Εκδήλωση αγάπης του Neptune Hotels για τους ξεχωριστούς επισκέπτες και φίλους του

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa διοργάνωσε μια ξεχωριστή εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του για τα άτομα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Σβουρένειου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης.

Δώδεκα παιδιά και άτομα με αναπηρία του Σβουρένειου ΚΔΑΠμεΑ, επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο Neptune Hotels μαζί με τους 5 συνοδούς προσωπικής φροντίδας.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ξενάγηση στον κήπο των αγαλμάτων, παιχνίδι στις διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Neppi Land, φωτογράφιση με τη χελώνα μασκότ Neppi και στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν όλοι οι συμμετέχοντες, έφηβοι και ενήλικοι, να απολαύσουν μια ξεχωριστή μέρα γεμάτη με όμορφα συναισθήματα, επικοινωνία και ατελείωτο παιχνίδι. Οι εγκαταστάσεις του Neppi Land στο Neptune Hotels, που περιλαμβάνει ειδικά διαμορφωμένους και ασφαλείς παιδότοπους, γέμισαν από φωνές, γέλια, χαρά, δημιουργικότητα και αγάπη για το συνάνθρωπο.

Ο Κώστας Ζαρίκος, γενικός διευθυντής του Neptune Hotels δήλωσε: «Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, έχει μεγάλη σημασία να διοργανώνονται δράσεις που προάγουν την αλληλεγγύη και την κοινωνική προσφορά για τους συνανθρώπους μας. Ειδικά σήμερα, που εξαιτίας της πανδημίας δυσχεραίνεται περαιτέρω η ζωή των ατόμων με ειδικές ανάγκες και περιορίζεται εκ των πραγμάτων η συμμετοχή τους σε διάφορες δραστηριότητες. Το Neptune Hotels με την ευαισθησία που το διακρίνει, θέλει να συνεισφέρει σε αυτό το σκοπό. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να τους προσφέρουμε λίγη χαρά, αγάπη και παρέα».

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *