

“Μετά τις πρόσφατες αλλαγές στην ηγετική ομάδα μου με τον Paul Nunn νυν διευθυντή επιχειρήσεων, τον Nick Moser οικονομικό διευθυντή και τελευταία την Paula Lacey ως εμπορική διευθύντρια του ομίλου, θα προσλάβω αντικαταστάτη για τον Colin, ωστόσο, σε έναν ελαφρώς διαφορετικό ρόλο”.
Και πρόσθεσε: “Έχω δεσμευτεί να επενδύω πάντα σε σωστούς ανθρώπους και να βρίσκω ταλέντα με τις απαραίτητες δεξιότητες για να πηγαίνουν την επιχείρηση προς τα εμπρός για λογαριασμό σας”.

Ο O’Neill από την πλευρά του δήλωσε: “Η κεντρική ομάδα της Advantage, τα μέλη και οι συνεργάτες της υπήρξαν βασικό κομμάτι της επιχειρηματικής μου ζωής τα τελευταία 16 χρόνια και η απόφασή μου να αποχωρήσω, δεν πάρθηκε ελαφρά”.
Και κατέληξε: “Θα αναπολώ πάντα το παρελθόν με τη μεγαλύτερη αγάπη για το χρόνο που πέρασα σε ένα σπουδαίο οργανισμό, που περιβάλλεται από εξαιρετικούς ανθρώπους”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *