Η Ελλάδα στους δημοφιλείς προορισμούς της Kuoni για luxury ταξίδια το 2024 | Η σχέση ποιότητας-τιμής στο επίκεντρο

ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Ελλάδα περιλαμβάνεται στη λίστα των προορισμών της Kuoni που “πουλάνε καλά” εφέτος, όπως προκύπτει με βάση τα δεδομένα πωλήσεων την περίοδο αιχμής του Ιανουαρίου και μέχρι και σήμερα. Εν τω μεταξύ, η σχέση ποιότητας-τιμής παραμένει σημείο αναφοράς για τους ταξιδιώτες, ακόμη και στον τομέα των premium ταξιδιών, σύμφωνα με την ταξιδιωτική εταιρία.

Στη λίστα των δημοφιλών προορισμών της Kuoni για το 2024 συναντώνται επίσης ο Μαυρίκιος, η Ταϊλάνδη, η Ναμίμπια, η Σρι Λάνκα, η Πορτογαλία, η Νότια Αφρική, ο Καναδάς, η Γρενάδα και η Ινδία. Ενώ, υψηλότερες κρατήσεις καταγράφουν η Ταϊλάνδη, η Νότια Αφρική και η Ινδία, σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, οι ταξιδιώτες αναζητούν εμπειρίες πέρα από τις πεπατημένες τουριστικές διαδρομές.

Σχολιάζοντας τα στοιχεία αυτά ο διευθυντής προϊόντων και εμπορικών δραστηριοτήτων της Kuoni, Marco Rocha, δήλωσε: “Υπάρχει μια τεράστια ζήτηση για καθηλωτικά ταξίδια φέτος και έχουμε δει μια εξαιρετική ποικιλομορφία όσον αφορά τις κρατήσεις μέχρι στιγμής, αλλά με κάποιες σαφείς τάσεις που αναδύονται. Προβλέψαμε ότι η σχέση ποιότητας-τιμής θα ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων των πελατών μας φέτος, είτε πρόκειται για νεόνυμφους, είτε για οικογένειες, είτε για εργένηδες, είτε για ζευγάρια μεγαλύτερης ηλικίας. Έχουμε επικεντρωθεί στη διεύρυνση της γκάμας μας και στην ανάπτυξη της εμπορικής μας προσέγγισης, ώστε να είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί σε τιμές και υπηρεσίες όσο ποτέ άλλοτε”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μαυρίκιος κερδίζει για την πολυτέλεια του Ινδικού Ωκεανού σε ελκυστικές τιμές. Όσον αφορά τα μεγάλα ταξίδια, όπως η Νότια Αφρική και η Ινδία, αποδεικνύεται επίσης ότι έχουν μεγάλη αξία και τα χρήματα που ξοδεύονται στον προορισμό έχουν υψηλή απόδοση.

“Είναι υπέροχο να βλέπουμε μέρη όπως η Ναμίμπια να “απογειώνονται”, καθώς είναι κάτι σαν καλά κρυμμένο “μυστικό” στην Αφρική, που συχνά επισκιάζεται από δημοφιλείς προορισμούς για σαφάρι όπως η Κένυα και η Τανζανία”, πρόσθεσε ο κ. Rocha.

“Είχαμε μια ισχυρή αρχή του έτους, αλλά αναμένουμε ότι θα δούμε επίσης να υπάρχει ζήτηση αργότερα φέτος, καθώς οι άνθρωποι αξιολογούν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια και τους προϋπολογισμούς τους. Αλλά όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι τα ταξίδια βρίσκονται σε μεγάλο βαθμό στη λίστα προτεραιότητας για το επόμενο έτος”, κατέληξε ο κ. Rocha.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *